Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi Note 7 konkurenssel erősít a Meizu

Xiaomi Redmi Note 7 konkurenssel erősít a Meizu

Még nem ismert a teljes konfiguráció, de az eddigi adatok alapján a Meizu Note 9 nagyon hasonló lehet a Xiaomi üdvöskéjéhez.

Xiaomi Redmi Note 7 konkurenssel erősít a Meizu

A jelenlegi információk szerint az új telefont március hatodikán fogják bemutatni. Az egyetlen elérhető kép alapján sok minden nem derül ki róla, de azért csiripelnek a verebek ezt azt. Elsőként, hogy a hátlapon egy 48 megapixeles főkamera és egy 5 megapixeles segédkamera lesz, utóbbi a mélységérzékeléshez. Az előlapi egység 20 megapixeles lesz, szóval, ha arcunk is társ lesz benne, akkor gyönyörű önarcképeket lőhetünk majd. A hátlapi fő kamera a Samsung ISOCELL GM1 lesz, ez megegyezik azzal a típussal, amit a Note 7-ben találunk.

A Meizu Note 9 kijelzője 6,2 colos képátlóval rendelkezik, felbontása 1080 x 2244 pixel. Az szinte biztos, hogy valamiféle notch kerül rá, de hogy ez a régebbi nagy méretű, vagy az újabb csepp alakú lesz-e még nem tudjuk. Az valószínű, hogy nem a Samsung Galaxy 10 féle lyukas kijelző lesz a mobilon. Az áramellátásról egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik majd, de hogy ez támogat-e bármilyen gyorstöltést vagy vezeték nélküli töltést még nem tudjuk. Az ár is ismeretlen még, de ha igazi konkurenciát szeretnének teremteni, akkor gyanús, hogy nem a Note 7 fölé lövik be a vételárat.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.