Válassza az Oldal lehetőséget

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál!

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál!

Ennél érdekesebb dolgok most nincsenek a kínai boltok polcain.

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál!

A termékek mindegyike EU raktárból rendelhető a cikk írásának pillanatában. Az árak a dollár/forint árfolyam függvényében változhatnak le és fel is, amikor a cikket írom minden ár stimmel, ha Te mást látsz ne reklamálj, nem én pattogtatom a forint árfolyamát.

Figyelj oda, ha a termék kifut az EU raktárból a link automatikusan kínai raktárra visz. Szóval, ha nem CZ, PL, FR, ES a raktár jele, hanem pl. CN vagy HK, akkor tudd, hogy már Kínából rendelsz. Jó nézelődést!


Nézd meg legutóbbi videós tesztemet, és ha tetszett, akkor iratkozz is fel a csatornára, mert minden héten jelentkezem friss tartalommal!

 


 

Kattints ide, telepítsd fel a Google áruházában található Chrome böngésző bővítményemet, amiben hírolvasót és kupon keresőt is találsz, támogasd ezzel munkámat. Köszönöm!

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL A BANGGOOD ÁRUHÁZBAN?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 


 

BlitzHome SV2209 egészséges kaják gyorsan, okosan

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 1

Igazi különlegesség ez a cucc. Legalábbis mifelénk, mert kínai áruházak kínálatában már találkoztam vele régebben is, mondjuk nem annyiért, mint amennyit a BlitzHome gépéért kérnek. Mert ezért nagyon keveset kérnek!

De mi is ez? Ezzel a szerkentyűvel ízletes, tápláló és finom ételeket készíthetünk. Alacsony hőfokon, a főzővíztől elzártan főzhetjük meg kajáinkat, amik így tápanyagban és ízben gazdagok maradnak. Ezt hívják szuvidálásnak, ha véletlenül utána akartok nézni az eljárásnak.

A BlitzHome két féle gépet is piacra dobott, egyet okosfunkciókkal, app vezérléssel és rengeteg recepttel, valamint egy butát, amihez nincs applikáció. Utóbbi még olcsóbb.

A BGc723c1 kuponkóddal a butáért 14 700- az okosért pedig 16 500 forintot kell fizetnünk, ha cseh raktárból megrendeljük innen:

 

BlitzHome SV2209 szuvidáló

 


 

BlitzHome BH-CDW1 okos mosogatógép

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 2

Még mindig él a gépre a 40 000 forintos akció, nem is értem hogy, elvben már lejárt a kupon. Mindegy, ha működik, hát működik, örüljünk neki! Már csak azért is örüljünk, mert ezért a pénzért ez egy elég jó kis masina. 4-6 terítékes, szóval nem egy óriás, de kisebb háztartásokba, nyaralóba tök jó, főleg, hogy hatékony mosási technológiával látták el, van benne 75 fokos nagyhőfokú program, meg persze van energiatakarékos is, sőt, még gyümölcsmosó programot is kapunk. Szóval elég menő. Az meg már csak hab a tortán, hogy telefonról is vezérelhető.

Nos, az ár tehát még jó (ki tudja meddig), a BG99DH022 kuponkóddal cseh raktárból megvehetjük ~100 000 forint helyett ~ 60 000 forintért az alábbi linkre kattintva:

 

BlitzHome BH-CDW1 okos mosogatógép

 


 

Kroak akkumulátoros autómosó

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 3

Nem kell többet csap, elég egy vödör, amibe belelógatod a cső végét és a mosó felszívja a vizet. Nem kell többé konnektor, elég ha feltöltöd a 12 000 mAh kapacitású akkumulátort és moshatod az autódat 50 bar nyomással. Kapunk mosószer adagolót és 5 méteres csövet is, hogy kényelmesen spriccelhessük a vödörből a vizet.

Mindezért az élményért a lengyel raktárból rendelhetjük meg a masinát, az ára az eredeti 14 500 helyett 8300 Ft lesz a BG4db5dc kuponkóddal ide kattintva:

 

Kroak akkumulátoros autómosó

 


 

12,5 colos középkonzol kijelző Androiddal

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 4

Hát ez nem egy olcsó darab, de mivel most a drága szállítással együtt is félár alatt van, azért betettem ebbe a listában, hátha valaki szeretné ezt a közel százezer forintot megspórolni.

Na, szóval ez egy Androidos eszköz, amiben hatmagos központi egység dolgozik 4 GB memória és 32 GB háttértár társaságában. A kijelző 12,5 colos, a felbontása 2K, a kijelző edzettüveg védelmet találunk. A beépítéshez 2 DIN-es hely kell. Érdekessége a kütyünek, hogy a kijelző 180 fokban elfordítható, így horizontális és vertikális képernyőelrendezést is tud. 4 x 50 watt kimenetet kapunk, tómogatja a hátsó kamerát, a DVR funkciókat, a GPS-t meg ezer egyéb dolgot is.

A készülék ára az eredeti 180 ezer forint helyett a BG26be89 kuponkóddal 71 ezer forint, erre jön még rá a 11 ezer forintos szállítási díj. Így mindenestől kell érte 82 900 forintot fizetni, ami azért az eredeti árához képest még mindig komoly kedvezmény!

Vásárlás az alábbi hivatkozásra kattintva:

 

12,5 colos középkonzol kijelző Androiddal

 


 

AOVOPRO ES 80 elektromos roller

Az olcsó szaladgálós rollerek királya – AOVOPRO ES80 teszt

A rollerről íródott tesztemben úgy neveztem, a futkosós rollerek királya. Ez persze nem volt véletlen, mert egy nagyon kellemes megjelenésű (Xiaomi klón) gép kis tömeggel, normális erősségű motorral és egész jó hatótávval. A fékek jók, a tempomat működése kiemelkedően barátságos, kicsi a tömege, viszonylag nagy a végsebessége, és képes volt a 100 kilós hab testemet kisebb emelkedőkön felcibálni. Szóval egész sokat ad a jelenlegi áráért, ami cseh raktárból történő rendelés esetén a BGXIFD882 kuponkóddal ~97 000 forint itt:

 

AOVOPRO ES 80 elektromos roller

 

Tesztem és videóm a rollerről: AZ OLCSÓ SZALADGÁLÓS ROLLEREK KIRÁLYA – AOVOPRO ES80 TESZT

 


 

Mikroszálas takarítószer csomag

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 5

3 eszköz egy csomagban. A csomag 1 zsenília mikroszálas felmosót, 1 zsenília mikroszálas flex portörlőt és 1 mikroszálas tolltörlőt tartalmaz. A szőrös részek levehetők, kimoshatók, akár mosógépben is. A csomagban természetesen a hosszabbító rúd is benne van.

A teljes csomagot lengyel raktárból rendelhetjük meg, az ára a BG0d7ce8 kuponkóddal 5377 forint itt:

 

 

Mikroszálas takarítószer csomag

 


 

BIQU B1 3D nyomtató két működési móddal

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 6

Nagy nyomtatási felület, RGB LED-del választható színnel történő munkadarab megvilágítás, Marlin rendszer vagy sima érintésérzékeny képernyőn történő vezérlés, nagy pontosság, halk motorok, 15 támogatott nyelvvel, köztük a magyar nyelvvel is, mágneses tárgyasztallal, filament érzékelővel, szóval lényegében minden jóval, amit egy izgalmas, modern nyomtatótól elvárhatunk. A szép még a dologban, hogy a nyomtató ára meglepően alacsony, a BG16b43c kuponkóddal megvásárolhatjuk cseh raktárból 46 200 forintért innen:

 

BIQU B1 3D nyomtató két működési móddal

 


 

Ultenic K10-E Air Fryer

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 7

Van ennek a gépenek egy okos, mobilról is irányítható verziója, nekem is ilyen van itthon egy ideje. Napi használatban van, de tényleg. Egy dolgot érzek feleslegesnek benne a Bluetooth-t és ezzel együtt a telefonos applikációt. Az első néhány alkalommal még nyomogattam, de már jó ideje rá sem néztem.

Szerencsére az Ultenic-nél is rájöhettek, hogy kicsit felesleges a dolog, így megalkották a K10-E-t, ami nem okos, nincs Bluetooth sem, így viszont brutál jó lett az ára! ennyi pénzért még az akciós 3 literes gépek sem kaphatók meg itthon, az Ultenic meg 5 literes, és nagyon jó!

Szóval, ha szeretnétek egy ilyen olaj nélküli fritut, akkor hajrá, a BG57563b kuponkóddal alig több, mint 28 ezer forint most az ára cseh raktárból rendelve, innen:

 

Ultenic K10-E Air Fryer

 


 

AOMEKIE AO2001 kezdő csillagász távcső

[EU Direct] AOMEKIE AO2001 Astronomical Telescope 70mm for Kids 150X Powerful Astronomical Telescope with Smartphone Adapter Tripod Barlow Lens and Finder for Beginners and Hobbyists

Bár cseh raktárból érkezik, mire megkapod az üstököst már valószínűleg már nem tudod megfigyelni vele. De mást viszont igen. A saját kicsi távcsövemmel például tegnap éjszaka a Jupitert figyelhettem meg. Teljes fényében ragyogott, a kis nagyítás ellenére a nagyobb csíkok is látszottak, és gyönyörűen sorakoztak mellette a Galilei-holdak is. Persze ezek a kis távcsövek nem csak a bolygókhoz és a holdhoz jók, hanem ahhoz is, hogy földi célpontokat megfigyeljünk. És nem, nem a szomszédot, hanem állatokat, madarakat, földtani alakzatokat, ilyesmit.

Szerintem ez jó kis időtöltés, fiatalabb generáció számára esetleg az érdeklődés felkeltésére is megfelelő. Az ára nem vészes, 24 000 forintot kérnek érte, és cseh raktárból hamar meg is érkezik. Vásárlás itt:

 

AOMEKIE AO2001 kezdő csillagász távcső

 


 

OUKITEL RT7 TITAN – tablet a csatába

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 8

Remélem soha nem kell kipróbálnunk, hogy mennyit bír ez a gép a csatatéren, de valószínűleg sokat, mert IP68- IP69K- és Mil-STD-810H katonai szabványoknak is megfelelő por és víz elleni védelmet kapott. Vagyis nem árt neki sem a savas, sem a lúgos környezet, a tűző napfény, a nagy hőség vagy a nagy hideg, elviseli, ha nagynyomású vízzel kínozzák, és az sem jelent gondot, ha 10 000 méter fellett szeretnéd használni.

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 9

Na, de ez mind semmi, mert van itt egy 32 000 mAh kapacitású akkumulátor, amivel 180 nap készenléti idő érhető el, de aktív használat mellett is kibír 35 órát, mondjuk folyamatos videó nézéssel. Folytassam? Oké, folytatom! Van két kamera, az egyik 20- a másik 48 megapixeles. Van 12 GB memória, amihez 12 GB virtuális memória is hozzácsapható és van egy 256 GB kapacitású háttértár. Van 5 műholda rendszert támogató navigáció, és akkor még nem beszéltem a központi egységről, ami egy 5G képességű Dimensity 720 nyolc maggal.

Nem folytatom most már. Igazi csúcs hardver egy tabletben és nem csak belül, hanem kívételesen kívül is! Persze az ára sem alacsony, de valamit valamiért! A BGa5106a kuponkóddal, cseh raktárból rendelve 142 ezer forintot kell ezért a szörnyetegért fizetnünk itt:

 

OUKITEL RT7 TITAN – tablet a csatába

 


 

X-scooter XRS01 EEC Li RaptorPRO

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 10

Egy motor formájú elektromos motor! Hát ezt azért szívesen kipróbálnám. Kicsit érdekes a forma, de a 3000 watt teljesítmény, ami rögtön az indulástól teljes erőbedobással ott lesz a kerekeken érdekes élmény lehet. 72 voltos a rendszer, az akkumulátor 100 Ah kapacitású. A végsebesség 75 kilométer/óra, de gondolom ez egy személlyel. A megtehető táv a gyár szerint egy töltéssel 150 kilométer. A leírás szerint hidraulikus fékek vannak, a képek alapján ráadásul kétdugattyús fékek, amik azért kellenek is, hiszen itt már a sebesség is elég nagy és a motor tömege sem kevéske, 125 kilót nyom.

Minden tekintetben tetszetős a kicsike, mondjuk az ára annyira nekem. Vagyis, ha lenne rá ennyi azért szívesen kipróbálnám, ha valaki megveszi, akkor kérem szóljon, ha kipróbálhatom, beülök az autóba és megyek is! 😉

Cseh raktárból a ffb8f6 kuponkóddal nagyjából 200 ezer forintot spórolhatsz, de az ár még így is 1 790 ezer forint, plusz a szállítás. De tényleg, ha valaki vesz egyet szóljon már, viszem a kamerát és csinálunk a Youtube-ra egy jó kis videót!

Vásárlás itt:

 

X-scooter XRS01 EEC Li RaptorPRO

Ha jóval olcsóbban szeretnél egy rohadt stílusos elektromos motort, akkor kattints a képre, és nézd meg ezt:

Rendkívül menő kínai kütyük, amikre Te is rámozdulnál! 11


UALANS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÓ féláron

Kukkants be, ezek a hónap legjobb kínai kütyüs akciói 17

Az UALANS fogkő-eltávolító készlet hatékonyan távolítja el a fogkövet, a lepedéket és egyéb fogfelületi szennyeződéseket. A készülék öt különböző tisztítási móddal rendelkezik. Az intelligens memória funkcióval rendelkező eszköz megjegyzi a használati szokásokat, így a bekapcsoláskor nem szükséges újra beállítani a módot. Automatikusan kapcsol ki 10 percnyi hatékony tisztítás után. Az UALANS fogkő-eltávolító készlet egyszerűen kezelhető, hosszú akkumulátor-élettartamot kínál, és akár 10 alkalommal is használható egyetlen töltéssel. Az IPX6 vízálló kialakítás lehetővé teszi, hogy biztonságosan használható legyen akár a zuhanyzóban is.

A készlet ára a BG99DH138 kuponkóddal a cseh raktárból rendelve 14 700 forint helyett 7500 forint itt:

UALANS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÓ

 


 

ZÁRSZÓ

Ez a cikk nem egy teszt, az ajánlók az áruház által megadott adatok alapján íródtak, azokért felelősséget maximum az áruház tud vállani. A cikk mindössze egy termékajánló, amiben a hét érdekesebb akciós termékeit soroltuk fel.

Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék EU raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.