Válassza az Oldal lehetőséget

Ismét akciós a BlitzHome BH-CDW1 az okos, hordozható, asztali mosogatógép

Fekete Péntek – BlitzHome BH-CDW1 az okos, hordozható, asztali mosogatógép

A BlitzHome BH-CDW1 ennyire olcsó még sosem volt.

Fekete Péntek – BlitzHome BH-CDW1 az okos, hordozható, asztali mosogatógép

A BlitzHome BH-CDW1 okos, hordozható, asztali mosogatógép egy modern és kényelmes megoldást kínál az edények tisztítására. Az APP Smart Control funkcióval valós időben ellenőrizheted a mosogatógép állapotát és időzítheted az edények mosását, ami különösen hasznos a sűrű napi programok során. A kettős vízbevezetési mód lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tartályba adj vizet, de csatlakoztathatod a mosogatógépet a csaphoz is. Ez a funkció ideális kisebb méretű házakhoz, apartmanokhoz, kollégiumi szobákhoz, hajókhoz és lakókocsikhoz.

Ismét akciós a BlitzHome BH-CDW1 az okos, hordozható, asztali mosogatógép 1

Az öt mosási program – standard, gyors, erős, ECO és gyümölcs – lehetővé teszi, hogy a mindennapi igényeknek megfelelően válaszd ki a megfelelő mosási módot. A standard mód a legtöbb közönséges edényhez megfelelő, a gyors mód mindössze 29 perc alatt elvégezheti az alapvető mosást, az ECO mód energia- és víztakarékos, míg a gyümölcs mód kifejezetten a zöldségek, gyümölcsök alapos lemosására lett kialakítva.

Ismét akciós a BlitzHome BH-CDW1 az okos, hordozható, asztali mosogatógép 2

A 3D 360°-os spirális permetező mosás erőteljes tisztítást biztosít, a felfelé és lefelé irányuló dupla permetezőkarokkal. A magas nyomású mosás és a teljes szögű 3D permetezés minden sarkot lefed és alaposan eltávolítja a foltokat, így tökéletes mosogatási élményt nyújt. A nagy kapacitású mosogatógép 4-6 személyes edénykészletet (20 tányért) képes befogadni, és rendelkezik tálka- és evőeszköztartó kosárral. A mosogatógép szárító funkcióval is rendelkezik, amely a tisztítás után gyorsan szárítja az edényeket, megakadályozva a baktériumok növekedését és biztosítva az egészséget és biztonságot. A sterilizáló rendszer 75°C-os magas hőmérsékleten működik, amely akár 99,99%-os sterilizálási arányt is elérhet.

Ismét akciós a BlitzHome BH-CDW1 az okos, hordozható, asztali mosogatógép 3

A BlitzHome® BH-CDW1 specifikációi a következők: 5 mosási program (standard, gyors, erős, ECO, gyümölcs mosás), forró szél szárítás, 4-6 személyes edénykészlet kapacitás (20 tányér), 5 literes standard vízfogyasztás (energiatakarékos mosás), 0,3-1 MPa belső nyomás, érintőképernyős vezérlés, 900 W teljesítmény, 220-240 V feszültség, 50 Hz frekvencia, EU csatlakozó, 12 kg-os terméksúly, 42,80 x 43,00 x 45,80 cm-es termékméret. A csomag tartalma: 1 db asztali mosogatógép, 1 db kézikönyv, 1 db vízpohár, 1 db állítható bilincs, 1 db lefolyócső, 1 db tálkakosár készlet.

A gépet cseh raktárból rendelhetjük a Banggood tavaszi akcióinak keretében a BGspringG032 kuponkóddal az ára 97 900 forint helyett 69 000 forint itt:

 

BlitzHome BH-CDW1 asztali mosogatógép

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.