Válassza az Oldal lehetőséget

Alfawise A8X – Android 9-cel érkezett az Alfawise új TV okosítója

Apró dobozban minden ami az internetes televíziózáshoz kell.

 Alfawise A8X Android 9.0 3D TV BOX- Fekete EU csatlakozó

Az új TV Box nagyon apró, de mindent tud, amire szükségünk lehet. A központi egység egy négymagos Rockchip RK3328, amiben Cortex A53 magok dolgoznak 1,51 GHz-en. A grafikus gyorsító ebben a lapkában az ARM Mali-450MP2. A gépben a memória 2- a háttértár 16 GB-os.

 Alfawise A8X Android 9.0 3D TV BOX- Fekete EU csatlakozó

Csatlakozók és vezeték nélküli kapcsolatok terén nincs hiány. HAsználhatunk hozzá hagyományos UTP kábelt, amivel gigabites sebességgel érhetjük el a számítógépes hálózatot, van AV kimenet, HDMI aljzat, egy USB3.0 és egy USB2.0 csatlakozó, és természetesen memóriakártya dokkoló is. Vezeték nélküli kapcsolathoz egy kétcsatornás wifit és egy 4.1-es Bluetooth rádiót állítottak szolgálatba. A gépezet természetesen támogatja a 4K felbontást is, a gyári adatok szerint a központi lapka ezen a felbontáson is képes 60 képet előállítani másodpercenként.

A mellékelt videó alapján úgy tűnik, hogy a felhasználói felület is jól sikerült, így tényleg semmi akadálya annak, hogy zavartalanul élvezhessük filmjeinket, amihez ráadásul nagy segítség, hogy a tökéletes hanghoz Dolby, a tökéletes képhez HDR10 támogatás is jár.

 Alfawise A8X Android 9.0 3D TV BOX- Fekete EU csatlakozó

Az Alfawise új TV okosítóját most kicsivel 10 ezer forint alatt vehetjük meg, a szállítás költsége 340 forint.

Itt találjátok meg: Alfawise A8X Android 9.0 3D TV BOX – Fekete EU csatlakozó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.