Válassza az Oldal lehetőséget

Valódi fotó szivárgott ki a Xiaomi új sláger telefonjáról

Valódi fotó szivárgott ki a Xiaomi új sláger telefonjáról

A kép alapján nem is tudjuk pontosan eldönteni melyik készülékkel állunk szemben, de az biztos, hogy nagyon jól néz ki.

s_850b3621ffb143b4b50f511c71529e88.jpg

A pletykák alapján már nagyjából tudjuk mire számíthatunk a Xiaomitól ennek az évnek a végére. A madarak azt csiripelik, hogy a gyártó három keret nélküli telefont dob piacra még ebben az évben. Ezek a Xiaomi Redmi 5, a Xiaomi Redmi Note 5 és a Xiaomi Redmi Note 5 Plus.

Az előbbinek 5,5 hüvelykes képernyővel (vagy 5,7 hüvelykes képernyővel) és 720p felbontással kell rendelkeznie. Belül 3 GB RAM, 32 GB ROM és Snapdragon 450 központi egység lesz benne. A második modell egy 5,73 hüvelykes 18: 9 képarányú, Snapdragon 636 processzorral és 13 megapixeles hátsó kamerával rendelkezik. Végül a harmadik telefonról azt állítják, hogy 5,99 hüvelykes képernyővel és 2160 × 1080 felbontással rendelkezik, 3- vagy 4 GB memóriával + 32 GB-os háttértárral érkezik. A központi egység Snapdragon 625 lesz, a kamerák 5- és 12 megapixelesek.

A képen látható telefon 6 hüvelykesnek tűnik. Az elülső oldalon nincs Home gomb, a dizáj nem a Samsung féle kerekített formát követi, de a sarkok nem a megszokott szögletes, keret nélküli dizájnt követi. Jelenleg csak tippelni tudjuk, hogy ez a telefon nem a Note 5, hanem a Note 5 Plus lesz. Bármelyik is a kettőből, az biztos, hogy a mobil nagyon szép, a kínai gyártótól megszokott letisztult külsőt kapta. Ha a fenti hardverek is igaznak bizonyulnak, akkor egy nagyon szép és erős középkategóriás telefont kapunk, ami biztos képes lesz majd a jelenleg rendkívül népszerű Note 4 sorozat leváltására.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.