Válassza az Oldal lehetőséget

Oclean Air 2 – Olcsósított csúcsminőség

Oclean Air 2 – Olcsósított csúcsminőség

Az Oclean figyelemre méltó termékeket ad a szájápoláshoz, most például egy új fogkefét.

Oclean Air 2 – Olcsósított csúcsminőség

Nem olyan rég jelent meg a cikkem a gyártó csúcs fogkeféjéről, amit itt olvashattok: XIAOMI OCLEAN X PRO ELITE FOGKEFE TESZT – A CSÚCSOK CSÚCSA!

Az Oclean Air 2 minőségben hasonlót nyújt, mint az Elite, de mint a neve is mutatja, ez egy könnyített verzió. Kimaradtak az okos funkciók, nincs telefonos applikáció, viszont maradt a remek tisztítási képesség, a konkurenseknél sokkal halkabb működés és a minőségi fej.

Oclean Air 2 - Olcsósított csúcsminőség 1

Oclean Air 2 20 ezer hertzes rezgést tud, ami konkrétan azt jelenti, hogy a fej, illetve a fejen található sörték percenként 40 ezerszer simítják végig a fogainkat. A fej sörtéi olyan 3D kialakítást kaptak, amivel hatékonyabban és pontosabban érik el a fogakat, így a gyártó szerint a hagyományos megoldásokhoz képest 20 százalékkal javul a fogmosás minősége.

A beépített akkumulátor egy töltéssel, napi két fogmosással számolva akár 40 napos akkumulátoros üzemidőt tesz lehetővé. A teljes töltéshez ugyanakkor mindössue 2,5 órára van szükség. A töltő természetesen USB, a talp pedig mágnes segítségével cuppan a fogkefe aljára.

Origianl WhisperClean ultrahangos zajcsökkentő technológia

A négy különböző színben (Tulipán fehér, rózsaszín, írisz lila és eukaliptusz zöld) kapható fogkefe tömege mindössze 95 gramm, így a kezünket biztos nem szakítja le fogmosás közben. A működtetés az egy darab fizikai gombbal történik. Ezzel tudjuk ki- és bekapcsolni, illetve váltani a két beépített fogmosási mód között.

Amerikai DuPont Tynex Brilliance Germany Pedex háromszög sörték

Ha megtetszett, akkor most közvetlenül az Ocleantől akcióban vásárolhatod meg. Az akciós csomagban a fogkefe mellett találunk 4 darab fejet és egy utazótáskét is. A csomag ára a OCLEANAIR2 kuponkóddal mindössze 40,99 dollár.

Hosszan nyomja meg 2 mp-ig, hogy szükség szerint kímélő vagy tiszta módba váltson

Ha megtetszett itt tudod megvásárolni:

Oclean Air 2 elektromos fogkefe

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.