Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók

Az árak jók, a szállítás gyors, karácsonyra még ideérhet!

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók


 

Bevezető

A Hekkától régóta üldöznek, hogy dolgozzunk együtt, de nem sok kedvem volt hozzá. Nem azért, mintha bármi bajom lenne velük, egyszerűen csak annyira kevés EU raktáras termékük volt, hogy úgy gondoltam maradok azoknál az áruházaknál, akik tudják biztosítani a gyors szállítást és a garantáltan vám és áfa mentes szállítást. Mára azonban a Hekka kezd felzárkózni, a kezdeti alig egy tucat EU raktáras termék már a múltté, egész komoly kínálattal várnak minket. Ami pedig még jobb, hogy az EU raktáras elérhetőség nem változtatott a remek árakon.

Ebben a cikkben ajánlok néhány terméket, amiknek a megvásárlását érdemes lehet megfontolni!

A cikkben feltüntetett forintos árak nem pontosak, mert az áruházban csak eurós és dolláros ár érhető el, ebből számolom a forintos árakat, amik a fizetésnél banktól függően eltérőek lehetnek.

 


 

BioloMix 3HP 2200W-os turmix

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók 1

Turmixgépből elég sok féle létezik, kicsik és nagyok, gyengék és erősek. Akik használtak már komolyabb turmixot azok tudják, hogy egész más végeredményt kapunk egy ilyen géppel, mint egy kicsivel. Az erősebb turmixok ugyanis képesek teljesen krémes állagot elérni egyes gyümölcsöknél és zöldségeknél, így például könnyedén állíthatunk elő például krémleves alapanyagokat velük.

Nos, hát ez a gép pont ilyen, nagy a teljesítménye és kimondottan nagy, két literes a kehely is hozzá. Az ára szerintem jó, persze hasonló formát kisebb teljesítménnyel itthon is kapunk ennyiért, csak hát pont a teljesítmény a lényeg. Ha kellene egy ilyen, akkor a HEKKABMB kuponkóddal ~30 ezer forintért megkapod itt:

BioloMix 3HP 2200W-os turmix

 


 

Ultenic K10 forrólevegős sütő

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók 2

Azt hiszem már mind tudjátok, hogy milyen, és mire jó egy forrólevegős sütő. Nem fogy a gáz, áramból is jóval kevesebbet eszik, mint a nagy beépített sütők, a kaják pillanatok alatt elkészülnek, ráadásul étolajból sem kell, vagy csak sző szerint néhány csepp. Szóval rengeteg előnye van az ilyen cuccoknak. Ez az Ultenic K10 egy nagyon jó gép, jelenleg nálunk is ez a konyha egyik dísze. Nem túl nagy kívülről ürtartalomra viszont a nagyobbak közül való. Elfér a pulton, nem kell állandóan elpakolni, ráadásul jól is néz ki. Jó ideje szinte napi szinten használom, hibátlan!

Ez a gép is elérhető EU raktárból, az ára a HEKKAK10 kuponkóddal ~45 000 forint itt:

Ultenic K10 forrólevegős sütő

 


 

Konka automata tea és kávéfőző

product

Nálunk nem annyira dívik a hosszú kávé, ez olyan tipikus amerikai verziója a fekete üdítő nedűnek. Ez a gép persze nem csak kávét tud készíteni, hanem teát is, ez már közelebb áll a magyar lélekhez. Ezen kívül természetesen arra is jó, hogy melegvizet készítsünk. Kicsi, jól néz ki és olcsó is, ha valaki szeretne ilyet, akkor a HEKKAKK kuponkóddal 10 000 forintért megvehetitek itt:

Konka automata tea és kávéfőző

 


 

Konka Gőz”vasaló”

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók 3

Természetesen nem vasaló, de a funkciót tekintve megegyeznek, hiszen ez is arra szolgál, hogy a ruhák gyűrődéseit eltüntesse, vagyis inkább megszüntesse. A forró gőz hatására az anyag kirúgja magát, így akár a vállfán lógva is ki”vasalhatjuk” a ruhákat. Ez sem egy drága móka, a Hekka29-10 kuponkóddal ~ 9000 forintot kérnek érte itt:

Konka Gőz”vasaló”

 


 

BOBOT DEEP 830 száraz-nedves porszívó

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók 4

Őszintén szólva még sosem láttam ennyire olcsó kombinált gépet. Pedig mindent tud, amit egy ilyen géptől elvárhatunk, az egyetlen különbség a prémium kategóriától a szívóerőben van. Ez nyilván gyengébb. Persze igaz, az ára is a fele-harmada a frágább masinákénak. Mint minden rendes száraz-nedves porszívó használható simán állóporszívóként is, de van tisztavizes tartálya a felmosáshoz, és koszosvizes a visszaszívott koszos vízhez. Szóval funkciók tekintetében semmi kivetnivalót nem találok benne.

Az ára tényleg nem magas, hiszen a HEKKABBT830 kuponkóddal mindössze ~38 500 forintba kerül, ezért a pénzért pedig sima állóporszívót sem nagyon kapunk. Vásárlás itt:

BOBOT DEEP 830 száraz-nedves porszívó

 


 

Proscenic M7 Pro robotporszívó önürítős dokkolóval

product

Megint egy porszívó, de egy teljesen más osztály. Az egyetlen hasonlóság a két gép között, hogy elképesztően olcsón adják, ugyanis önürítős dokkolóval rendelkező gépet 100 ezer forint alatt én még nem láttam. Nos, ez pedig kevesebbe kerül, nagyjából 97 ezer forintot kérnek érte.

Robotporszívós képességei átlagosak, középkategóriásnak számítanak. A tájékozódás már lézer segítségével történik, valós időben képes kiszámolni és szükség szerint változtatni a takarítás útvonalát. Van telefon app, van térképező funkció és persze MOP is a nedves feltörléshez. A szívóerő 2700 Pa, ami másfél éve még a csőcs közelébe repítette volna a gépet, szóval gyengének sem mondanám, maximum a mai sokszázezres kategóriához képest.

Ha le akarnál csapni rá (amin nem csodálkoznék), akkor a Hekka29-10 kuponkóddal ~97 000 forintért megveheted itt:

Proscenic M7 Pro robotporszívó önürítős dokkolóval

 


 

HONOR Earbuds 2 Lite fülhallgató

product

Márkás fülhallgató a Huawei fiókcégétől, a Honortól. Természetesen mindent tud, amit ma egy hasonló, márkás cuccnak tudni kell. Van aktív zajcsökkentés, van 32 órás akkumulátoros üzemidő, ha pedig lemerül, akkor 10 perc alatt 4 órás használatra elegendő áramot tudunk belepumpálni. A polimer-kompozit membrán 10 milliméteres, jár hozzá telefonos applikáció, érintésérzékeny vezérlés, a tömege pedig darabonként mindössze 5,5 gramm.

Mindent összvetve jó kis ajánlat ez, hiszen a AFF$10V$29 kuponkóddal ~17 800 forintért megkapjuk itt:

HONOR Earbuds 2 Lite fülhallgató

 


 

Proscenic T20 forrólevegős sütő

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók 5

Erről már tényleg nem írok sokat. A teljesítménye 1500 watt, a kapacitás 3,5 liter, szóval valamivel kisebb, mint a cikkben előrébb található Ultenic. Cserébe ennek az ára is alacsonyabb, a HEKKAT20 kuponkóddal mindössze ~27 000 forintba kerül itt:

Proscenic T20 forrólevegős sütő

 


 

Proscenic A8SE légtisztító

product

A Proscenic légtisztítója kisebb helyiségekhez ajánlható, legalábbis én azokba merem ajánlani. Okos készülék, vagyis van benne wifi csatoló és van hozzá telefonos applikáció is. Tipikusan hálószobai eszköznek tartom, persze csak akkor, ha nem a Grassalkovich-kastélyban élsz. A gyártó szerint 220 köbméter vagy 50 négyzetméter az ajánlott kapacitás, na ezt tartom kicsit túlzónak. Ezzel együtt ez egy nagyon jó kis gép, és főleg nagyon olcsón kapjuk most meg, hiszen a AFF$10V$29 kuponkóddal ~17 000 forint itt:

Proscenic A8SE légtisztító

 


 

Thunora powerstation

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók 6

Powerstation, vagyis energiatároló a drágám, ami azért érdemelte ki, hogy ide kerüljön, mert ismét csak meglepően olcsó. A képességek terén minimum egy árkategóriával feljebb helyezném, hiszen a 240 Wh-ás kapacitás mellé még 200 wattos (max. 400 W) terhelhetőséget és 220-as konnektor is kapunk. A csatlakozók terén sincs hiba, ezekkel találkozhatunk:

  • AC Output x 1: AC 110V/60Hz Or 220V/50Hz 400W(Max)
  • USB Output x 2:QC3.0/18W
  • Type-C Output: PD25W
  • Type-C Input/Output:PD60W
  • Cigarette Lighter Output:12V/10A
  • DC Output x 2:12V/10A

Szóval egyrészről mindent megkapunk, amit egy ilyen géptől elvárunk, más részről meg az ára valahol a 100 wattos kimenettel rendelkezők táján van. A PowerEU kuponkóddal mindössze 70 000 forintot kérnek érte itt:

Thunora powerstation

 


 

Artillery Hornet 3D nyomtató

A legjobb EU raktáras karácsonyi Hekka akciók 7

Belépő szint manapság már ez a masina, de ez nem jelenti, hogy rossz, inkább csak azt, hogy a 3D nyomtatók is eszeveszett ütemben fejlődnek. Ez a gép hobbi célra, otthoni felhasználásra teljesen alkalmas minden paramétere szerint. Évekig kiszolgálhat a tudása, de ha nagyon beleszeretsz a nyomtatásba is könnyedén el tudod majd adni, hogy vegyél egy nagyobbat, ugyanis az ára a HEKKAHOR kuponkóddal mindössze ~49 700 forint itt:

Artillery Hornet 3D nyomtató

 


 

Zárszó

Ebbe a cikkbe ennyi fért most, igazából csak egy rövid ajánlónak szántam, hogy lássátok milyen árakkal, milyen termékekkel találkozhattok ennél az áruháznál. Abban szerintem nem lesz vita közöttünk, hogy az árak tényleg nagyon jók, panaszt egyelőre nem hallottam róluk, úgyhogy mindenképp ajánlom őket. Ha a többi akcióikra is kíváncsiak vagytok, akkor az alábbi táblázatban megtaláljátok őket, de nem csak a hekka, hanem másik 5 áruház ajánlatait is megnézhetitek:

Kínai áruházak kuponos akciói

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.