Válassza az Oldal lehetőséget

Biztonsági kamerarendszer kisokos – kérdések és válaszok

Biztonsági kamerarendszer kisokos – kérdések és válaszok

A biztonsági kamerarendszer telepítésével több módon is nyugalmasabbá tehetjük a mindennapjainkat. Ezek a biztonságtechnikai eszközök manapság már egyáltalán nem számítanak luxuscikknek, hála a drasztikusan csökkent beszerzési és telepítési költségeiknek.

Biztonsági kamerarendszer kisokos – kérdések és válaszok 1


Célkeresztben a prémiumminőség

Egyre több magánszemély dönt úgy, hogy nem bízza a véletlenre az otthonában a személy- és vagyonvédelem kialakításának kérdését. Felelősségteljes döntés ez, hiszen a statisztikai adatok is igazolják, miszerint a biztonsági kamerarendszer által védett ingatlanok jóval kevesebb eséllyel esnek a bűnözők látókörébe. Nem mindegy azonban, hogy az adott rendszer milyen kialakítást képvisel.

Strapabíró IP burkolat

Az IP (Ingrass Protection) burkolattal ellátott biztonsági kamerarendszerek belső elektronikus alkatrészei védettek az időjárási viszontagságokkal, negatív környezeti viszonyokkal szemben. Azokban nem tehet kárt az eső, a por vagy az UV sugárzás.

Színes palettáról válogathatunk

Az Alarmdirect csapata, a biztonságtechnikai eszközök hazai nagymesterei színes palettát kínálnak a berendezések burkolatának vonatkozásában is, így a választásunkat a személyes igényeinkhez igazíthatjuk. A kínálatukban lévő berendezések a burkolatukat tekintve fémházas kompakt-, dóm-, box- és speed dóm kialakításúak.

Mit kell tudni a biztonsági kamerarendszer típusokról?

Az éjszakai megfigyelés során is színes képet rögzítő kompakt berendezések a legnépszerűbb modellek közé tartoznak a piacon. A dóm burkolattal rendelkező biztonsági kamerarendszerek is színes képes megfigyelést tesznek lehetővé. Ezek az egységek is, hasonlóan a kompakt kialakítást élvező társaikhoz, rendelkeznek infra megvilágítással, és csak néhány elenyésző pontban különböznek a fémházas kamerarendszerektől. A box burkolatú rendszerek LED megvilágítását és objektívét külön szereltethetjük be – ez utóbbi tulajdonság azonban nagy szabadságot ad a kamera látószögének variálhatóságában. A nagy paraméterekkel operáló területek megfigyelésében jeleskedő speed-dóm kamerák rendkívül magas minőséget reprezentáló berendezések, ezzel párhuzamosan viszont a költségük is magasabb, mint a társaiknak.

Támogatott tartalom

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.