Válassza az Oldal lehetőséget

Új áruház érkezik, itt a Geeklifetime!

Új áruház érkezik, itt a Geeklifetime!

Úgy tűnik érdemes lesz rájuk odafigyelni!

Új áruház érkezik, itt a Geeklifetime!

Az utóbbi napokban meglehetősen sokat beszélgettem az áruház képviselőjével, akinek sikerült meggyőznie, hogy érdemes velük foglalkozni. Minden kardinális kérdésemre bíztató választ kaptam, így elkezdjük a közös munkát. De mit kell róluk tudni?

A Geeklifetime a cég nagyobb áruháza, de mellette találhatók kisebbek is, különböző termékkörökkel és EU raktárakkal. Ilyen például a colorsmap, és a morefunqualife és a soundaudios. Ezek az áruházak tehát egy családhoz tartoznak, ők lesznek az új partnereink, illetve első körben a Colorsmap lesz a fő prioritás.

Milyen fontosabb, Titeket, illetve a vásárlásokat érintő kérdések merültek fel?

Van-e Pay-Pal fizetés?

Az új áruházaknál ez az egyik legfontosabb kérdés, ugyanis, ha van lehetőség Pay-Pal fizetésre, az garanciát ad az áruház szempontjából is. A Pay-Pal vásárló védelmi megoldásait általában csak azok az áruházak vállalják be, akik tényleg komolyan gondolják a működést. Szóval ez egy nagyon nagy piros pontot érdemel.

Van-e vámmentes szállítás?

A Geeklifetime oldalán elérhető a Priority Line szállítás. A kérdésemre, hhogy ez vámmentes-e a szokásos választ kaptam, vagyis, hogy 99 százalék, hogy vámmentesen fog érkezni a megvásárolt termék. Konkrétan még nem történt olyan eset, hogy vámolták volna az ilyen csomagot, de az áruházak egyike sem mond erre 100 százalékot, szóval a 99 százalék lényegében igent jelent a kérdésre.

Van-e EU raktár?

Van EU raktár, ráadásul a cég képviselője azt is elmondta, hogy felkészültek a július 1-től érvényes új vámszabályokra, szóval az év második felében is megoldott lesz a tőlük történő vásárlás.

Van-e garancia?

Természetesen van. Egy év garanciát adnak, illetve biztosítanak 14 nap elállási időt is. Ez utóbbi azt jelenti, hogy bontatlan csomagolásban 14 napon belül vissza lehet küldeni a megvásárolt terméket, ha meggondoltuk magunkat.

Zárójelben jegyzem meg, hogy ez leginkább gesztus értékű ajánlat, mert ha meggondoltuk magunkat jobban járunk, ha bontatlanul itthon eladjuk a terméket, mintha visszapostáznánk, de azért bíztató, hogy a lehetőség erre is adott.

A garancia és egyéb szállítási problémákkal kapcsolatos dolgok itt olvashatók: https://www.colorsmap.com/page/custom/warranty—return-policy

Kínai áruház ez is?

Igen, a Geeklifetime mögött álló cég kínai, szokás szerint Shenzenben találhatók. A cég jó kapcsolatokat ápol nagyobb márkákkal, így jó árakra számíthatunk. Csak, hogy nálunk is ismert neveket említsek, kapható náluk sok Xiaomi, JRC, VIOMI, SAMBIKE, Kospet, Ticris watch termék, meg persze rengeteg más is.

A lényeg

Az eddigi beszélgetések kapcsán úgy döntöttünk, hogy bizalmat szavazunk az új áruházaknak. Persze a bizalom törékeny dolog, így számítunk rátok is, hiszen a Ti tapasztalataitok alapján dönthetünk arról, hogy a bizalmat tovább erősíthetjük-e.

A fentiek alapján remélem nektek is nyilvánvaló, hogy potenciál van a dologban, ha az árak is rendben lesznek, és a support is megfelelő módon fog működni akkor hosszú távon is láthattok majd tőlük érkező ajánlatokat!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.