Válassza az Oldal lehetőséget

Wiibuying – a júniusi vásárlások áfa és vámmentesek bármikor érkeznek

Wiibuying – a júniusi vásárlások áfa és vámmentesek bármikor érkeznek

Nem kell megrémülni, nem új áruház, csak kicsit átalakultak.

Wiibuying – a júniusi vásárlások áfa és vámmentesek bármikor érkeznek


Nem is olyan rég új partner jelent meg oldalainkon. Ez volt a Colorsmap, amiről akkor készítettem egy rövid leírást is, ezt itt olvashatjátok: ÚJ ÁRUHÁZ ÉRKEZIK, ITT A GEEKLIFETIME!

A cég akkor még több áruházat működtetett, amik felületükben és az árult termékek körében is különbözött. Az elmúlt hetekben azonban ezeket a boltokat átszervezték, és egy nagy üzletben vontk össze a tevékoenységeket, ez lett a Wiibuying.

Az előző cikkben leírtak nem változtak, viszont a Colorsmap kicsit kezelhetetlen felülete eltűnt, és helyet adott egy sokkal átláthatóbb és modernebb dizájnnak. Folyamatosak az akciók, itt is van új vásárlóknak szóló kupon. Van EU raktár és most még van Priority Line vámmentes szállítás is.

A cég képviselője pénteken hívta fel a figyelmemet rá, hogy a vám változásokra reagálva, a június hónapban megvásárolt termékek esetén, ha azt megfogják a vámon, akkor számla ellenében megtérítik az ügyfeleik pluszban felmerülő költségeit. Szóval, nem számít mikor érkezik meg a csomag, az még vámmentes lesz számunkra. Fontos, hogy szállítási módnak a Priority Line-t válasszátok!

Menjetek, nézzetek körül. Most van akció elektromos rollerre például, egész kedvező ár, szóval érdemes lehet lecsapni a vámmentes akcióra, főleg, hogy a szállítás is ingyenes.

Ezeket ajánlották figyelmembe:

1 NIUBILITY N2 Electric Scooter $349.99 WIISNN2
4 NIUBILITY N1 8.5 Inch Wheel Electric Scooter $287.99 WIISNN10

 

Ha más terméket kerestek, akkor az áruház nyitólapját itt találjátok:

Wiibuying

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.