Válassza az Oldal lehetőséget

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is!

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is!
A BBK csoporthoz tartozó Realme okostelefongyártó az utóbbi években lenyűgöző növekedést mutatott, és most új mérföldkövet ért el.

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is!

A világon jelenleg 35 millió ember használja a Realme termékeit. Ez egy lenyűgöző szám, ha megnézzük a márka meglehetősen rövid történetét. Annak ellenére, hogy a Realme márkanevet az Oppo 2010-ben indította el, a valós telefongyártásra 2018-ban került sor. Először Indiában és az ázsiai piacokon voltak jelen, de mostanára már az Európában is egyre komolyabb a jelenlétük.

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is! 1

A Realme május 25-én megrendezésre kerülő nagyszabású rendezvényén új termékeket mutat be és követi az Európában befutott gyártók példáját. A Xiaomi és a OnePlus után ők is beszállnak a TV piacra és bemutatják a Realme TV-t. 

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is! 2

A motorháztető alatt a TV 64 bites CPU-val rendelkező MediaTek lapkakészlettel dolgozik. A szett Cortex-A53 alapú, ami egy Mali-470 MP3 GPU-t is tartalmaz. A vállalat szerint ez a SoC az első TV, amely a MediaTek vadonatúj megoldását használja. Nagyon valószínű, hogy ez a TV az Android TV egyéni verzióját fogja futtatni, de ezt jelenleg nem lehet megerősíteni. Az biztos, hogy támogatni fogja a hangutasításokat.

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is!

A viselhető okoseszközök térhódítása vitathatatlan, ezért ezen a területen is megpróbálják meghódítani a vásárlókat. A Realme Watch is meglovagolja az Apple sikerét, ezért kialakítás szempontjából erősen hajaz az Apple Watch-ra. A gyártó szerint az ár szegmens legnagyobb képernyőjét kapja az intelligens órájuk, 1,4 hüvelykes mérettel.

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is! 4

Az újdonság egy tipikus aktivitásmérő lesz, 14 sportmóddal, pulzusmérővel és vér-oxigén szint (SpO2) monitorral. Természetesen a zenelejátszó és a telefon kamerájának vezérlése is támogatott lesz.

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is! 5

Minden értesítés, ami a telefonra érkezik olvasható lesz, de megválaszolni nem tudjuk őket, ahogyan a bejövő hívást is csak elutasítani és némítani lehet. 

Óra csak fekete színben lesz elérhető, de a gyors zárral rögzített, cserélhető óraszíjakból több szín lesz választható.

Az ár várhatóan 20 ezer forint környékén alakúl. Fontos állomás lesz ez a bemutató a gyártó életében, ezért mi is kíváncsian várjuk! 

A Realme is szintet lép, egyszerre többet is! 6

Forrás: Realme 1, Realme 2

 

További Realme hírek oldalunkon

A szerzőről