Válassza az Oldal lehetőséget

Kospet Rock – a kőkemény okosóra

Kospet Rock – a kőkemény okosóra

A Kospet egészen új koncepcióval rukkolt elő, ilyet eddig nem láttunk tőlük!

Kospet Rock – a kőkemény okosóra

A Kospet Rock, ahogy a neve is mutatja egy kemény óra, vagy mondjuk úgy, egy igazi strapa óra. A strapaság ebben az esetben pont ugyan azt jelenti, mint a telefonok esetén, vagyis, hogy rengeteg fizikai behatást kell sérülésmentesen átvészelni.

Kospet Rock - a kőkemény okosóra 1

Az óra kívülrő robosztusnak hat, de azért annyira nem óriási darab. A kijelző 1,69 hüvelykes, nem kerek, de nem is a megszokott szögletes kivitel, inkább a kettő keveréke. Természetesen por, ütés és vízálló a szerkezet.

Kospet Rock - a kőkemény okosóra 2

Megtalálunk benne minden olyan képességet, amit egy sportos okosórától elvárhatunk. 20 féle sportmódot támogat, és mielőtt megkérdeznétek, igen, az úszást is. Három 3 ATM nyomásig vízálló a szerkezet, így semmi akadálya, hogy csobbanjunk vele az uszodában.

Kospet Rock - a kőkemény okosóra 3

Viszonylag nagy akkumulátort kapott. A 350 mAh kapacitás a gyártó adatai alapján 50 napos készenléti időt biztosít. Igaz, ez az adat, ami kb. senkit nem érdekel, az viszont igen, hogy normál felhasználással mennyit bír. A papírforma erre 14 napot, vagyis két hetet ad, illetve, folyamatos sportmérésnél 20 órát. Ez utóbbi nem tűnik soknak, de higgyétek el, nem rossz adat ez.

Kospet Rock - a kőkemény okosóra 4

A mérések között természetesen megtaláljuk a kalóriaégetést, a lépésszámlálást, az alvásfigyelést, a 24 órás pulzusmérést, de van véroxigénszint és vérnyomás mérés is. Értesítést kapunk a bejövő hívásokról és üzenetekről, utóbbiak között az ismertebb appokat, mint a WeChat, Facebook, Twitter, WhatsApp, Line, KakaoTalk, Instagram, Skype is megtaláljuk.

Ez az óra az első ajánlat, amit új partnerünknél, a colorsmap-nál kiszúrtam. Ennek oka természetesen az ár, mivel kerek 20 dollárral kerül kevesebbe, mint a Banggoodon. Összeszerűen 49,99 dollár helyett 29,99 dollár. Természetesen használhatjuk a Pay-Pal fizetési módot, és választhatjuk a Priority Line szállítást.

Mi kell más? Itt a link:

Kospet Rock strapaóra

 

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.