Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb kínai telefonok 18 ezertől 43 ezer forintig

A legjobb kínai telefonok 18 ezertől 43 ezer forintig
Olcsó telefonok, strapatelefonok, Xiaomi telefonok, a legjobbak több kategóriában.

A legjobb kínai telefonok 18 ezertől 43 ezer forintig


 

Bevezető

Telefon sok féle van, hagyományos készülékek, kamerás mobilok, strapatelefonok, és a kínai gyártók mindre tudnak megfelelő alternatívát kínálni. Esetükben, legalábbis a legtöbb esetben, nem kell a márkanevet megfizetni, a mobilokba épített hardver pedig jó részben megegyezik az ismertebb gyártók megoldásaival. Szóval, miért ne nézzünk körül náluk?

A mostani összeállításban több kategóriában is keresgéltem. Az olcsó készülékek már 18 ezer forinttól használható darabok, a strapatelefonok kibírnak mindent, a Xiaomi készülékeiről pedig felesleges is sok szót ejteni, egyszerűen csak jók. Lássuk a kínálatot!

Ha szeretnétek, hogy a kereskedő fizesse a vámot és az ÁFA-t, akkor vagy európai raktárból vásároljatok, vagy válasszátok a vámmentes EU Priority Line szállítást!


 

Olcsó mobilok

Az olcsó telefonoktól egy dolgot nem lehet elvitatni, dizájnban felveszik a versenyt a legnagyobbakkal is. Tény, hogy ezek a készülékek tudásban meg sem közelítik a csúcsmobilokat, de mivel nagyjából tized annyiba kerülnek, ezt nem is várjuk el tőlük. Fontosabb, hogy a mindennapokban használható, általános célokra, telefonálásra, netezésre, Facebookra, Viberre elég legyen a hardver, és ebben nincs is hiba.

Ulefone Note 8P – 18 392 forint

Ulefone Note 8P 5.5 inch Android 10 Dual Rear Camera 2GB RAM 16GB ROM MT6737 Quad core 4G Smartphone

Az Ulefone készüléke négymagos processzorral, 2 GB memóriűval és 16 GB-os háttértárral érkezik. Mondhatjuk, manapság ez a minimum, ez alá már nem szabad menni. A háttértár természetesen bővíthető memóriakártyával, akár 128 GB-os darabbal is, ha úgy szeretnénk. A kijelző 5,5 colos, a felbontás pedig 442 x 960 pixel, szóval nem túl acélos, de hát cseerébe olcsó is.

Van benne 3 kamera, elől egy 5 megapixeles, hátul pedig egy 8 megás főkamera és egy 2 megás mélységszenzor dolgozik. A Bluetooth 4.2-es, a Wi-Fi n szabványú, kétcsatornás, ami ismeri az 5 GHz-es sávot is. . Az operációs rendszer az Android Go, ami kimondottan a gyengébb vassal szerelt telefonokra lett kifejlesztve.

A telefon amúgy kimondottan mutatós, emiatt nem kell szégyenkeznie annak, aki megvásárolja.

Az ára kínai raktárból 18 392 forint, de megvehetjük európai raktárból is kicsit drágábban, 21 509 forintért.

Vásárlás itt:

Ulefone Note 8P – kínai raktár

Ulefone Note 8P – európai raktár


 

Doogee X95 – 20 259 forint

DOOGEE X95 Global Version 6.52 inch Android 10 GO 4350mAh Face Unlock 13MP Triple Rear Camera 2GB 16GB MT6737V 4G Smartphone

A Doogee az utóbbi utóbbi években nagyon belehúzott, nyakra-főre adják ki a belépszintű telefonjaikat. Ami ebben számunkra jó, hogy rendre alá árazzák a konkurenseket, így hasonló árért erősebb hardvert kaphatunk. Az X95 is ilyen.

Az Ulefone megoldásával megegyező a processzor és a memória fajtája és mennyisége, azonban jobbak a kamerák és a kijelző is.

A telefonban a szelfikamera 5 megapixeles, hátul pedig egy 13 megás főkamerát, egy 2 megás portrékamerát és egy 2 megás mélységszenzort találunk. Ezekből értelem szerűen leginkább a főkamera lesz használható, a többi csak dísz, de akkor is, hasonló árért nem 8- hanem 13 megapixelt adnak. A kijelző nagyobb is, a felbontása is jobb. A képátló 6,52 col, a felbontás pedig 540 x 1200 pixel. Szóval, ez egy elég méretes telefon, pont akkora, mint a ma megszokott csúcskészülékek.

A dizájn természetesen itt is hibátlan, szóval első ránézésre senki nem fogja megmondani, hogy egy 20 ezer forintos mobilunk van. Sajnos ez csak kínai raktárból rendelhető, de az ára vámhatár alatt van, így további költségekkel nem kell számolnunk, ha megvesszük.

Vásárlás itt:

Doogee X95


 

Doogee S40 Lite – 21 818 forint

DOOGEE S40 lite 5.5 inch HD IP68 Waterdrop Android 9.0 4650mAh Face Unlock 2GB RAM 16GB ROM MT6580 Quad Core 3G Smartphone

Az S40 Lite egy olcsó strapatelefon, ebben is 4 magos a processzor, ebben is 2 GB a memória és 16 GB a háttértár. Igazi munkatelefon, így a hardver képességei kicsit kevésbé fontosak, a kifejlesztésnél a lényeg a strapaállóság volt. Ebben pedig hibát nem találunk! IP68 és IP69K minősítésével kimeríti az IP skálát, de pluszban megfelel még a MIL-STD 810G-s katonai minősítésnek is, vagyis amit telefon kibírhat, azt ez a készülék kibírja.

Az olcsóság árán viszont feláldozták a 4G támogatást, a nagy kijelzőt, és kamerából is csak 8 megapixeles került bele. Az akkumulátor viszont méretes, a négymagos proci sokáig el fog pöfögni eg töltéssel, a 4650 mAh kapacitásba fér szufla éppen elég.

Vásárlás itt:

Doogee S40 Lite


 

Ulefone ARMOR X3 – 25 246 forint

Ulefone ARMOR X3 IP68 IP69K Waterproof 5.5 inch 5000mAh 2GB RAM 32GB ROM MT6580 Quad core 3G Smartphone

Az Ulefone Armor sorozat a kínai strapatelefonok között olyan, mint az autók között a Rolls-Royce. Ez az igazi prémium minőség. A gyártó sokáig csak az erősebb telefonokat tartotta fontosnak, manapság azonban már a belépő szinten is erős küzdelmet folytatnak a riválisokkal.

Az Armor X3 igazi olcsó strapatelefon, négymagos procival, 2 GB memóriával és 32 GB háttértárral. Az akkumulátor a beépített hardverhez képest hatalmas, 5000 mAh kapacitású. Elől egy 5 megapixeles szelfikamera, hátul pedig egy 8+2 megapixeles kamerpáros vár arra, hogy használjuk. A kijelző 5,5 colos, a felbontása 720 x 1440 pixel, ez utóbbi pedig már tényleg jó minőségű képet eredményez. 4G támogatás itt sincs.

Ütés-, víz- és porállóságban ez a készülék is teljesít minden ma elvárható követelményt, így a legerősebb MIL-STD 810G katonai szabvány szerint elvártakat is.

Itt tudod megvásárolni (kínai raktár):

Ulefone ARMOR X3


 

Strapatelefonok

Az előző fejezetben is voltak ilyen készülékek, de most árban egy picit feljebb lépünk, így a hardver is erősebb lesz. Ezek a készülékek, ahogy a fenti kettő is, minden követelménynek megfelelnek, porállóak, vízállóak és ütésállóak, amennire egy telefontól ez elvárható, sőt, még kicsit azon túl is.

 

Ulefone Armor X7 Pro – 29 611 forint

Ulefone Armor X7 Pro 5.0 inch NFC IP68 IP69K Waterproof Android 10 4GB RAM 32GB ROM MT6761 Quad Core 4G Smartphone

Ez a készülék is az Armor sorozat tagja, így rossz nem lehet! Az olcsóbb megoldáshoz hasonlóan négymagos a processzor (de erősebb, mint az eddigi készülékekben), ám itt már 4 GB a memória. A háttértár változatlanul 32 gigabájtos. A kijelző képálója a mai telefonokhoz képest kicsi, hiszen csak 5 colos, de ez egy munkatelefon esetében inkább előny, mint hátrány, könnyen zsebre lehet vágni.

Ebben a telefonban már találunk 4G támogatást, a kijelző felbontása is megfelelő, főleg a kis képátlóhoz, a 720 x 1280 pixel szép képet eredményez. Navigációból kapunk már a GPS mellett Glonass és Galileo támogatást is. Az ára a többlet tudáshoz képest nem sokkal magasabb, mint a kistesónak. Kínai raktárból 29 611, európai raktárból 32 104 forintért vásárolhatjuk meg:

Ulefone Armor X7 Pro – kínai raktár

Ulefone Armor X7 Pro – európai raktár


 

DOOGEE S55 – 34 286 forint

DOOGEE S55 5.5 inch IP68 Waterproof Android 8.0 4GB RAM 64GB ROM MTK6750T Octa Core 5500mAh 4G Smartphone

Egy szintet megint lépünk. Ebben a telefonban már 8 magos a proci, van 4 GB memória és 64 GB háttértár, szóval elég acélos a hardver. A kijelző 5,5 colos, a felbontása HD+. A Wi-Fi n-es, a Bluetooth 4.0-ás, van benne egy rakat szenzor, és bika, 5500 mAh kapacitású akkumulátor.

A strapaállóság tekintetében csak a fentieket tudom ismételni, mindent tud, amit egy strapatelefon tudhat, az összes IP szabványnak és a már emlegetett katonai minősítésnek is megfelel.

Vásárlás itt:

DOOGEE S55


 

Ulefone Armor 8 – 43 638 forint

Ulefone Armor 8 IP68 IP69K Waterproof 6.1 inch 4GB 64GB 16MP Triple Rear Camera NFC 5580mAh Helio P60 Octa Core 4G Rugged Smartphone

Ismét egy Armor, ezúttal az egyik legújabb darab. A proci ebben már igen combos, hiszen a MediaTek Helio P60 a központi egység. Van 4 GB RAM és 64 GB ROM mellette, szóval ebben sincs hiba. A kijelző már egész nagy, 6,1 colos, a felbontás pedig itt is HD+. Kamerából is kapunk bőven, az előlapon egy 8 megapixeles szelfikamera, a hátlapon pedig egy 16 ,egás főkamera, egy 5 megás makrokamera és egy 2 megás mélységszenzor vár minket.

A strapaképességeket, ha nem haragszotok, itt már tényleg nem ismételgetem, minden van, non-plusz-ultra az egész, ahogy van.

Ahogy látható, itt a képességek már egy normál telefonéval egyeznek meg, ehhez kapjuk a strapaképességeket. Emiatt az ár is magasabb valamivel. A kínai raktárból ma 43 638-, míg az európai raktárból 46 z55 forint az ára. Ennyit bőven meg is ér!

Ulefone Armor 8 – kínai raktár

Ulefone Armor 8 – európai raktár


 

Xiaomi telefonok

Azt hiszem a céget már nem kell senkinek bemutatni. Néhány éve még igazi menőség volt Xiaomi telefont birtokolni, mert olcsók voltak, jók voltak, és nagyon kevesen ismerték őket (mindössze 10 éves a cég). Manapság azonban, aki új telefon vásárlásán töri a fejét, biztosan számításba veszi a Xiaomi készülékeit is. Az ár, bár emelkedett, még mindig alacsonyabb, mint a régi, nagyobb márkák esetén, a minőség viszont kifogástalan.

 

Xiaomi Redmi 9A – 30 861 forint

Xiaomi Redmi 9A Global Version 6.53 inch 2GB RAM 32GB ROM 5000mAh MTK Helio G25 Octa core 4G Smartphone

A Redmi 9A a cég egyik legolcsóbb telefonja. Ennek ellenére, talán természetesen módon, már 8 magos a proceszor benne, igaz, a memória csak 2 GB. A háttértár 32 GB-os kapacitása elfogadható, ahogy az 5000 mAh kapacitású akkumulátor is az, főleg, hogy a központi egység modern, beéri kevés energiával is.

A kijelző nagy, 6, 53 colos, a felbontása HD+, vagyis egészen pontosan 1600 x 720 pixel. Szelfikamerából 5- míg hátlapi kamerából 13 megapixelest kapunk, utóbbi normál fényviszonyok között egész normális minőségű képeket készít. A telefonon természetesen az Android 10-re épülő MIUI rendszer fut, ami véleményem szerint a Redmi 9A egyik nagy erőssége. A MIUI az egyik legjobb rendszer, amit telefonra kaphatunk.

A készülék megvásárolható kínai és európai raktárból is. Az ár a két raktárban meegyezik, az Eu raktárból a szállítási költség magasabb.

Xiaomi Redmi 9A – kínai raktár

Xiaomi Redmi 9A – európai raktár


 

Xiaomi Redmi 9C – 32 419 forint

Xiaomi Redmi 9C Global Version 6.53 inch 2GB 32GB 13MP Triple Camera 5000mAh MTK Helio G35 Octa core 4G Smartphone

A Redmi 9C tudásban és árban egy nagyon jól eltalált készülék, pont beékalődik az előző 9A és a következő Redmi 9 közé. Természetesen ebből is találunk többféle memóra-háttértár kiszerelést. A legolcsóbb verzióban, hasonlóan a 9A-hoz, a memória 2 GB, a háttértár pedig 32 GB. A processzor ugyanakkor egyel erősebb, ebben a Helio G35 dolgozik. Mondanom sem kell, ez is nyolcmagos.

Kamerák terén is többet kapunk, iagz nem sokkal, ebben a mobilban egy 2 megapixeles makrokamerát is használhatunk. Az akkumulátor 5000 mAh kapacitású, a kijelző megint hatalmas, 6,53 colos, a felbontás pedig megint HD+, vagyis ismét 1600 x 720 pixel.

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy a mobil, most olcsóbb az európai raktárban, mint a kínaiban, igaz, spanyolországból magasabb a szállítási kötség, mint kínából, szóval, nagyjából egyforma lesz a végösszeg, amit a kasszánál kell hagynunk.

Xiaomi Redmi 9C – kínai raktár

Xiaomi Redmi 9C – európai raktár


Xiaomi Redmi 9 – 37 095

Xiaomi Redmi 9 Global Version 6.53 inch Quad Rear Camera 3GB RAM 32GB ROM 5020mAh Helio G80 Octa core 4G Smartphone

A Xiaomi Redmi 9 a következő lépcső az erősség tekintetében. Ebben már egy kimondottan erős nyolcmagos proci dolgozik, név szerint a Helio G80. Több féle memória és háttértár kiszereléssel találkozhatunk, de már a legolcsóbb, 3/32 GB-os verzió is elegendő a zavartalan használathoz. Ha a háttértár nem elég, akkor természetesen tehetünk bele memóriakártyát.

A Redmi 9 a kamerák terén már érdekes darab, hiszen a hátlapon nem kevesebb, mint 4 optika kacsint ránk. A főkamera 13-, a széleslátószögű 8-, a makró 5 megapixeles, negyediknek pedig egy kétmegás mélységszenzort kapunk. Az előlapi portré kamera 8 megapixeles.

Ebben a telefonban már rengeteg szenzort találunk, a navigációhoz pedig három műholdas rendszer támagotasáa jár, ezek a GPS, a GLONASS és a BeiDou. Az akkumulátor 5020 mAh kapacitású, ehhez jár 18 wattos gyorstöltés is. Ebben a készülékben természetesen már nagyobb felbontású kijelzőt kapunk, egy FHD+, vagyis 2340 x 1080 pixeles panelen nézhetjük a filmeket és képeket.

A minőség természetesen igazi Xiaomi, az operációs rendszer pedig ebben az esetben is a MIUI. Fontos, hogy a készülékből létezik NFC támogatással rendelkező, és anélküli verzió is. Az NFC azoknak hasznos, akik a bankkártyájuk helyett a telefont használják már fizetéshez. A telefon megtalálható kínai és európai raktárakban is, az elérhetőségek a következők:

Xiaomi Redmi 9 NFC nélkül – kínai raktár

Xiaomi Redmi 9 NFC-vel – kínai raktár

Xiaomi Redmi 9 NFC nélkül – európai raktár

Xiaomi Redmi 9 NFC-vel – európai raktár


 

Xiaomi Redmi Note 8 – 43 340 forint

Xiaomi Redmi Note 8 Global Version 6.3 inch 48MP Quad Rear Camera 4GB 64GB 4000mAh Snapdragon 665 Octa core 4G Smartphone

Végezetül egy tavalyi készülék. Ezt azért válogattam be ide, mert a Redmi Note sorozat, már a középkategóriába tartozik, és azért, mert a Redmi Note 9 nem lett annyival erősebb, amennyit a jelenlegi árkülönbség indokol. A Redmi Note 8 egy nagyon jó mobil, sok kamerával, erős processzorral, nagy kijelzővel, és persze a gyönyörű Xiaomi minőségben.

Mivel nem a kilences sorozat tagja, így lassan ki fogják vezetni a piacról, ám addig is jelentősen nyomott áron dobják utánunk. Szóval, ha nem a hiúság hajt, hanem az ésszerűség, és nem érzed magad kényelmetlenül attó, hogy nem egy Redmi Note 9, hanem “csak” egy Redmi Note 8 van a kezedben, akkor érdemes meggondolni a vásárlást.

A készülékben a 4 GB memória és a 64 GB háttértár mellett egy Snapdragon 665-ös, 8 magos központi lapka dolgozik. A kijelző természetesen FHD+, a képátló pedig 6,3 col. A szelfikamera 8 megapixeles, ez sok szót nem igénel, ám a hátlapon már egy 48 megapixeles főkamerát találunk a 8 megás széleslátószögű és a 2 megás makró mellett. Természetesen nem maradhatott le a szokásos 2 megás mélységszenzor sem.

A telefon akkumulátora 4000 mAh kapacitású, ehhez kapunk 18 wattos gyorstöltést. A viszonylag kis kapacitástól nem kell megijedni, a mobil híresen takarékosan bánik az energiával. Természetesen rengeteg szenzort szereltek bele, a navigációhoz megkapjuk a GPS/AGPS/GLONASS/BEIDOU támogatást, szóval, összességében ez egy remek telefon.

Megrendelni a kínai raktárból tudjuk, most van hozzá kupon is. A kínai raktárhoz használjátok a BG8N8CL kuponkódot!

Xiaomi Redmi Note 8


 

ZÁRSZÓ

A végére a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon, most mobiltelefont nyerhetsz:

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha nem európai raktárból rendeled, akkor vámkötelesek. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

A poszt kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.