Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Redmi Router AC2100 – Redmi sünit a lakásba!

Xiaomi Redmi Router AC2100 – Redmi sünit a lakásba!

Pont azt tudja, mint a Xiaomi routere, csak a forma hagyományos, és az ár (lesz) alacsonyabb egy kicsivel.

Xiaomi Redmi Router AC2100 – Redmi sünit a lakásba!

Mivel a Xiaomi AC2100-as routerét volt alkalmam kipróbálni, vagyis, egészen pontosan, folyamatos használatban van nálam, elmondható. hogy rég találkoztam ennyire remek szerkezettel. A részletekbe nem is szeretnék belemenni, mert a tesztben mindent leírtam róla. Ami azóta derült ki, hogy a router nem csak az én véleményem szerint szuper, kölcsönadtam kipróbálásra, és a teszter is szuperlatívuszokban nyilatkozik az általa biztosított wifi jelerősségről.

Xiaomi Redmi Router AC2100 - Redmi sünit a lakásba! 2

Hogy a cíkk alanyához visszakanyarodjunk, lényeg, hogy a Redmi AC2100 router pepitában tök ugyanaz, mint a Xiaomi megoldása, az egyetlen különbség a két szerkezet között, hogy amíg a Xiaomi kívülről mindenre emlékeztet, csak éppen routerre nem, addig a Redmi AC2100 egy igazi, más hardverrel összetéveszthetetlen router forma. Lapos, fehér, körben hat darab nagy jelerősséget biztosítő antenna.

Xiaomi Redmi Router AC2100 - Redmi sünit a lakásba! 3

Ne is szaporítsuk tovább a szót, olvasd el a Xiaomi AC2100-ről írt tesztemet, aztán döntsd el, hogy azt, vagy a Redmi verziót veszed-e meg, de valamelyiket mindenképpen vásárold meg, és cseréld le a mostani routered. Csodát fogsz látni!

Xiaomi Redmi Router AC2100 2033Mbps 2.4G 5G Dual Band Wireless Router 6*High Gain Antennas 128MB OpenWRT WiFi Router

A Redmi Router itt találod: Xiaomi Redmi Router AC2100 2033Mbps 2.4G 5G Dual Band

A Xiaomi routerről szóló cikk pedig itt olvasható: Xiaomi AC2100 router teszt – erre senki nem készített fel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.