Válassza az Oldal lehetőséget

A napra lehet nézni, de erre nem – Astrolux SL06 kerékpár lámpa

A napra lehet nézni, de erre nem – Astrolux SL06 kerékpár lámpa

Az Astrolux SL06 powerbankként is használható és 300 méterre elvilágít!

A napra lehet nézni, de erre nem – Astrolux SL06 kerékpár lámpa

Az Astrolux SL06 egy kiváló minőségű, intelligens kerékpárlámpa, amely tökéletes választás elektromos kerékpárok, robogók és hegyi kerékpárok számára. A lámpa 6 LED-del rendelkezik, amelyek összesen 2000 lumen fényerőt biztosítanak, és a fény hatótávolsága akár 300 méter is lehet. A lámpa hat különböző világítási módban használható: alacsony, közepes, magas, villogó, SOS és nappali villogás, így mindenféle kerékpározási igénynek megfelel.

A napra lehet nézni, de erre nem - Astrolux SL06 kerékpár lámpa 1

Az SL06 egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága az intelligens érzékelőrendszer. Hosszú, 3 másodperces nyomással aktiválható az intelligens mód, amely automatikusan beállítja a fényerőt az aktuális környezeti fényviszonyokhoz. Emellett a lámpa rendelkezik rezgésérzékelővel is, amely 45 másodperc inaktivitás után alvó módba helyezi a lámpát, és azonnal visszakapcsol, ha rezgést érzékel.

A napra lehet nézni, de erre nem - Astrolux SL06 kerékpár lámpa 2

A lámpa 4800 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 4 órán át is képes működni, és mindössze 2 óra alatt újratölthető a Type-C USB csatlakozón keresztül. Az IPX6 vízállósági szint garantálja, hogy a lámpa nem sérül meg az eső vagy a vízfröccsenés hatására. A lámpa súlya mindössze 200 gramm, és méretei 111 x 45 x 33 mm, így könnyen hordozható és tárolható. Érdekesség, hogy végszükség esetén a lámpa powerbankként is hasznosítható, így feltölthetjük vele például a telefonunkat.

A napra lehet nézni, de erre nem - Astrolux SL06 kerékpár lámpa 3

A csomag tartalmaz egy lámpát, két rögzítőelemet, egy töltőkábelt és egy használati utasítást. Az Astrolux SL06 kerékpárlámpa ideális választás azok számára, akik egy megbízható, sokoldalú és intelligens világítási megoldást keresnek kerékpározáshoz.

Ennek a frankó lámpának az ára a BGALS06 kuponkóddal 9900 forint itt:

 

Astrolux SL06 kerékpár lámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.