Válassza az Oldal lehetőséget

Már kapható a Xiaomi új elektromos rollere, nagyobb akkumulátor, megnövelt hatótáv

Ha a Xiaomi M365 elektromos roller szóba kerül mindenki elégedetten csettint. Ezután pedig az is fog, aki eddig mégsem.

Xiaomi Mijia Folding Electric Scooter Pro 300W Motor 3 Speed Modes 8.5 Inch Tire 45KM Mileage Range Double Brake System - Black

Az új Xiaomi terméket a nevében található Pro jelzőről tudjuk azonosítani. A Xiaomi M365 Pro kinézetre nem változott az elődhöz képest, ám minden másban igen. A lényeges képességekben erős ráncfelvarrást kapott a roller, hiszen a nagyobb akkumulátornak és az erősebb motornak köszönhetően 50 százalékkal megnőtt a hatótáv. Ez számszerüsítve 30-ról 45 kilométerre történő növekedés, ami annyira jelentős, hogy sokaknak városon belül akár töltés nélkül is elég lehet egy munkába, majd haza vezető útra. A Pro verzió maximális sebessége, terhelhetősége nem változott, előbbi gondolom biztonsági megfontolásból, utóbbi pedig azért, mert maga a váz sem lett más. Emiatt a Xiaomi M365 Pro ECO módban 15-, normál módban 20-, a leggyorsabban pedig 25 Kn/ó sebességre képes. A maximálisan leküzdhető emelkedő szöge 20 fok, a maximális terhelhetőség 100 kilogramm.

Xiaomi Mijia Folding Electric Scooter Pro 300W Motor 3 Speed Modes 8.5 Inch Tire 45KM Mileage Range Double Brake System - Black

Az új roller valamivel drágább, mint az előd, de a Geekbuyingon, most jó árat kaptunk rá. GearBesten nem kapható, a Banggoodon 585 dollárt kérnek érte, míg Geekbuyingon most csak 484 dollár. Megkérdeztem a szállítást, a kapcsolattartóm információja szerint a Railroad Line szállítás adómentes. A szállítási idő a szokásosnál hosszabb (vonat, így nagyjából egy hónap múlva lesz itt, addigra pedig már remélhetőleg tényleg tavasz lesz, és ki is lehet próbálni.

Ha szeretnéd megrendelni, akkor itt megteheted: Xiaomi M365 Pro roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.