Válassza az Oldal lehetőséget

Ár-érték arány bajnok Roborock robotporszívók érkeztek a Robotporszívó Szervizbe

Ár-érték arány bajnok Roborock robotporszívók érkeztek a Robotporszívó Szervizbe

Régóta szeretnél már egy robotporszívót vásárolni? A legjobb ár-érték arányt képviselő modellek közül válogatnál? Akkor itt a remek alkalom, hiszen megérkeztek a Roborock legjobb megfizethető modelljei a Robotporszívó Szerviz webshopjába!

Ár-érték arány bajnok Roborock robotporszívók érkeztek a Robotporszívó Szervizbe

Szponzorált tartalom

A Roborockról köztudott, hogy az utóbbi néhány évben piacvezető gyártóvá nőtte ki magát a robotporszívók piacán. Nemcsak a technológiai újdonságok szempontjából vannak az élmezőnyben, hanem azért is, mert még mindig gondosan ügyelnek a kiváló ár-érték arány megtartására is.

Ezt a kategóriát erősíti a gyártó kínálatában a Q-széria, amihez nagyon sok megbízható és tesztgyőztes modell csatlakozott már az évek alatt, most pedig a Q8 Max és a Q5 Pro termékcsalád tagjai is testközelbe kerültek, hiszen elérhetővé váltak a Robotporszívó Szerviz & Bolt kínálatában!

Lássuk, hogy mit kell tudni ezekről a robotokról!

Roborock Q8 Max és Q8 Max+

Akár fehér, akár fekete színben választjuk, a Roborock Q8 Max és a nagyobb testvérként megismert Q8 Max+ nagyszerű döntés lesz a nagyobb lakásokba is, illetve mindenkinek, aki szereti makulátlan tisztaságban élni a mindennapjait.

Ez a robotporszívó 5500 Pa szívóerőre képes, így ideális a szőnyegek mélytisztítására, sőt a nagyobb szennyeződések összegyűjtésére is. A takarítás minőségét a DuoRoller technológia, azaz egy dupla szilikon főkefés rendszer támogatja meg, amelyek minden eddiginél hatékonyabbak az állatszőrrel és a hosszabb hajszálakkal szemben.

Természetesen nem hiányzik a robotporszívóból a nedves feltörlő funkció sem. Ezt egy hagyományos mop-alapú megoldásra építette fel a gyártó, ami a portalanításban, a lerakódott szennyeződések, a parkettára ragadt foltok eltüntetésében óriási segítség lesz.

Mindkét modell esetében LiDAR navigációs rendszer biztosítja a precíz munkavégzés hátterét. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a feltérképezés tekintetében, de az intelligens akadálykerülő technológiával még a váratlan helyzetek sem okoznak neki problémát.

Egyetlen töltéssel akár 4 óráig képes takarítani a padlót, miközben teljes felügyeletet és tonnányi beállítási lehetőséget kapunk hozzá a telefonos társalkalmazás által, sőt ha van otthon okoshangszórónk, akkor még hang alapú utasításokat is használhatunk.

A Roborock Q8 Max+ ráadásul mindehhez még egy önürítő rendszert is kínál. A nagyobb modell egy speciális dokkolóval érkezik, ami egy 2,5 literes belső porzsákkal lett felszerelve, így minden takarítás után képes automatikusan kiüríteni a portartály tartalmát, hogy heteken át hozzá se kelljen nyúlnunk a porszívóhoz.

Roborock Q5 Pro és Q5 Pro+

A Roborock kifejezetten a nagyobb lakásokba tervezte a Q5 Pro és a Q5 Pro+ robotporszívókat, amelyek nagyon sok hasonlóságot mutatnak a Q8-termékcsalád tagjaival, így hasonló takarítási tulajdonságok, ellenben nagyobb kapacitás várja a vásárlókat.

A szívóerő például itt is 5500 Pa, amit DuoRoller főkefével támogattak meg, azaz egyszerre két szilikonlamellás henger gondoskodik róla, hogy a kosz, a por, sőt még az állatszőr és a hosszabb hajszálak egyaránt összegyűjtésre kerüljenek.

Ár-érték arány bajnok Roborock robotporszívók érkeztek a Robotporszívó Szervizbe 2

Mindezt egy óriási, 770 ml-es portartállyal támogatta meg a gyártó, hogy valóban ne okozzon gondot a nagyobb alapterület. Nem hiányzik belőle a felmosó funkció sem, ami itt is hagyományos mopra épül, a termék érdekessége azonban, hogy padlótípustól függően képes egyszerre porszívózni és felmosni.

Navigációjáról a PreciSense LiDAR technológia gondoskodik, ami ipari standardként a jobb robotporszívók ismérve. Nemcsak a takarítás minőségét befolyásolja előnyösen a jelenléte, hanem a térképkészítéskor is hasznos társ, sőt mi több, képes térbeli térképeket készíteni, ami a beállítások miatt egyaránt pozitívum.

Mindkét modell támogatja a Roborock társalkalmazást, így a telefonunkról tudjuk módosítani a takarítási rutinokat, az eszköz szívóerejét, a felmosáshoz használt víz mennyiségét, vagy éppen a no-go és a no-mop zónák kijelölését a lakásban.

Ha rajongunk az automatizált technológiákért, akkor érdemes a két modell közül a Q5 Pro+ mellett dönteni, ami saját önürítő dokkolóval került csomagolásra, így segítségével akár két hónapig hozzá sem kell nyúlnunk a készülékhez, mert az minden takarítás után egy külső portartályba szivattyúzza az összegyűjtött koszt és port.

Milyen Roborock robotporszívók érhetők még el a Robotporszívó Szerviznél?

Noha a Robotporszívó Szerviz teljesen márkafüggetlen, Roborock termékekből mégis nagyon sokféle típus megvásárolható.

A jól bevált klasszikusok közül kiemelendő a megjelenésekor a prémium kategóriát erősítő, de még mindig nagyon jó tulajdonságokkal rendelkező Roborock S7, mely szónikus felmosással kecsegtet a felhasználók számára.

Az újabb modellek közül megremlítendő a Roborock Q Revo, mely jelenleg belépő szintet képvisel a prémium kategóriába. Erőteljes szívóerő, a robotporszívós felmosás következő generációját nyújtó forgó felmosórongyos rendszer, LiDAR szenzoros navigáció, sőt önürítő és öntisztító dokkoló is jár hozzá.

Magasan a legmagasabb szintet nyújtja továbbá a Roborock S8 Pro Ultra, így ha a legjobbat szeretnénk magunknak dupla főkefével, VibraRise felmosó technológiával, LiDAR szenzorral, akadálykerülő funkcióval, valamint öntisztító és önürítő rendszerrel, akkor ez lesz a jó döntés.

Elromlott? Meghibásodott? Karbantartásra van szükség?

Van már Roborock robotporszívód, de elromlott vagy karbantartásra van szüksége? Esetleg olyan típust szeretnél vásárolni magadnak, ami könnyen javítható a későbbiekben?

A Robotporszívó Szerviz, illetve a fentiekben bemutatott Roborock modellek mindkét esetben jó alternatívát jelentenek.

A budapesti szerviz ugyanis nemcsak robotporszívók értékesítésével, hanem azok teljes körű javításával egyaránt foglalkozik – természetesen garanciaidőn túl is –, legyen szó akár meghibásodásról, akár egy átlagos karbantartásról.

Sőt mi több, az sem jelent akadályt, ha vidéken élünk, hiszen a szervizfutár szolgáltatás jóvoltából otthonunkból intézhetjük a teljes folyamatot, így futár szállítja háztól-házig a javításra vagy karbantartásra váró robotporszívót.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.