Válassza az Oldal lehetőséget

A Samsung megkezdte 3D TV-jének szállítását

Megérkezett a napfényes Itáliába a Samsung 3D-s televíziója, mely technológiájának élvezéséhez sajnos három dimenziós szemüvegre is szükség van.

 

Az újdonság neve Samsung C8000 és a képernyő LED háttérvilágítású LCD technológián alapul. Az egyes termékek 40, 46, és 55 colos méretekben lesznek elérhetőek, míg a képfrissítési frekvenciájuk 200 Hz-es lesz. A vezérlőpanelt érintésérzékenyre tervezték, a termék USB 2.0 porttal is rendelkezik, melyhez könnyen csatlakoztathatjuk pendrive-unkat vagy egyéb tárolónkat. Az új funkciók közé tartozik a Time Shifting is, melynek segítségével megállíthatjuk az éppen nézett műsort majd onnan folytathatjuk tovább. Érdekes módon a panelek pontos felbontásáról nem tesz említést a forrás, de meglepődnénk, ha nem FULL HD-s kijelzőkről lenne szó.

A Samsung megkezdte  3D TV-jének szállítását

Kinézete egyébként nagyon impozáns, szép letisztult forma, egyszerűség jellemzi, a vékony keret és az átlátszó felületek eleganciát kölcsönöznek.

A Samsung megkezdte  3D TV-jének szállítását

A legkisebb modell ára 2299 euró lesz, mely eléggé riasztónak hat, de egyáltalán nem meglepő. Továbbá kapunk hozzá 2 darab 3D szemüveget is. Ez viszonylag jó hír, hiszen legalább két fő le tud ülni a 3D-s tartalmak megtekintéséhez, de egy 4-5 tagú család egy időben történő 3D-s élményéhez további beruházásokra lesz szükség.

 

A Samsung megkezdte  3D TV-jének szállítását

A szerzőről