Válassza az Oldal lehetőséget

A Sharp bemutatta 3D-s tablet paneljét és TV-jét

Bár már hallottunk olyan kijelzőkről, melyeket a Sharp jelentett be és 3D-sek voltak, most bemutták az első olyan 3D-s paneljüket, melyhez nem szükségeltetik szemüveg.

 

A negyedik legnagyobb japán LCD TV-ket gyártó cég, a Sharp el szeretné indítani a 3D-s TV-it az anyaországban még ezen a nyáron, ezt követően indulnának el a többi kontinens meghódítására is.

A készülékek akár 60 col átmérőjű kijelzővel is rendelkezhetnek. A cég már be is mutatta az első 10,1 hüvelykes prototípusát, melyeket elsősorban tablet PC-kbe és netbookokba szán, a 3D-s látványhoz pedig nincs szükség szemüveg viselésére.

A Sharp bemutatta 3D-s tablet paneljét és TV-jét

Ezen újdonság mellett létrehozta az első három dimenziós televízióját is, mely 60 colos képátlóval rendelkezik, és bár ehhez szükség van megfelelő szemüvegre, még így is nagyon jó élményt tud nyújtani a néző számára.

A Sharp bemutatta 3D-s tablet paneljét és TV-jét

Bár a mi kontinensünkön való debütálás még messze van, érdemes lesz a jövőben is figyelemmel kísérni a Sharp munkálatait, hiszen egyre innovatívabb termékeket mutatnak be az utóbbi időben.

A szerzőről