Válassza az Oldal lehetőséget

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak

A legolcsóbb megoldások fúrásra, faragásra, csavarozásra és csiszolásra.

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak


 

Bevezető

Az utóbbi években rengeteg kínai kütyüt mutattam be, azonban ezek között kevés szerszám akadt. Úgy voltam vele, hogy ezeket itthon is meg lehet venni, felesleges Kínából vagy kr EU raktárból. Ám időről időre megjelent az eladott termékek között egy-egy szerszámgép, és rá kellett jönnöm, hogy hiába olcsó itthon is ez a kategória, azért a kínai áruházakkal így is nehéz versenyezni.

Ebben a cikkben javarészt akkumulátoros szerszámokat mutatok, nem is túl sokat, mindössze 11 félét. A kínálat ennél sokkal nagyobb, így a cikk végére beillesztek majd egy linket, ahol megtaláljátok az összes cseh raktáras szerszámgépet.


Nézzétek meg legújabb videós tesztünket is, és iratkozzatok fel a csatornára, hogy ne maradjatok le az új adásokról!


 

Drillpro 388VF akkumulátoros ütvecsavarozó

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 2

Ezeket a gépeket olyan helyzetekre találták ki, amikor a csavar vagy anya a hagyományos módszerekkel már nem oldható. Lehet rozsda, egyéb szennyeződés, az ütvecsavarozó megoldja ezeket a bajokat. Ennek a szerkezenek a megszokott félcolos feje van, erre illeszthetünk dugókulcsot. A fordulatszámtartomány 0-4000/perc közötti, az ütési gyaoriság 0-3800 között percenként, a nyomaték 520 Nm. A csomagban töltő és akkumulátor is található, utóbbi Makita kompatibilis.

A szerszám ára 15 ezer forint és cseh raktárból itt tudod megvásárolni:

Drillpro 388VF akkumulátoros ütvecsavarozó

 


 

Topshak TS-ED1 akkus csavarozó

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 3

Egy teljesen szokványos, ám elég olcsó akkus csavarozó ez, amihez igény szerint választhatunk egy- vagy két akkumulátoros csomagot. A tartozékok között egy hosszabbítószárat és 10 különböző bitet is találunk. Az akkufeszültésg 21 volt, a nyomaték 25-28 Nm, a terheletlen fordulatszám 0-1450/perc közötti. Természetesen állítható a maximum nyomaték és a fordulatszám is, illetve van egy LED világítás is a gépbe építve.

A gép ára a BGde7b7c kuponkóddal cseh raktárból (egy akkumulátorral) 9000 forint itt:

Topshak TS-ED1 akkus csavarozó

 


 

Drillpro 12V Mini sarokcsiszoló

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 4

A sarokcsiszolót szerintem mindenki ismeri, de ha így nem, akkor ha azt mondom flex, mindenki tudni fogja miről beszélek. Nos, ez egy flex, egy pici flex. Természetesen akkumulátoros, a leírás szerint 2000 wattos és 12 voltos. 3 óra töltés után másfél órán át lehet használni, legalábbis a gyári adatok szerint. Külön kiemelik, hogy folyamatos munka esetén másfél óra az egy töltéssel elérhető időtartam. Ha valóban így van az elég acélos teljesítmény.

A méret miatt gyanítható, hogy nem lesz a katalizátor tolvalyok kedvenc fegyvere, de otthoni barkácsoláshoz jó eséllyel elegendő.

Kupon nincs hozzá, enélkül az ára a cseh raktárban 16 300 forint itt:

Drillpro 12V Mini sarokcsiszoló

 


 

Asztali kés- és ollóélező

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 5

Ezt a gépet sem kell túlmagyarázni. Ha megveszed búcsút inthetsz az életlen késeknek és ollóknak, de jó eséllyel az egész utca búcsút inthet nekik, mert ezzel a géppel könnyedén megélezed az összes szomszéd vágószerszámait. Ahogy a képeken is látszik, ezt asztalra kell helyezni, a tápellátás pedig 220 voltos, szóval konnektor kell neki.

Ennek az árától sem dőlünk a megélezett kardunkba, 13 700 forintot kérnek érte a cseh raktárból szállítva:

Asztali kés- és ollóélező

 


 

Topshak TS-ET1 felsőmaró

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 6

Ha fával foglalkozol, akkor előbb-utóbb szükséged lesz egy ilyen marógépre. Hornyoláshoz, a szegélyek kerekítéséhez, minták kialakításához és egy csomó dologra használható, minden csak annak a kérdése, hogy milyen marófejet veszel hozzá (ezeket nem tartalmazza a csomag). Ahogy a képen látszik ez sem akkus. A teljesítmény 800 watt, a fordulatszám 30 ezer percenként.

A gép ára a cseh raktárban 16 300 forint itt:

Topshak TS-ET1 felsőmaró

 


 

TOPSHAK TS-SD4 forgócsiszoló

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 7

Leginkább faipari munkákhoz használható ez a forgófelyes csiszoló, aminek a fordulatszáma 6000-12000-es tartományban állítható. Ez sem akkumulátoros, így konnektor kelleni fog a használatához. A csomagban kapunk 20 csiszolókorongot (papírt) is, így el is kezdhetjük a munkát, ha megérkezik. A gép rendelkezik fűrészporgyűjtővel is.

A gép ára a BGe078dd kuponkóddal felezhető, így kicsivel 7000 forint felett tudjuk elhozni a cseh raktárból:

TOPSHAK TS-SD4 forgócsiszoló

 


 

VIOLEWORKS 88VF elektromos ágvágó

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 8

Ez akkumulátoros szerszám, az akku 9000 mAh kapacitással rendelkezik. A csúcsteljesítmény 500- az átlagos teljesítmény 100 watt. A maximálisan átvágható ágméretnek a gyártó a 30 millimétert, vagyis 3 centit adta meg. A leírás szerint egy töltéssel 3-4 órán át használható -10 és +60 celsius közötti hőmérséklet mellett.

Ezért a gépért 31 600 forintot kérnek, amivel (ha jól emlékszem) ennek a listának a legdrágább gépe lett. A gép mellé hordtáskát is adnak. Vásárlás itt:

VIOLEWORKS 88VF elektromos ágvágó

 


 

Raitool sok az egyben barkácsgép

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 9

Igazi otthoni barkácsolós masina. Mini körfűrész, mini polírozó, minni fúrógép, gravírozó és csiszoló egyben. Nem, tényleg nem túlzok, ezeket mind tudja. Persze a méret okán nem egy komoly gépműhelybe ajánlom, inkább azoknak lesz megfelelő, akik otthon mauk szeretnek különböző dolgokat elkészíteni, esetleg javítani. Magam is elgondolkoztam egy ilyen gép beszerzésén, de helye sajnos csak ősszre lesz, így ha meg is veszem, tesztet csak valamikor az év vége előtt tudok majd készíteni róla.

A sokoldalú masina ára a cseh raktárban 32 740  forint, kupon sajnos ehhez sincs. Vásárlás itt:

Raitool sok az egyben barkácsgép

 


 

3 IN 1 Mini polírozó és csiszoló

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 10

Senkit ne vezessen félre a kép, ez a gép, ahogy a nevében is olvasható tényleg mini. Ezzel együtt otthoni barkácsoláshoz ez is megfelelő lehet. A csomagban találunk a gép mellett egy tápegységet, egy polírozókorongot és 10 csiszolószalagot, szóval komplett csomagot kapunk. Kivételes nem cseh, hanem spanyol raktárból szállítják, de EU ez is, az is, vám itt sem lesz.

Kupon nélkül a spanyol raktárból 21 ezer forintot kérnek érte itt:

3 IN 1 Mini polírozó és csiszoló – spanyol raktár

Ha nem sürgős  használata, akkor sokkal jobban jársz a kínai raktárral, ahonnan ez EU Priority Line szállítással már vámolva érkezik. Kínából (CN raktár) rendelve a BGa221a3 kuponkóddal az ára csak 13 400 forint. Katt ide:

3 IN 1 Mini polírozó és csiszoló – kínai raktár

 


 

4 colos mini láncfűrész

10+1 elektromos szerszám Kínából, barkácsolósoknak 11

Erről írtam cikket is, készítettem videót is. Kaptam miatta hideget és meleget, rengeteg embernek nagyon bejött és nagyon soknak nem. Én a mai napig elégedetten használom. Egyetlen hátrányaként azt tudom említeni, hogy a láncot nekünk kell olajozni, nincs automatikus olajzás. Azt hiszem azok, akiknek nem jött be többet vártak tőle, de ez nem egy ipari gép. Arra remek, hogy a kerben összegyűlt közepes vastagságú ágakat eldaraboljuk.

Az ára is ezt mutatja, hiszen mindössze 15 ezer forintba kerül a cseh raktárból rendelve:

4 colos mini láncfűrész

 


 

XIAOMI WOWSTICK 1P+ ELEKTROMOS CSAVARHÚZÓ

Wowstick 1P+ 19 In 1 Electric Screw Driver Cordless Power Screwdriver Repair Tools

A Xiaomi Wowstick sorozata rendkívül kedvelt, hiszen nem csak amatőröknek, hanem félprofiknak és profiknak is kíváló szerszámokat kínál. Ez a csavarhúzó szett elemmel működik, de természetesen lehet bele tenni AAA méretű akkumulátort is, ha úgy szeretnénk. A csomagban a csavarozó mellett egy komplett, 18 darabos bit készletet is találunk.

Az ár és a mellé adott bitek és tartozékok száma mutatja, hogy nem ez a legprofibb szet, van ennél komolyabb is. Azonban, ha neked nem munkára kell, hanem arra, hogy otthon néha szétszerelj, összecsavarozz valamit, akkor bőven elég lesz a teljesítménye és a tartozékok mennyisége is. Ami a legjobb a dologban, hogy a képességeihez képest nagyon barátságos, nem kerül többe, mint 6200 forint. Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

XIAOMI WOWSTICK 1P+ ELEKTROMOS CSAVARHÚZÓ

 


 

 Rengeteg egyéb szerszámgép és egyéb barkácsolós cucc a cseh raktárból itt:

Szerszámok és egyéb hasznos dolgok otthonra


ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link. Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.