Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi AX6000 – új WiFi 6-os router a Xiaomitól

Xiaomi Redmi AX6000 – új WiFi 6-os router a Xiaomitól

A Xiaomi Redmi AX6000 512 MB memóriával és természetesen MESH hálózat lehetőségével érkezett.

Xiaomi Redmi AX6000 – új WiFi 6-os router a Xiaomitól

A Xiaomi Redmi AX6000 WiFi 6 router egy modern, nagy teljesítményű eszköz, amely ideális választás lehet azok számára, akik stabil és gyors internetkapcsolatra vágynak otthonukban vagy irodájukban. A router négy magos MT 7986A processzorral rendelkezik, ami 2.0 GHz-es órajelen működik, ezáltal zökkenőmentes működést biztosít még a nagy adatforgalmú feladatok esetén is.

Xiaomi Redmi AX6000 - új WiFi 6-os router a Xiaomitól 1

A készülék 512 MB memóriával van felszerelve, ami elegendő kapacitást nyújt a modern otthoni hálózatok igényeinek kielégítésére. A WiFi 6 technológia támogatása révén a router a legújabb vezeték nélküli kommunikációs szabványoknak megfelelően működik, ami a 2,4 GHz-es sávon akár 1148 Mbps, míg a 5 GHz-es sávon akár 4804 Mbps sebességet is képes elérni. Ez kiváló választás lehet olyan felhasználók számára, akik nagy sebességű internetkapcsolatra számítanak, legyen szó akár videó streamingről, online játékokról vagy nagy fájlok letöltéséről.

Xiaomi Redmi AX6000 - új WiFi 6-os router a Xiaomitól 2

Négy külső antenna biztosítja a stabil lefedettséget, ami hozzájárul a megbízható WiFi kapcsolathoz az otthonod vagy irodád minden pontján. A MESH hálózati támogatás lehetővé teszi, hogy több AX6000 eszközt összekapcsolva egyetlen, nagy lefedettségű hálózatot hozz létre. A router négy autoadaptív WAN/LAN porttal rendelkezik, amelyek automatikusan felismerik az eszközök csatlakozási típusát, lehetővé téve ezzel a különböző eszközök egyszerű és gyors csatlakoztatását.

Xiaomi Redmi AX6000 - új WiFi 6-os router a Xiaomitól 3

A csomag tartalmaz egy Xiaomi Redmi AX6000 routert, egy tápkábelt, egy hálózati kábelt és egy használati utasítást. Fontos megjegyezni, hogy az eredeti dugó CN dugó, de a gyártó biztosítja a megfelelő dugóadaptert a szállítási cím országának megfelelően. Ez az apró részlet is mutatja a Xiaomi figyelmességét a nemzetközi felhasználók iránt. A router kínai raktárból szállítják, ára a BG24PL29JAN4 kuponkóddal 34 288 forint itt:

 

Xiaomi Redmi AX6000 WiFi 6 router

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.