Válassza az Oldal lehetőséget

10 dollár alatt érkezik a Redmi Powerbank

10 dollár alatt érkezik a Redmi Powerbank

Alig néhány hete olvashattatok nálunk cikket a Redmi hardvereiről, de abból az új Powerbank család még kimaradt.

10 dollár alatt érkezik a Redmi Powerbank

Az ok, hogy miért hagytuk ki egyszerű, most mutatkoztak be csupán, és egyelőre csak a Xiaomi áruházban lehet elővételben megvásárolni őket. Azt, hogy a kedvenc áruházainkban mennyibe fognak kerülni még nem tudjuk, de azt igen, hogy a kisebbik, 10 000 mAh kapacitású változat elővételben mindössze 9 dollárba, vagyis nagyjából 2600 forintba kerül. Na erre mondhatjuk, hogy igazán barátságos ár!

Redmi Powerbank

A Redmi két Powerbank változatot ad ki, ezek csak kapacitásban, és természetesen külső méretükben térnek el egymástól. A feljebb említett tízezres mellett egy 20 000 mAh kapacitású darabot is kapunk. Amit már most tudunk az eszközökről, hogy Micro USB és Typre-C bemenetet is kaptak, kifelé pedig két USB A port használható. Ez azt is jelenti, hogy egyszerre két eszközt tölthetünk velük, így a két port egyszerre 5,1 volt mellett 2,6 amper áram leadására képes. Mind a két külső akkumulátoron van alacsony áramú töltési mód, ehhez az energia ellenőrzés gombot kétszer kell megnyomnunk. A két órás alacsony áramú töltési mód olyan eszközökhoz használható, mint a Bluetooth headsetek vagy az okoskarkötők.

Redmi Powerbank f


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.