Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi CIGA órák akciós árral és ingyenes szállítással

Xiaomi CIGA órák akciós árral és ingyenes szállítással

A Xiaomi CIGA órái igazi különlegességek, és nem csak azért mert kicsit sem okosak.

CIGA Fashion Hollowed-out Mechanical Wristwatches Luxury Automatic Watch- Black

A Xiaomit, ha órákról van szó, akkor az okosóráiról ismerik a legtöbben. Pedig a cég nem csak okos, hanem buta, mechanikus órákat is piacra dobott, olyanokat, amin rögtön megakad a szemünk.

CIGA Stylish Stainless Steel Net Band Automatic Mechanical Watch- Black

A szokásos Xiaomi minőséget kapjuk, ám ehhez pluszban még a CIGA által tervezett külső is jár. A cég óráinak, legalábbis az órák egy részének a különlegessége az áttört dizájn, vagyis nem csak az előlapo, hanem hátul is átlátszó, ráadásul a számlap is át van törve, így lényegében átlátunk a fogaskerekek között.

Xiaomi CIGA órák akciós árral és ingyenes szállítással 1

Elsőként a szögletes kivitel készült el, majd tavaly bemutatkozott egy hagyományos, kerek óra is. Nekem ez utóbbi jobban tetszik, de persze izlések és pofonok különböznek, szóval egyáltalán nem biztos, hogy ez a szebb. Ami viszont biztos, hogy most mind a két óra akciós. A Gearbesten a napokban indult promócióban a 65 dollár feletti árral rendelkező óráknál (nem csak a Xiaomi CIGA-nál, hanem a legtöbb egyéb óránál is) az áruház 15 dollár kedvezményt ad. Nincs kupon, ha betesszük az órát a kosárba, akkor automatikusan levonásra kerül az árból a kedvezmény. Megfejelve ezt a jóságot most a szállítás is ingyenes, így a vám és ÁFA mentes Priority Line szállításért egy fillért sem kell fizetnünk.

Az órákat itt találod:


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.