Válassza az Oldal lehetőséget

AT300SE – új Toshiba táblagépet mutattak be

AT300SE – új Toshiba táblagépet mutattak be

A Toshiba Europe GmbH bejelentette legújabb táblagépét, az AT300SE-t. Ez az Android™ alapú, 10,1 hüvelykes (25,7 cm) tablet azok számára ideális választás, akik a legfontosabb, általános feladatokra kívánják használni táblagépüket, ugyanakkor nem szeretnének olyan extra funkciókért felárat fizetni, amelyekre nincs szükségük.

AT300SE Full_Product_9

 

A gyors és erőteljes NVIDIA® Tegra® 3-as processzor 16:10 arányú, széles betekintési szögű kijelzővel párosul, így az AT300SE tökéletesen megfelel a tabletekkel szemben támasztott legfőbb elvárásoknak: amellett, hogy kiváló eszköz filmnézéshez, webes böngészéshez vagy e-könyvek olvasásához, alkalmas egyszerűbb játékok futtatására is. Az új Toshiba AT300SE Magyarországon 2013 első negyedévében kerül a boltokba.

 

AT300SE Full_Product_2

Az SE verzió tervezése során a sikeres Toshiba AT300 prémium tablet minősége mellett a mindennapos felhasználói igényeket és árszintet is szem előtt tartották. Az AT300SE egyszerűen és könnyen hordozható: 10,5 mm-es vastagságával és 625 gramm tömegével majdnem olyan vékony és könnyű, mint a Toshiba felső kategóriás táblagépe. Az elegáns, metálezüst szín kifinomult megjelenést, a hátlap textúrája pedig stabil fogást biztosít. Az AT300SE tabletet gyakori, mindennapos használatra tervezték, ehhez akár 10 órás akkumulátor üzemidő társul.

AT300SE Full_Product_7

A Toshiba AT300SE tableten a legújabb, táblagépekre optimalizált Android platform, az Android 4.1, Jelly Bean rendszer fut. Számos zenei, fénykép és videofájl azonnali megnyitására és lejátszására képes. Segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a Toshiba Places szolgáltatáshoz, így egyéni igényeiknek megfelelően használhatnak különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, valamint véleményüket és beállításaikat barátaikkal is megoszthatják. Ez a felhőalapú, internetkapcsolatot igénylő, előtelepített szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmaihoz (arra alkalmas) tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse. Mindemellett a Google Play™ szoftverboltból immáron több, mint 700 000 alkalmazás és játék tölthető le közvetlenül. Az offline tartalmak gyors elérése érdekében a Toshiba az AT300SE tabletet micro-USB porttal is ellátta, amelyhez külső HDD is csatlakoztatható. Mindezen felül az eszközön beépített microSD™ olvasó is található, amely maximum 64 GB kapacitású SDHC/SDXC kártyákat támogat. A táblagépen alapfelszereltség továbbá a Bluetooth® 3.0 is.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.