Válassza az Oldal lehetőséget

Akár 17 ezer forintért viheted a Dibea DW200 Pro akkumulátoros porszívót

A kedvező árhoz szerencse is kell majd, de ne keseredj el, ha ennyiért nem tudod megvenni.

Dibea DW200 Pro vezeték nélküli 2 in 1 kézi pálca porszívó- fehér

Az új típus bevezető akciója most indult és március közepéig tart majd. Ebben az időszakban a porszívót szokás szerint olcsóbban vehetjük meg, sőt, aki elég ügyes lesz az szemtelenül olcsón juthat majd hozzá.

Dibea DW200 Pro vezeték nélküli 2 in 1 kézi pálca porszívó- fehér

Itthon is szolgál egy Dibea porszívó, nagyon szeretjük. Az új típus természetesen többet tud, már csak azért is, mert teljesen újra tervezett motort kapott. Ez a megoldás az előd modellhez képest 20 százalékkal nagyobb szívóerőt teljesít, eléri az 1700 Pa-os szívóerőt. A beépített akkumulátor is hatalmas lett, ennek következtében normál üzemmódban egy teljes órán át használhatjuk, de maximum fordulatszám mellett is elmegy 40 percet.

Dibea DW200 Pro vezeték nélküli 2 in 1 kézi pálca porszívó- fehér

A porszívó a gyártótól már megszokott kényelmes fogantyút kapja, a tisztítás erősségét pedig ismét a szívófejbe épített forgó kefe javítja. A gép porzsák nélküli, a beépített többfokozatú elválasztó rendszer garantálja, hogy por nem jut ki belőle. A portartály tisztítása egyszerű, a rozsdamentes acélból készített finomszűrő könnyen takarítható. További érdekesség, hogy a porszívó egy 4 LED-ből álló “fényszórót” is kapott, ami a porszívófej elején található. Ez nagy segítséget jelenthet a sötétebb sarkok takarításánál.

Összességében nagy újdonságot nem kapunk a Dibea DW200 Pro-tól, de ez nem is baj. A képeket és az adatokat látva viszont kijelenthető, hogy minden fronton sikerült javítani az elődök teljesítményén. Erősebb lett, könnyebben tisztítható, nagyobb az akkumulátor, így megnőtt az akkumulátoros üzemidő és a markolat is kényelmesebbnek tűnik.

Dibea DW200 Pro vezeték nélküli 2 in 1 kézi pálca porszívó- fehér

A bevezető akcióban a porszívó ára 150 dollár, de ha szerencsés vagy, akkor március 13-ig akár 60 dollárért is a Tiéd lehet, ehhez nem kell mást tenned, mint délelőtt 11-kor az első két vásárló közé kerülnöd. A kedvezményes árhoz a DBDW2PRO kuponkódot használd!

A bevezető akció részletei itt találhatók: Dibea DW200 Pro akkumulátoros porszívó – bevezető akció

A porszívót itt tudod megvenni: Dibea DW200 Pro akkumulátoros porszívó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.