Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi Wanbo T2 Max mini projektor – őrült jó áron érkezett a global verzió

Xiaomi Wanbo T2 Max mini projektor – őrült jó áron érkezett a global verzió
A Xiaomi Wanbo-t tavaly egy dolog miatt nem vettem meg, csak kínai verzió létezett belőle.

Xiaomi Wanbo T2 Max mini projektor - őrült jó áron érkezett a global verzió

Tavaly év végén komoly projektor keresésben voltam, akkor találtam rá erre a szerkezetre és rögtön beleszerettem. Elképesztő tudást pakoltak az apró szerkezetbe, nagyon jó volt az ár is, de sajnos nem készült el belőle időben a global verzió. Emiatt választottam helyette a Blitzwolf BW-VP9-et, amit nem bántam meg, de azért most kicsit fáj a szívem.

Xiaomi Wanbo T2 Max mini projektor - őrült jó áron érkezett a global verzió 1

Szóval a VP9 tényleg egy nagyon jó vetítő, igazából jobb is, mint a Wanbo, legalábbis a képességek terén. Igaz, nem sokkal jobb, és a Wanbo mellett szól egy hatalmas érv, ez pedig a mérete. De lássuk is mit tud a szerkezet!

A Wanbo T2 Max egy valós FHD felbontást kínáló szerkezet, aminek 5000 lumenes a fényereje (fényáram), 2000:1-hez a kontrasztaránya. A vetített kép oldalaránya lehet 16:9-es vagy 4:3-as, a kép előállításáért pedig egy LCD panel felel LED háttérvilágítással.

Xiaomi Wanbo T2 Max mini projektor - őrült jó áron érkezett a global verzió 2

A vetítési távolság 1,2 és 4 méter között változhat, a vetített kép mérete pedig 40 és 200 col közötti lehet. Szóval, 200 col, ami azért finoman szólva is korrekt képméret, ehhez pedig az 5000 lumen elég fényerőt biztosíthat. Rendelkezésünkre áll a HDR10 képjavító technológia is. Mivel, itt egy Xiaomi termékről beszélünk, vélhetően a papírra vetett adatok sem hazudnak.

Na, akkor lássuk mi van még! Kapunk 4 irányú trapézkorrekciót (40 fok minden irányban), ami nagyon előnyös, ha nem tudjuk a projektort pont szemben elhelyezni a fallal vagy vászonnal. Kapunk két darab 3 wattos hangsugárzót, ezek a kínai verziós tesztek szerint egész tisztességesen szólnak.

Xiaomi Wanbo T2 Max mini projektor - őrült jó áron érkezett a global verzió 3

Eddig minden jó, de számomra ősszel a döntő érv a gépre telepített operációs rendszer volt. Ez egy Android alapú rendszer, igaz nem Android TV (ez akár előny is lehet), hanem egy saját kezelőfelülettel rendelkező szoftver. Azonban a lényeg nem is ez, hanem az, hogy hivatalos Netflix és Youtube támogatást is kapunk.

Csatlakozókból egy audió kimenet, egy HDMI bemenet és egy USB áll rendelkezésünkre. Ethernet nincs, viszont kapunk Wi-Fit.

Xiaomi Wanbo T2 Max mini projektor - őrült jó áron érkezett a global verzió 4

És akkor a végére a méret, amivel ezt a bemutatót kezdtem!

A Wanbo T2 Max egészen apró szerkezet, főleg a tudásához képest. A külső méret mindössze 110 x 140 x 150 milliméter, a tömege pedig egy kiló alatt marad, egészen pontosan 900 grammot nyom.

Ha nincs sok helyed a projektort elhelyezni, esetleg csak alkalomadtán vennéd elő, és nem akarnál neki fix helyet biztosítani, ha esetleg vinnéd néha magaddal, ne adj isten munkára is használnád, akkor az apró méret és tömeg igazán előnyös tulajdonságok lesznek.

A projektor bevezető akciója most indult el, emiatt az ára egészen alacsony, az első 180 vevőnek mindössze 45 ezer forintot kell érte fizetnie. A szállítás várható kezdete február 22, a vámmentes EU Priority Line szállítás pedig ingyenes.

Ha megtetszett a projektor, akkor itt tudod megvásárolni:

Xiaomi Wanbo T2 Max FHD projektor

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.