Válassza az Oldal lehetőséget

Western Digital WD TV Play Media Player

Nézz online csatornákat, mutasd meg képeidet a barátaidnak, játssz le filmeket vagy zenéket, akár más gépeken megosztottakat is, ha kedved tartja. A Western Digital WD TV Play Media Player pont erre lesz jó!

wdfWDTV Play2

Az otthoni médialejátszók evolúciója töretlen, bár tény, sok újdonságot ezek a gépek nem tudnak felmutatni azon túl, hogy kicsit erősebb a herdver, illetve megjelennek az éppen aktuális kimeneti csatlakozók. A Western Digital WD TV Play Media Player is ebbe a vonalba illeszkedik. Kicsi, csinos, le tud játszani minden divatos formátumot, ami a legfontosabb rá tudjuk kötni a tévénkre. Ehhez használhatjuk a két HDMI vagy a kompozit kimenetet. Előbbin persze a sok csatornás hangot is kivihetjük, de ha régebbi erősítőnk van, akkor az optikai kimenetet is használhatjuk erre a célra. Ahogy a bevezetőből is sejthető hálózatok elérése is megoldott, legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli rendszerekről.

 

A Western Digital WD TV Play Media Player ára 70 dollár, ebben pedig benne foglaltatik a távirányító is.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.