Válassza az Oldal lehetőséget

A 15 legjobb kínai kütyü 5000 alatt, EU raktárból kuponnal

A 15 legjobb kínai kütyü 5000 alatt, EU raktárból kuponnal

Olcsó, hasznos kütyük, a legtöbbhöz találtunk akciót, és EU raktárból gyorsan megérkeznek.

A 15 legjobb kínai kütyü 5000 alatt, EU raktárból kuponnal 1


 

Bevezető

Sokan tudják, de még többen valószínűleg nem, hogy december 31-től megszűnik az EU-n kívülről rendelt olcsó termékek vámmentessége. Ez gyakorlatilag minden olyan terméket érint, amit például Kínából rendeltünk 22 dollár (vagyis egy jogszabály miatt 40 dollár) alatt.

Vagyis, ha például olcsó okoskütyükkel akarod felszerelni a lakásodat, akkor kapkodd magad, mert hamar itt lesz az év vége!

A kínai áruházak készülnek erre, így egyre nagyobb raktárkészletet találunk ez EU-n belül található raktáraikban. Sajnos, a választék sosem fogja elérni a kínai raktárakét, de jó hír, hogy így is van miből válogatni.

Ebben a cikkben olyan kütyüket válogattam össze, amik szállítási költséggel, csomagbiztosítással együtt is 5000 Ft (nagyobb részben 4000 Ft) alatt megrendelhetők EU raktárból. Ezeknél a rendeléseknél nem kell tartanunk se vámtól, se ÁFA-tól, ráadásul a szállítás ideje is töredéke a megszokottnak.

 


 

BlitzWolf® BW-LT14 éjszakai fény és USB töltő egyben

BlitzWolf® BW-LT14 Plug-in Smart Light Sensor LED Night Light with Dual USB Charging Socket

Egyszerű, ám annál praktikusabb szerkezet. Bedugjuk a konnektorba, és ha a szenzor úgy látja, hogy besötétedett, akkor bekapcsolja a LED fényeket. A fogyasztása minimális, az alján (vagy tetején, attól függően, hogy dugjuk be) találunk 2 USB csatlakozót, amivel eszközeinket tölthetjük.

A lámpa ára kupon nélkül is alacsony, csak 2800 forintot kell érte fizetnünk itt:

BlitzWolf® BW-LT14 éjszakai fény és USB töltő egyben – 2800 Ft

 


 

DANIU asztali digitális hőmérséklet és páratartalom mérő

DANIU Multifunctional Digital Thermometer Hygrometer Temperature Humidity Meter Max Min Value Trend Display ℃/℉ Touch Screen

A két darab AAA ceruzaelemmell működő asztali hőmérő 0-50 fok közötti tartományban működik. Mutatja az aktuális hőmérséklet mellett a mérés kezdete óta mért legalacsonyabb és legmagasabb hőmérsékletet és páratartalmat is.

A szerkezet természetesen olcsó, mindössze 2540 forintba kerül itt:

DANIU asztali digitális hőmérséklet és páratartalom mérő – 2540 Ft

 


 

DANIU digitális tolóméter

DANIU 6inch 150mm Electronic Digital Caliper Ruler Carbon Fiber Composite Vernier

Azt, hogy mi egy digitális tolóméter nem magyarázom, a képen úgyis látszik. Ami viszont nem látszik, hogy 0 és 150 mm közötti mérésnél használható, mégpedig 0,1 milliméteres pontossággal. A mért értéket egy viszonylag nagy, 52 x 30 x 15 milliméteres digitális LCD kijelzőn látjuk.

Természetesen ez is EU raktárból érkezik, ára 2325 Ft itt:

DANIU digitális tolóméter – 2325 Ft

 


 

5 méteres színes LED szalag távirányítóval

5M 5050 RGB Waterproof 300 LED Strip Light DC12V+24 Key IR Remote Controller for Outdoor Use

Az 5 méteren 300 darab RGB LED-del szerelt szalagon a fény színe változtathat, ehhez kapunk távirányítót is. A teljes szalag mindössze 75 wattot eszik, vagyis a fogyasztása nem mondható horribilisnek, használatával őrült olcsón dobhatjuk fel lakásunkat. A csomagban a 12 voltos adapter nincs benne, ilyet fillérekért vehetünk, de könnyen lehet, hogy otthon is akad egy a fiók mélyén.

A szalag ára a bGhOnEy10 kuponkóddal most csak 2770 Ft.

5 méteres színes LED szalag távirányítóval – 2770 Ft

 


 

XANES SFL-01 kerékpárlámpa

XANES SFL-01 600LM XPG + 2 LED Bicycle German Standard Smart Sensor Warning Light Waterproof Bike Front Light Headlightt Flashlight 5 Modes USB Charging Night Riding

1200 mAh kapacitású akkumulátorral szerelik ezt a lámpát, természetesen vízálló, de ez mondjuk elég alap egy kerékpár lámpánál. Az viszont nem az, hogy fényszenzor legyen benne, ebben pedig van, vagyis, automatikus kapcsol fel, ha úgy érzi túl sötét van ahhoz, hogy lámpa nélkül bicajozzunk. Bírja a hideget és a meleget, így minden évszakban nyugodtan használhatjuk. Több üzemmódja is van, a több féle erősségű fény mellett villogni is tud, illetve képes pirosan is világítani.

Az ára ennek is barátságos, mindössze 2650 forintot kérnek érte itt:

XANES SFL-01 kerékpárlámpa – 2650 Ft

 


 

Alumínium telefontartó kerékpárokhoz

A 15 legjobb kínai kütyü 5000 alatt, EU raktárból kuponnal 2

Elég strapabíró cuccnak tűnik, a telefont egy kézzel rászorítható csavarral rögzíthetjük. A csomagban találunk egy szilikon rögzítőt is, ha nem bízunk a tartóban, vagy rázós terepen kerekezünk, akkor ezt a telefon sarkaira akaszthatjuk, megvédve a kieséstől. A gyártó motorkerékpárokhoz is ajánlja, de én inkább csak bringázáshoz merem ajánlani.

A tartó ára a BGAFF10OFF kuponkóddal most 3060 forint, itt:

Alumínium telefontartó kerékpárokhoz – 3060 Ft

 


 

BlitzWolf® BW-SHP10 okoskonnektor

BlitzWolf® BW-SHP10 3680W 16A Smart WIFI Socket EU Plug Switch Non-metered / Meterin Remote Controller Timer Work with Alexa Google Assistant BW Tuya APP

A Blitzwolf konnektora telefonról kapcsolható. A leírás szerint rendesen terhelhető, 16 ampert kell tudnia, szóval, akár egy kisebb hősugárzót is beledughatunk. Mivel okos, így használható Amazon Alexa vagy Google Assistant mellett, akár hangutasítással is. A konnektor érdekessége, hogy képes naplózi a rajta átfolyó áram mennyiségét, így a rákötött eszköz fogyasztását is figyelemmel kísérhetjük.

A BGBWSHP10 kuponkóddal megvehetjük ezt a fogyasztásmérős verziót, vagy, ha a mérésre nincs szükségünk, akkor az olcsóbb változatot is. Az alábbi link a mérős darabra mutat, de ezen a linken megtaláljátok a másik verziót is. A mérős ára jelenleg a kuponnal 3384 forint. Vásárláshoz ide kattints:

BlitzWolf® BW-SHP10 okoskonnektor – 3384 Ft

 


 

BlitzWolf® BW-BS9 Bluetooth szelfibot és tripod egyben

BlitzWolf® BW-BS9 Mini All In One Integrated bluetooth Detachable Tripod Selfie Stick for Sport Camera Phone

Elég jó darabnak tűnik ez a Bluetooth távirányítóval ellátott szelfibot. Érdekessége, hogy a tripod lecsavarozható, és használható minden szabványos menettel ellátott kamerához, legyen az egy tükrös fényképező, egy sportkamera vagy egy marokkamera. A tömege mindössze 100 gramm, a kihúzható teleszkópos bottal bedig 66,5 centiméterrel nyújthatjuk meg a karunkat.

A szelfibot a BGBS99 kuponkóddal 3780 forintba kerül itt:

BlitzWolf® BW-BS9 Bluetooth szelfibot és tripod egyben – 3780 Ft

 


 

BlitzWolf® BW-ES4 fülhallgató

BlitzWolf® BW-ES4 Dual Dynamic Drivers Graphene Earphone 3.5mm Wired Control In-ear Earbuds Magnetic Headphone with Mic

Ebbe az árba egy normális Bluetooth füles még nem fér bele, de használható vezetékes már igen. Természetesen használható a zenehallgatás mellett headsetként is, a fülbe dugható részek pedig mágnesesek, így, ha nem használjuk összetapadnak, és nem képeznek bonthatatlan csomót a kábelen.

A füles igazi érdekessége, hogy nem egy, hanem két grafén membrán dolgozik fülenként benne, így biztosítva teltebb hangzást. Az ára jelenleg csak 3390 forint itt:

BlitzWolf® BW-ES4 fülhallgató – 3390 Ft

 


 

Kodak 64 GB-os memóriakártya

KODAK Micro SD Memory TF Flash Card 64GB 128GB U3 A1 V30 Micro SDHC Card  SDXC Card for Video and  Mobile Storage

Nagysebességű kártya, ami már 4K videók rögzítéséhez is megfelelő lesz. A mostani kuponos akcióban nem csak a 64, hanem a 128 GB-os verzió is megvásárolható, mind a kettőhöz a BGN683C kuponkódot kell használni. A 64 gigás kártya ára a kuponnal 3710. Vásárlás itt:

Kodak 64 GB-os memóriakártya – 3710 Ft

 


 

Blitzwolf® BW-OLT1 napelemes kertilámpa

Blitzwolf® BW-OLT1 Solar Power 62 LED PIR Motion Sensor Wall Light Wide Angle Waterproof for Outdoor Garden Path Yard Security Lamp

Ahogy a képen is látszik, ez egy falra szerelhető napelemes lámpa, amiben 62 LED szórja a fényt. A leírás szerint 350 lumen fényerőt tud, és természetesen van benne fényszenzor és mozgásérzékelő is. Utóbbi a gyári adatok szerint 8-10 méteres távolságig működik. Praktikus és egyszerű darab, a felszereléséhez természetesen nincs szükség kábelezésre.

A lámpa ára a BGAFF10OFF kuponkóddal most 4310,  kosárba tenni itt tudod:

Blitzwolf® BW-OLT1 napelemes kertilámpa – 4310 Ft

 


 

Xiaomi JIUXUN 18 az 1-ben csavarhúzókészlet

JIUXUN 18 In 1 Screw Driver DIY Household Screwdriver Wheel Storage Design W/ 18Pcs Screw Bits From XIAOMI YOUPIN

A képek alapján ez is nyerő cucc. Vastag nyél, erős szár és 18 különböző bit van a csomagban. A Xiaomi Youpin termékcsaládjába tartozik, így gyanítható, hogy a minőségre senkinek sem lesz panasza. Szerencsére ehhez is van kupon, így a BG2LZH kuponkóddal 4492 forintért a miénk lehet itt:

Xiaomi JIUXUN 18 az 1-ben csavarhúzókészlet – 4492 Ft

 


 

Banggood 1/32 RC távirányítós autó

Banggood 1/32 2.4G Racing Multilayer in Parallel Operate USB Charging Edition Formula RC Car Indoor Toys

Mutatós kis járgány, kellemes szórakozást ígér. Persze ezért a pénzért senki ne számítson brutális száguldásra, de azért 15 kilométer/órás sebességre ez a csöppség is képes. A távirányító hatótávja 60 méter. A teljes töltés fél órát vesz igénybe, ezután egy töltéssel 11 percet száguldozhatunk.

Ehhez is van kuponkódunk, így a BGAFF10OFF kóddal most 4537 forintért vehetjük meg itt:

Banggood 1/32 RC távirányítós autó – 4537 Ft

 


 

Xiaomi Soocas SO WHITE elektromos fogkefe

Soocas SO WHITE Sonic Electric Toothbrush Wireless Induction Charging IPX7 Waterproof from XIAOMI Ecosystem

Nem emlékszem, mikor volt utoljára olyan, hogy egy válogatásba ne tettem volna legalább egy elektromos fogkefét. Ez egy jó hagyomány, most sem akartam megszakítani.

A mostani akcióban egy Xiaomi fogkefét vásárolhatunk meg, ami bár elég olcsó, azért rendelkezik például vezeték nélküli töltéssel, és 3 féle fogmosási móddal. Az alig 50 grammos fogkefe a gyári adatok szerint, egy töltéssel 25 napos átlagos használatra képes. A BGTT10 kuponkóddal most 4709 forint itt:

Xiaomi Soocas SO WHITE elektromos fogkefe – 4709 Ft

 


 

Zárszó

Remélem megtaláltad azt a kütyüt, amire vágytál. Ha nem, akkor se szomorkodj, inkább csatlakozz 8000 tagot számláló Facebook csoportunkhoz, és megkeressük neked a legjobb árakat, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg!

Kínából rendelők Facebook csoport

 

Nézd meg legújabb tesztünket és iratkozz fel YouTube csatornánkra itt: HOC TV YouTube csatorna

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.