Válassza az Oldal lehetőséget

2006 legjobb lapjai – a szavazás elindult!

Elérkezett a mai nap is, indul a szavazás, melyben arra keressük a választ, mely online és offline informatikai lap érdemli ki 2006 legjobb informatikai lapja címet.

 

Bár kaptunk azzal kapcsolatban megjegyzéseket, hogy meglehetősen kínos lenne, ha a saját oldalunkon nem mi győznénk, ám úgy véljük, ebben nem lenne semmi különös, hiszen olvasóink valószínűleg más lapokat is látogatnak, így van némi alap az összehasonlításra. A második, harmadik, esetleg negyedik helyezés pedig egyáltalán nem ciki, maximum arra mutat rá, hogy van még mit tenni, hogy jövőre előkelőbb helyezést érjünk el.

Ezúton kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint hívja el ismerőseit is szavazni, hogy a lehető legpontosabb kép alakuljon ki a hazai informatikai lapok teljesítményéről. Megfelelő számú részvétel esetén a szavazást minden évben megismételjük majd, hogy lássuk, miképp változik a hazai informatikai sajtó.

Amint az ismeretes, a versenyző lapok listája olvasóink szavazata alapján alakult ki. Sajnos sok olyan oldal létezik, mely jelölés sem kapott, pedig érdemes lenne rá. A listán szereplők a leadott szavazatok száma alapján kaptak helyet. A lapok nevei betűrendben találhatók.

A végeredmény kihirdetése a szavazás zárónapját követően lesz elérhető. A hivatalos díjátadás az idei mod-tech Hall kiállítás második hétvégéjén lesz, ahol reményeink szerint a rajongók személyesen is gratulálhatnak kedvenc lapjuk munkatársainak.

A szavazólap oldalunk tetején található reklámcsíkra kattintva érhető el. A visszaéléseket elkerülendő a szavazást regisztrációhoz kötöttük, és a szavazás állását mutató grafikonon semleges neveket helyeztünk el. Így csak a leadott szavazatok száma és aránya látszik, az, hogy a listán szereplő lapok milyen helyezést érnek, el nem látható.

Rajta hát, szavazásra fel!

A szerzőről

Exit mobile version