Válassza az Oldal lehetőséget

100 dollár alatt a Proscenic T22 légkeveréses sütő

Az utóbbi idők legalacsonyabb ára a gépért a Banggoodon.

100 dollár alatt a Proscenic T22 légkeveréses sütő 1

A Proscenic T22 Air Fryer egy nagy teljesítményű, 1500 W-os légkeveréses sütő TurboAir technológiával rendelkezik, amely 30%-kal növeli a sütés hatékonyságát. Ezzel a technológiával bezárja a nedvességet az ételek belsejébe, így azok ropogósak és ízletesek lesznek, akár 90%-kal kevesebb zsírral. A Proscenic T22 applikációs vezérléssel és több mint 100 online recepttel rendelkezik. A Proscenic alkalmazással távolról vezérelhetjük a sütőt, testre szabhatjuk a sütési beállításokat és elmenthetjüki kedvenc receptjeinket. Akár kezdő vagy, akár profi, az alkalmazást úgy tervezték, hogy segítsen a tökéletes sütésben

.100 dollár alatt a Proscenic T22 légkeveréses sütő 2

A Proscenic T22 alacsony, 48 dB-es zajszinttel működik, az intelligens SuperDenoise technológia 20%-kal csökkenti az általános zajt, így kellemesebb a konyhai munka. Ez a 13 az 1-ben légsütő 11 előbeállítással, előmelegítés és melegen tartás funkcióval rendelkezik. A tapadásmentes és könnyen tisztítható funkció a kivehető mosogatógépben mosható kosárral és tapadásmentes felülettel egyszerűvé és könnyűvé teszi a tisztítást. A “Shake Reminder” funkció emlékeztet az ételek megfordítására, így nem kell a konyhában várakoznia, amíg főzöl.

100 dollár alatt a Proscenic T22 légkeveréses sütő 3

A Proscenic T22 Air Fryer 5 literes nagy kapacitással rendelkezik, ami 25%-os helytakarékosságot eredményez. Apró és intelligens kialakítása 3-4 személy igényeit elégíti ki, tökéletes sült krumpli, csirkeszárny és sok más étel elkészítéséhez.

A gép ára a BG958379 kuponkóddal most 100 dollár alá csökkenthető, így 34 795 forntért elhozható a cseh raktárból az alábbi hivatkozásra kattintva:

Proscenic T22 Air Fryer

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.