Válassza az Oldal lehetőséget

Vezeték és elem nélküli egér a Geniustól

Vezeték és elem nélküli egér a Geniustól

Vezeték és elem nélküli egér a GeniustólA taiwan-i Genius nevének hallatán sokaknak különböző perifériák ugranak be, mint például hangfal rendszerek, billentyűzetek vagy éppen egerek. Ha már az egereknél tartunk, akkor lássuk, mivel rukkolt most elő a gyártó!

Bemutatásra került ugyanis az Eco friendly Genius DX Eco egér. Ez egy teljesen környezetbarát megoldást támogatván teljes mértékben nélkülözi az elemeket. Ehelyett egy belső aranyozott kondenzátor fogja számunkra biztosítani az energiát, amelyet akár 100 000 alkalommal is újratölthetünk. Maga az újratöltési folyamat szerény 3 percet vesz igénybe, tehát ha türelmetlenek vagyunk és éppen lemerült az egerünk, akkor elég feltenni a töltőre, kisétálni a konyhába egy pohár innivalóért és mire visszaérünk, már folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk.113a

Ezeken felül igencsak távolba látó egérkéről beszélünk, hiszen akár 15 méterre is elvihetjük a vevőegységtől, a 2,4 GHz-en működő jelnek köszönhetően ez sem fog gondot jelenteni. Ezt még kiegészítették nekünk egy zajszűrő rendszerrel is, hogy az érzékenység ne vesszen el, ugyanolyan precíz munkára lehessünk vele képesek nagyobb távból is.

Elérhető lesz 4 gombos verzióban a böngészést elősegítvén (előző/következő oldal). A dpi-t 800 és 1600 között változtathatjuk. A gyártó igyekszik minél jobban kihangsúlyozni a környezetbarát mivoltát eme remek egérnek, amihez 3 év garancia is jár. A végfelhasználói ára 49,90 dollár.

Forrás: TechPowerUp

A szerzőről