Válassza az Oldal lehetőséget

VIOMI SE 2021-es verzió – még mindig ütős a robot!

VIOMI SE 2021-es verzió – még mindig ütős a robot!

A Viomi SE minimális frissítést kapott, az ára pedig soha nem látott mélységbe zuhant.

VIOMI SE 2021-es verzió - még mindig ütős a robot!

A Viomi SE a tavalyi ősz nagy durranása volt. Szó szerint berobbant a robotporszívól élmezőnyébe, úgy, hogy amint a neve is mutatja ez egy SE verzió, vagyis olcsósított darab. Azonban a VIOMI-nál valami erőset szívhatott, aki kitalálta a porszívót, mert lényegében kifelejtették belőle a butításokat.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 2

Szoftveres képességekben konkrétan 100 százalékban megegyezett a még a legdrágább Viomi V3-mal is, és ez volt a helyzet a szenzorok terén is, vagyis nem volt semmilyen eltérés. Az egyel magasabb kategóriában versenyző Viomi V2 Pro-nál pedig egyenes jobb volt némely képességében, például, hogy egy elég fontos dolgot említsek, nagyobb volt az olcsóbb gép szívóereje.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 3

Szóval a Viomi SE a mi szempontunkból nagyon jól sikerült, de ahogy várható volt, a Viomi V2 Pro-t lényegében teljesen kinyírta, és csak a Viomi V3 maradt versenyben, igaz jóval drágább volt, de a hardveres képességei is jobbak voltak, így, aki a csúcsgépet szerette volna, az ezt vette.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 6

A madarak azt csiripelik, hogy idén várható egy új Viomi SE, ám addig is, a gyártó próbál még egy bőrt lehúni a tavalyi gépről. Ehhez érvéként használják az új Google Home és Amazon Alexa támogatást, valamint az 5 évre növelt garanciát.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 8

Ezek a dolgok azt gondolom sok vevőt nem fognak hozni, ám az ár miatt tényleg beeshet még néhány potenciális vásárló. Ha megnézitek a tavalyi cikkemet itt: Viomi SE teszt, akkor láthatjátok mennyire örültem a 100 ezer forint alatti árnak. Nos, az akkori 98 ezer forintos vételár mostanra 70 ezer forintra csökkent, ami finoman szólva is nagyon jó vétellé teszi a gépet.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 13

Ennyi pénzért eddig jó esetben MOP nélküli porszívót kaptunk nem túl acélos szoftveres képességekkel. A Viomi SE azonban már fel van vértezve a különleges Y felmosással, képes 5 különböző tértképet megőrizni a memóriájában, és a szívóerő tekintetében sincs lemaradva.

Xiaomi VIOMI SE – az ősz legjobb lézeres robotporszívója 20

Ha érdekel Titeket a gép, akkor az Aliexpress hivatalos Viomi boltjában tudjátok kosárba tenni a lengyel raktárból. Igényeljetek Store kupont, és mellette használjátok a SEUPGRADE kuponkódot, így jön ki a fent említett ár. De ha még ajánlatra vársz, akkor tekerj kicsit lejjebb!

A vásárláshoz ide kattintsatok:

Viomi SE 2021-es verzió

Amennyiben nincs szükséged az Amazon Alexa vagy a Google Home támogatásra, akkor vedd a normál verziót még olcsóbban! Ez is EU raktárból, ez is 5 év garanciával, ez is a hivatalos Viomi shopból a ADMITAD13 kuponkóddal, de még olcsóbban, nagyjából 68 ezer forintért az alábbi hivatkozáson.

Viomi SE robotporszívó 2020-as verzió

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.