Válassza az Oldal lehetőséget

32 GB-os Samsung MicroSD kártya közel harmadáron július 17-ig!

32 GB-os Samsung MicroSD kártya közel harmadáron július 17-ig!

Azt, hogy ez hogy lehet ne feszegessük. Valószínűleg a legtöbb olvasónk tisztában van vele, hogy Magyarországon milyen sarcokat fizetünk az adattárolókra.

32 GB-os Samsung MicroSD kártya közel harmadáron július 17-ig!

Amit viszont érdemes feszegetni, hogy az egyik legolcsóbb hazai kiskereskedőhöz (aki néha a nagykereskedelmi ár alatt is tud árulni egyes hardvereket) képest is közel harmadáron rendelhetünk külföldről memóriakártyát. Igaz, ez nem olyan, hogy bemész a boltba és memóriakártyával jössz ki, de most még messze a nyár vége, van idő megrendelni a fényképezőgépbe, kamerába az új kártyákat, hogy a nyaralásunk egyetlen pillanata se vesszen el!

Ami a lényeg, egy Class 10-es, 32 GB-os Samsung MicroSD kártyát most 13 dollárért, vagyis 3700 forintért tudunk megrendelni ingyenes szállítás mellett.

Ha úgy érzed, hogy eljött az idő a memóriakártya beszerzésére, akkor kattints ide: 32GB Samsung Class 10 48MB/s TF / Micro SD UHS

Most újra van a kínai raktárban memóriakártya! Gyorsan gyorsan, 3700 forint darabja. Arra figyeljetek, hogy 22 euro felett vámköteles amit rendeltek, a vámalapba pedig a szállítási díj is benne van! Szóval, ha több kell, akkor több rendelést adjatok fel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.