Válassza az Oldal lehetőséget

AOC AGON AG271QX gamer monitor teszt

AOC AGON AG271QX gamer monitor teszt

Talán mind egyet érthetünk abban, hogy a gamer monitorok piaca azutóbbi időben nagyon pörög. Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a gyártók sorban jelentik be az újabbnál újabb monitorokat, amiket kimondottan a játékosoknak kínálnak. Ezek a monitorok specifikációban nagyon hasonlóak, leginkább csak az ár és a dizájn az, am alapján az egyszeri játékos dönthet. Illetve persze a név is, hiszen vannak olyan márka fetisizták, akik nem a minőségre, hanem a gyártó logójára izgulnak.

A mostani cikkben található, az AOC AGON monitor családjába tartozó kijelző sem lóg ki a sorból, az összetevők tekintetében pont olyan, mint a konkurencia. Ez nem csoda, a játékosok igényei ismertek, azokat kielégíteni pedig minden gyártó ugyan úgy tudja. Lássuk az AOC-nak sikerült-e ez!

AOC AGON AG271QX 10

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.