Válassza az Oldal lehetőséget

Xiaomi MIX 4 – teljes specifikáció?

Xiaomi MIX 4 – teljes specifikáció?

Pont tegnap írtuk, hogy lényegében semmit sem tudunk az új telefonról, erre ma érkezik egy teljes spacifikáció.

Xiaomi MIX 4 – teljes specifikáció?

Magunk részéről az adatokat inkább találgatásnak véljük, bár tény, hogy nagyjából egybe vág azzal, amit mi várunk. Vagyis a telefon azon túl, hogy szép lesz, teljes kijelzős, keret nélküli lesz sok újdonságot nem fog hordozni. Az egyetlen bizonytalanság még mindig a szelfikamera lehet(ne), sokan reménykednek benne, hogy a kijelző alatti kamera ebben a telefonban fog debütálni, de a magunk részéről ezt pont annyira hisszük el, mint az ezredik kijelző alatti ujjlenyomat szenzorról szóló spekulációt. Talán emlékeztek rá, hogy nagyjából két éven át minden új csúcstelefon megjelenése előtt felreppent a hír az ujjlenyomat szkenner üveg alá kerüléséről, de aztán semmi nem lett a dologból. Mi arra számítunk, hogy az első üveg alatti szelfikamera bemutatkozása is arrébb van, minimum fél, de inkább másfél év múlva esedékes.

Mi Mix 4

Visszatérva a specifikációra, marad a Snapdragon 855, tehát nem kapunk 855 Plus-t, a memória 6 GB lesz, a háttértár valószínűleg 128 GB, bár csodálkoznánk, ha nem lenne több féle kiépítés is. A kijelző természetesen AMOLED, 6,4 colos, 1440 x 3120 pixeles, 537 ppi képpont sűrűséggel. A szelfikamera 32 megapixeles, a hátlapon csak egy kamerapárost találunk, ebből a főkamera 48-, míg a második érzékelő 16 megapixeles lesz. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh.

mix 4 kamera

A lényeg, hogy ez a specifikáció szerintünk valószínűleg közel áll a valósághoz, és teljesen felesleges őrült nagy újdonságokra számítani. Magunk részéről a hátlapi kamerát éljük meg leginkább csalódásnak (ha igazak a leírtak), mert egy 48 megapixelesnél nagyobb szenzor egyáltalán nem lett volna túlzás a telefonba. Ha tippelnünk kéne, akkor az egyetlen igazi újdonságként egy Huawei vagy Oppo szerű valós sokszoros zommal rendelkező kamerára számítunk, de ennek beépítésére sem látunk most 30 százaléknál nagyobb esélyt. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, illetve, hogy nekünk lesz igazunk, vagy azoknak, akik csodát várnak a MIX 4-től.

Szerintetek milyen hardvert kapunk?

A hírünk forrása itt található: 91mobiles.com


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.