Válassza az Oldal lehetőséget

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók

Szép kerek évforduló, és a Geekbuyingnál meg is adják a módját az ünneplésnek!

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók

Tíz év hosszú idő, ezalatt emlékeim szerint már 4 dizájnváltáson ment keresztül az áruház, az utóbbi éppen néhány napja fejeződött be. Kellett is a változás, mert a régi külő már egy kicsit idejétmúlt volt, igaz, még most sem követik teljesen a trendeket, de az irány határozottan jó!

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók 1

Az áruháznál persze fontos a külső, de még fontosabb, hogy a szolgáltatások megfelelők legyenek. A Geekbuying nem rendelkezik akkora váasztékkal, mint a nagyobb konkurensek, de cserében rengeteg terméket vehetünk meg európai raktárból, a szállítás megbízható és a support is nagyon jól működik.

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók 2

Szóval, a Geekbuying egy megbízható hely. Nem mellesleg pedig az egyetlen, ahol némi plusz pénzért vásárolhatunk lehetőséget arra, hogy az esetlegesen elromló termékeket ne Kínába, hanem valamelyik EU raktárba küldhessük vissza. Ilyen más áruháznál nincs!

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók 3

A mostani 10 éves szülinapot egy teljes hónapon keresztül ünnepelhetjük velük. Az akciók már tegnap elindultak, egyelőre bemelegítés jelleggel kapunk egy-egy gyártóhoz köthető napot, most például a Beelink Day-t tart, de lesz még Kugoo, roborock és Jimmy nap is.

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók 4

Az igazi akciók azonban június 14-én indulnak, akkor lesz minden, amit megszokhattunk, vagyis kuponok, szerencsekerék, rengeteg Flash Sale akció, külön napokon értékelik le a német, a lengyel és a spanyol raktárban található termékeket, szóval el leszünk kényeztetve rendesen!

10 éves a Geekbuying, jönnek a szülinapi akciók 5

Nézzetek szét már most az áruházban, és válogassatok, írjátok be a naptárba, nehogy lemaradjatok az akciókról!

Ide kattints a részletekért:

10 születésnap nyitóoldala

Naptár és menetrend az akciókkal és kuponokkal

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.