Válassza az Oldal lehetőséget

11.11 – az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött

11.11 – az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött

A legjobb alkalom, hogy bevásárolj karácsonyra!

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Ami a nyugari országokban a Fekete péntek, az a keletiekben a 11.11, vagyis más néven a szinglik napja. A különbség a kettő között leginkább az, hogy pl. hazánk élelmes kereskedői egész évben képesek Fekete pénteket tartani, addig 11.11 garantáltan csak egy van, hiszen november 11. is csak egy van minden évben.

A lényeg tehát, hogy a kereskedők ilyenkor nekidurálják magukat, és olyan akciókat rittyentenek, hogy csak pislogunk. Az egész hacacáré csak néhány napig tart (11.11 a csúcspont). Ebben az évben az akciózás erre, a mostani hétre esik, szombaton, november 12-én pedig vége is. Aztán jön még kint is egy Fekete péntek, de akkor már csak a maradék raktárkészletet szórják ki, a péntek után pedig az utolsó akciós nap a hétfő, ez a Cyber hétfő, amit itthon is egyre több cég tart meg.

Szóval a lényeg, hogy a mai cikkben a 11.11-es akciókból szemezgetek már, de azt javaslom, hogy kattintsatok minden nap, szombat reggelig az alábbi hivatkozásra, mert folyamatosan frissíteni fogom az itt található táblázatot, amiben az összes 11.11-es akciót megtaláljátok!

11.11-es akciók táblázata

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

Facebook csoportunkban már elindult a karácsonyi nyereményjáték, ha veszel a listából valamit, akkor gyere és játsz! A főnyeremény egy elektromos roller, de emellett is kisorsolunk néhány százezer forintnyi ajándékot!

Facebook csoportunk: KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 


 

Xiaomi tévék

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 1

Most két Xiaomi tévét emelnék ki, amik nagyon jó áron vannak. Annyira jó áron, hogy a nagyobbik annyiba kerül, mint amennyiért én vettem két éve. Pedig azóta lefolyt egy kevés víz a Dunán, a forint árfolyama is a béka segge alatt van, szóval ezen az áron érdemes lecsapni rá!

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 2

A kisebbik egy 32 colos Xiaomi, ez is, mint a nagy Android TV rendszert futtat, de mint a Xiaomi 32 colos tévéi mind, úgy ez sem 4K, hanem HD felbontású. Amúgy ebben a kategóriában nagyon sok gyártó ad még HD felbontást, a kis képátló miatt ugyanis tévé nézős távolságból már nem nagyon látnánk a különbséget.

A lényeg, hogy itt vannak a tévék és az árak:

Xiaomi Mi TV 4S 43″ 4K – Kuponkód: BGHIFG156 – 105 560 Ft

Xiaomi Mi TV P1 32″ HD – Kuponkód: 65 973 Ft – 65 973 Ft

 


 

BLITZWOLF V2 ANDROIDOS FHD PROJEKTOR

Számomra projektor fronton ez a gép volt az idei év eddigi legkellemesebb meglepetése. Elképesztően olcsón kaptunk egy olyan Androidos projektort, amin az összes nagyobb streaming szolgáltató programja elfut, ráadásul kis ügyeskedéssel az ingyenes földfelszíni tévéadások, így az M4 Sport is nézhető.

Foci VB 4 méteres képátlón – BlitzWolf V2 projektor teszt 5

Kicsi is, könnyű is, véleményem szerint jól is néz ki. Okos is, van benne Bluetooth és wifi, van rajta Android, lehet egy csomó programot telepíteni. Persze ezért a pénzért ne várd, hogy kiégeti a szemedet, de azért becsülettel helyt tud állni, ha kell. A vetített kép átlója akár a 380 centit is elérheti, szóval lehet otthon egy saját mozid, ha szeretnéd.

Az ár a tudáshoz képest szerintem nevetséges, hiszen BGPLJ412 kuponkóddal 56 ezerért (Az előző kupon kifogyott, BGBV2PRO – ez működik, 60 700 forint az ára így) hozhatod el a cseh raktárból, így nincs plusz vám, nincs vámkezelésidíj az áfa pedig benne van az árban.

Vásárlás itt:

BLITZWOLF V2 ANDROIDOS FHD PROJEKTOR

 


 

iMars J05 zsebbika

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 3

Ha hideg van és nem indul az autód, akkor jó, ha van a zsebedben egy ilyen szerkezet, mert ezzel be tudod majd röffenti a motort. Ez a szerkezet lényege, persze nem csak erre, hanem külső akkumullátórként is használható, tötheted vele a telefonodat.

Írtam róla cikket, készítettem videót, megnézheted őket itt: IMARS J05 ZSEBBIKA TESZT – HA AZ AUTÓD AKKUJA MÁR FELADTA

Vásárláshoz kattints ide:

iMars J05 zsebbika – kuponkód: BG2e9a6c – 16 490 Ft

 


 

6 sebességes masszírozó

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 4

Na, ezt aztán viszik mint a cukrot amúgy is, hát még most mennyire fogják vinni. Nem tudom mennyi lehet a raktárkészlet, de a mostani 5769 forintos áron biztos nem veheted meg túl sokáig.

6 sebességes masszírozó – Kuponkód: BGHIFG170 – 5769 Ft

 


 

TOPSHAK TS-CH3 57 darabos szerszámkészlet

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 5

Ez egy olyan csomag, amiből minden háztartásba kéne egy. Az alap dolgok vannak benne, amikkel kisebb bajokat tudunk elhárítani, kisebb szereléseket tudunk végrehajtani. Bit készlet, kalapács, imuszkulcsok, fogó, racsniskulcs, szike és méhány csavarhúzó, összesen 57 különböző cucc. Finoman szólva is jó az ára!

TS-CH3 szerszámkészlet – Kuponkód: BGHIFG124 – 6870 Ft

 


 

BRIGARK COB 100LED 30W 600Lumen

BRIGARK COB 100LED 30W 600Lumen IP65 Solar Lamp Outdoor Park Yard Garden Light Camping Light Work Light

Ezek között a kisméretű napelemes lámpák között a 600 lumen fényerő elég combosnak számít, így nézzétek az árát. A napelem és a lámpa nincs egybeépítve, így a napelem mehet a kertbe, a lámpa meg mehet a pincébe akár. Van mozgás és fényérzékelő is benne!

BRIGARK COB 100LED – Kuponkód: BGHIFG113 – 5150 Ft

 


 

Napelemes falilámpa

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 6

Még egy lámpa, fali lámpa, napelemes falilámpa, szóval olyan, mint az előző, de mégsem. Ennek a tetején van a napelem, kicsit olyan utcalámpa érzésem van tőle, persze a fényerő nem lesz akkora. Két kivitel van még belőle, az ára kupon nélkül is csak 3294 forint itt:

Napelemes falilámpa

 


 

BLITZWOLF BW-CMM2 KÁVÉFŐZŐ

Ajándékötletek karácsonyra a Blitzwolftól 4

A CMM2 egy már klasszikusnak nevezhető presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Persze, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Fontos még, hogy egy egész jól használható gőzölőt is kapunk a géppel, amivel egészen profi lattét vagy capucchinot készíthetünk. Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

BW-CMM2 KÁVÉFŐZŐ – Kuponkód: BGHIFG100 – 24 737 Ft

 


 

BLITZHOME BH-AF1 forrólevegős sütő

 

Őrült nagyot változott a világ, amióta a sütőkről szóló tesztemet megírtam. Akkor még elsősorban az egészséges életmód volt a legfőbb indok a használatukra, de már felsorakozott még két jelentős érv. Az energiafogyasztás és az étolaj mentesség. Előbbi úgy értendő, hogy aki a hagyományos elektromos sütőt kapcsolta be, hogy forrólevegővel süssön krumplit, egyebeket, annak sokkal olcsóbb lesz ezeket a sütőket használni, mert amíg a hagyományos sütő felmelegszik, azalatt ezekben elkészül a kaja. Az olajnélküliség pedig azért fontos, mert ki tudja mennyibe fog kerülni, sőt, lesz-e egyáltalán.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 3

A sütőkről sokat nem írok most, lévén a tesztben mind a kettőt részletesen bemutattam, sőt készítettem videót is hozzájuk: SÜTÉS OLAJSZAG NÉLKÜL – BLITZWOLF FORRÓLEVEGŐS SÜTŐK TESZTJE

Vásárlás itt:

BLITZHOME BH-AF1 – Kuponkód: BGHIFG099 – 28 861 Ft

 


 

BLITZWOLF BW-S25 ASZTALI TÖLTŐ

Készülj már most a karácsonyra, itt a BlitzWolf fesztivál! 11

Ez is egy nagyon új cumó a BlitzWolf boszorkánykonyhájából, én már vettem egyet, most erről töltöm a notebookomat, a telefonomat meg mindenemet, amit tölteni kell. Nem kevesebb, mint 6 USB port található rajta, és nem kevesebb, mint 75 watt teljesítményt tud. Brutális darab. Kapunk PD3.0, SCP, QC3.0, PD2.0, QC2.0 megoldásokat gyorstöltésre, így Androidos és Apple eszközökhöz is használható, sőt, a nagy teljesítmény miatt egyes notebookok töltése is megoldható róla.

BLITZWOLF BW-S25 TÖLTŐ – Kuponkód: BGHIFG076 – 14 428 Ft

 


 

BlitzWolf BW-S23 100W konnektoros töltő

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 7

Na, ebből még nem vettem, de szerintem nem is fogok, az előző verzió mindenre jó. Ennek ellenére érdemes erre a kicsire is ránézni, mert bár konnektoros nem pedig asztali, mégis ez 100 wattot tud, míg az előző “csak” 75 wattot. Amúgy a képességek kb. azonosak, csak ezt közvetlenül a konnektorba kell dugni.

BlitzWolf BW-S23 100W töltő – Kuponkód: BGHIFG074 – 18 556 Ft

 


 

Creality 3D Ender-3 V2 Upgraded

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 8

Mikor vegyen az ember 3D nyomtatót, ha nem karácsonykor? Főleg, hogy most nagyon jó az ár is. A gép amúgy az általam használt masina upgradelt verziója, és az enyém is nagyon jó már upgrade nélkül is. NEm hallottam erről sem rosszat, ráadásul a Creality gépek közössége nagyon aktív, rengeteg fórum található a neten, ahol úgyes tippeket, trükköket tanulhatunk, sőt találunk ingyenes letölthető, kinyomtatható okosságokat is a gépekhez.

Creality 3D Ender-3 V2 – Kuponkód: BGHIFG058 – 92 777 Ft

 


 

BLITZWILL BW-NL1 NEON SZALAG

A BlitzWill BW-NL1 neon LED szalag három méteres hosszal és RGBIC effekttel és zeneszinkronizálással rendelkezik. Az RGBIC lehetővé teszi, hogy egy szalagon belül több féle színt is használjunk, így akár különböző formákat is kialakíthatunk a falon úgy, hogy a formák egyes részei más színnel világítanak. A LED-es fénysávot APP vezérli, ami kompatibilis az Amazon Alexa és a Google asszisztenssel, így vezérelhetjük a színeket és az üzemmódot akár hangutasításokkal is.

Érkezik az első BlitzWill termék, itt az okos neonszalag! 1

A zenei üzemmódban használhatjuk a beépített mikrofont , ilyenkor a zene és a játék hangját nem csak hallani, hanem szemünkkel is érzékelni fogjuk. Hat zenei ritmusmódot választhatunk az applikációban. Az ingyenes APP segítségével testre szabhatjuk majd a különböző jelenetfények színét, fényerejét és villódzási módját, így egyedi intelligens fényeket kapunk. Izgalmas még, hogy a neon szalag IP67-es vízállóságú, így akár kültéren is használható.

BLITZWILL BW-NL1 – Kuponkód: BGHIFG036 – 12 779 Ft

 


 

Vezeték nélküli kamerás kaputelefon applikációval

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 9

Van benne kamera, van beltéri egység is, szóval használható, mint egyszerű csengő. Ám okos is, van wifi modul benne, van hozzá applikáció is, így távolról a telefonodon keresztül is fogadhatod a “bejövő hívást”, beszélhetsz a postással akkor is, ha nem vagy otthon.

Vezeték nélküli kaputelefon – Kuponkód: BGHIFG035 – 8243 Ft

Kínai raktár, használd a Standard Shippinget ( Normál szállítás) a vámmentes érkezéshez!

 


 

USAMS CD165 30 000 mAh kapacitású akkumulátor

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 10

Nem csak a kapacitása nagy, ráadásként 65 wattal tud tölteni, így elméletileg a notebookok többségének töltésére is alkalmas. Nézz utána a notebookod tölltőjén, hogy hány wattal tölt, de ha 65 vagy alatta az érték, akkor ez a cucc, akár a notid külső akkumulátora is lehet a jövőben. Persze mást is tölthetünk, mindenféle Androidos telefont, iOS rendszerű telefont, szóval mmindent.

USAMS CD165 akkumulátor – Kuponkód: BGHIFG034 – 23 088 Ft

 


 

BlitzWolf BW-P9 10000mAh külső akkumulátor

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 11

Erről sem kell sokat írnom. A kapacitás 10 000 mAh, tud 18 wattos gyorstöltést, van rajta Type-C és USB A kimenet is. Mindenféle telefont töthettek vele.

BW-P9 külső akkumulátor – Kuponkód: BGHIFG030 – 6594 Ft

 


 

ELEGIANT Bluetooth Selfie Stick

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 12

Ez a szokásos szelfibot, megspékelve azzal, hogy van hozzá tok és van hozzá adapter, amivel akciókamerákat is fel tudunk csavarozni. Amúgy tényleg a megszokott funkciók, használható tripodként, a fényképezés történhet Bluetooth távirányítóval is.

ELEGIANT szelfibot – Kuponkód: BGHIFG032 – 3872 Ft

 


 

GOKOO S11 okosóra

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 13

24 sportmód, lépésszámlálás, kalóriaszámlálás, alvásmonitor, szívmonitor,, figyelmeztetés az üzenetekre és hívásokra, szóval a szokásos dolgokat tudja. Van a képességek között vérnyomásmérés is, de ezt a képességet azért erősen zárójelbe teszem. MAradjunk annyiban, a gyártó szerint van. IP67-es vízállóságot kapunk, 15 napos üzemidőt egy töltéssel, a kijelző IPS és 1,28 colos. Ránézésre nem is rossz, főleg az alacsony ár miatt.

GOKOO S11 okosóra – Kuponkód: BGHIFG026 – 8449 Ft

 


 

SENBONO GTS3 okosóra

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 14

Mintha csak nekünk találták volna ki, ez a villanyórát idéző számlap brutális. Hogy brutálisan jó, vagy brutálisan rossz, azt mindenki maga döntheti el. Ami biztos, hogy képességek terén kb. azt tudja, mint az eőző darab, de a kijelző a divatosabb szögletes dizájn, méretre is nagyobb, mert míg az előző 1,28- addig ez 1,69 colos panellel dolgozik. Sajnos az ára is magasabb.

SENBONO GTS3 okosóra – Kuponkód: BGHIFG024 – 11 542 Ft

 


 

OUKITEL WP20 strapatelefon

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 15

A Helio A22 proci nem egy izomkolosszus, de amúgy minden tekintetben jó kis telefon ez. Mindenféle víz és por elleni szabványnak megfelel, még a katonai MIL-STD-810H-nak is, szóval a strapaállósága a maximális. Ha arra kell a telefon, hogy telefonálj, és az a fontos, hogy minél nehezebben menjen tönkre, akkor ez a készülék az, ami kell neked. Főleg, ha nem akarsz százezreket költeni.

OUKITEL WP20 strapatelefon – Kuponkód: BGHIFG021 – 51 953 Ft

Kínai raktár, használd a Standard Shippinget ( Normál szállítás) a vámmentes érkezéshez!

 


 

Roborock Q7 Max+ robotporszívó

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 16

Ez a porszvó a Xiaomi egyik csúcsgépe. Van ennél drágább is, de nem biztos, hogy ki akarsz félmilliót adni egy robotporszívóért. Ha mégis, akkor a cikk végén találod a Facebook csoportunk linkjét, keress, ahhoz is szerzek jó árat! Ha viszont “csak” egy jó gépet keresel, amihez biztos lesz tartozék évek múlva is, ami szoftveresen mindent tud, amit me egy robotnak tudni kell. akkor válaszd ezt. Akár 270 négyzetmétert kitakarít egy töltéssel, a porzsákos dokkoló miatt pedig napokig rá sem kell nézned, mert kiüríti maga a portartályát. Nem olcsó, de a hazai árakhoz képest mégis baromi jó vétel, sok-sok tízezer forintot takarítassz meg egy mostani vásárlással!

Roborock Q7 Max+ robotporszívó – Kuponkód: BGHIFG006 – 169 063 Ft

 


 

Xiaomi JIMMY HW8 száraz-nedves állóporszívó

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 17

Ez a gép a mostani akcióban már csak fele annyiba kerül, mint amikor piacra dobták. Pedig az is kb. 1 éve volt csak. Azóta használunk mi is egy ilyet itthon, szóval van róla tapasztalat, bírja a strapát. Sima porszvóként is használható, de amikpr beüt valami vizes baleset (két ötéves fiú mellett beszokott), akkor kincset ér. Szóval ajánlom szeretettel!

Tesztem a porszívóval: A ZASSZONY IMÁDJA – XIAOMI JIMMY HW8 PRO ELEKTROMOS FELMOSÓ TESZT

Xiaomi JIMMY HW8 állóporszívó – Kuponkód: BGHIFG005 – 49 479 Ft

 


 

Xiaomi Mijia STYTJ02HZM robotporszívó

11.11 - az év legnagyobb kiárusítása elkezdődött 18

Nem lézeres, hanem optikai tájékozódást kapott, vagyis egy kamera van a fedlapon, ezel térképezi fel a lakást. Nagy az akkumulátor, a gyártó szerint 240 négyzetméteres lakást egy töltéssel még ki tud takartani. A kategóriához képest ritkaság, hogy laptt kamerát az elejére is, amin keresztül nem csak látja, hanem a mesterséges intelligencia támogatásnak hála fel is ismeri a különböző tárgyakat. A gép ára most elég jó lett!

Xiaomi Mijia robotporszívó – Kuponkód: BGHIFG001 – 84 534 Ft

 


 

BLITZHOME BH-AP1 okos LÉGTISZTÍTÓ

 

BlitzHome BH-AP1 és AP1C – olcsó légtisztító ikrek tesztje 1

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a Blitz(Wolf)Home BH-AP1 az utóbbi évek egyik legsikeresebb BlitzWolf terméke lett (a légkeveréses sütői mellett). Egyszerű, hatékony, és persze okos is, persze nem abban az értelemben, ahogy Einstein okos volt, inkább csak mint bármilyen más háztartásigép, amit a telefonunkkal irányíthatunk.

Természetesen írtam róla tesztet is, sőt, a mai napig használom is a hálószobánkban az egyik ilyen szerkezetet. Az 50 wattos teljesítménnyel rendelkező légtisztító a gyártó maximum 30 négyzetméteres helyiségekhez ajánlja. A CADR érték 220 m³/óra, vagyis ennyi levegőt képes óránként átpörgetni, megtisztítani. A gyártó a szűrőre 6 hónap csereperiódust adott meg, de ez természetesen nagyban függ attól, hogy hol használjuk. Az irodámban használt AP1C (ez a nem okos verzió, de más tekintetben megegyeznek) esetén nagyjából 3-4 hónap a csereperiódus, de a hálószobában használt gép közel 9 hónapig ment szűrőcsere nélkül.

Nem is írok többet a gépről, akit érdekelnek egyéb infók, azok olvassák el a cikkemet, abban mindent részletesen leírtam: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

BLITZHOME BH-AP1 LÉGTISZTÍTÓ – Kuponkód: BGHIFG002 – 19 789 Ft

 


 

EDIFIER X230 BLUETOOTH 2.1-ES HANGFAL SZETT

Kínai kütyük féláron, ezek most a legdurvább akciók 12

Az Edifier ismert és elismert gyártó, termékei itthon is keresettek, hiszen viszonylag alacsony áron kínálnak jó minőséget. Leginkább Bluetooth polchangszóróiról ismerjük őket, ám ez a szett valami teljesen más. Inkább számítógép mellé tudom elképzelni a 2.1-es kiépítésű csomagot, amiben a két szattelit mellett egy mélynyomó is található. A teljesítmény 28 watt (RMS), a kapcsolat lehet Bluetooth vagy kábeles. A csomag tömege 4,5 kilogramm, méretei 33,7 x 27,3 x 32,1 cm.

EDIFIER X230 2.1-ES HANGFAL – Kuponkód: BG23acd6 – 18 552 Ft

 


 

BLITZWOLF AIRAUX AA-GB1 FEJHALLGATÓ

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 3

Fülhallgató után egy sokat tudó fejhallgató jön. Az AA-GB1 játékosoknak készült, persze nem csak játékhoz használható. RGB fények kapcsolhatók be rajta, 7.1-es hangot tud, nagy, 50 milliméteres maghajtó dolgozik benne. A csillapítás 30 ohm, az átviteli frekvencia 20-20 000 hertz között, az impedancia -42±3dB. Még egy lényeges dolog, a csatlakozó USB rajta, így számítógépekhez esz jól használható.

AIRAUX AA-GB1 FEJHALLGATÓ – Kuponkód: BG6f2317 – 7418 Ft

 


Az akciókat egy helyre gyűjtve itt találod: 11.11-es akciók táblázata


ZÁRSZÓ

 

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, amiben 20 értékes nyereményt sorsolunk ki. A főnyeremény idén egy elektromos roller! Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.