Válassza az Oldal lehetőséget

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból

Ezekből a gépekből vetettek a legtöbbet. A cikkben a kuponkódok 2 nap múlva járnak le!

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból

Az idei év nem a műszaki cikkek kereskedelméről szól, egybehangzó vélemények szerint 10 százalék feletti volt a visszaesés, de nem az eladott darabszám, hanem a bevétel szempontjából. Ez azért rendkívül elkeserítő, mert eközben 30 százalék fölött drágultak az árak, ami összességében azt jelenti, hogy 40 százalékkal kevesebb gép fogyott idén.

Ebben a cikkben nem szeretném az okokat boncolgatni, csak simán rögzítem a tényt, a kiskereskedelmi értékesítés a béka feneke alatt van. Persze sokan reménykedtek benne, hogy a karácsony előtti bevásárlás majd segít a dolgon. A hivatalos adatokat még nem ismerjük, a magam tapasztalata alapján azt mondom, nem segített, még akkor sem, ha én leginkább arra látok rá, hogy külföldi áruházakból mi és mennyi fogyott. A helyzet már csak azért is szomorú, mert gyanítható, hogy idén többen kerestek olcsóbb beszerzési lehetőséget (arányaiban), mint az elmúlt években, ám ez valahogy nem igazán látszott sem az értékesítés volumenén sem a darabszámon.

Szóval leszögezhetjük, hogy pénz most kevesek zsebében van.

Ez a cikk persze nem egy gazdasági értekezés, sokkal inkább egy ajánló, amiben megmutatom, hogy a saját statisztikáim alapján mely termékekből fogyott több. Az talán nem okoz majd meglepetést, hogy az olcsók voltak a favoritok szinte minden szegmensben. Ebben az összefoglalóban 12 terméket találtok, mind más és más termékkategóriából származik.

 


 

HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

1. Airfryerek – Ultenic K10-E

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 2

Erről a gépről egy rövid cikket is írtam múlt héten. Vitathatatlanul a lekedveltebb légkeveréses frituról van szó. A gyártó a K10-et már tavaly óta gyártja, magam is ilyet használok. A K10 azonban még okos volt, vagyis volt benne Bluetooth csatoló is, míg ebben, a K10-E-ben nincs ilyen. Őszintén szólva nem is kell bele, én sem használom a saját sütőmön. A két gép minden egyéb tekintetben megegyezik, így immár bő egy éves tapasztalatom alapján írhatom, hogy remek szerkezet, minden fillért megért, hiszen hetente 2-3 alkalommal használni szoktam, és most is olyan, mint újkorában.

Szóval, ha sütőt kerestek, ezt érdemes lehet megrendelni. Cseh raktárból érkezik, mai rendelés esetén december 10-re ígérik az érkezést, ára a BGDB021 kuponkóddal 22 500 forint itt:

 

Airfryerek – Ultenic K10-E

 


 

Állóporszívók – Proscenic P11 Smart

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 3

Ez a gép a maga nemében szenzációs, hiszen 30 000 Pa szívóerejével a felső kategóriába tartozik. Van sok tartozék hozzá, akik megvették dicsérik és szeretik, igazából egymásnak ajánlják a csoportomban az emberek, volt olyan is, aki többet is vett belőle a családnak. Van benne mobilos okosfunkció is, szerintem ez is kicsit felesleges, de mivel az ára ezzel együtt is nagyon alacsony, végül is nem zavar, hogy van.  Mindenesetre, ha állóporszívót keresel ebben az árkategóriában, akkor ne keress tovább, megtaláltad az ideális gépet!

Ezt a gépet is megrendelheted cseh raktárból, mai rendelés esetén december 10-én érkezhet hozzád. Ára a BGROCTPS11 kuponkóddal 34 000 forint itt:

 

Állóporszívók – Proscenic P11 Smart

 


 

Robotporszívók – PROSCENIC X1

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 4

Rengeteg jó gép jelent meg idén is, de ár-teljesítmény szempontból az X1 mindent vitt. Érdekesség, hogy a gépet Xiaomiként is árulják, kicsit más a színe és más rajta a felirat, de mindenesetre árulkodik a minőségről a dolog. Persze Proscenic márkanév alatt jóval kevesebbe kerül, mint Xiaomiként, szóval már csak ezért is érdemes vetni rá egy pillantást. Rengeteg érdekessége van, többek között a magassága, ami lézeres porszívók között kirívóan Alacsony, így több bútor alá fér be. A kedvező ár ellenére van önürítős dokkolója, így hetekig hozzá sem kell nyúlnunk. A felmosás is egészen hatékony, mert ebbe a gépbe, megint csak az alacsony ár ellenére, olyan rezgő MOP-ot építettek, mint ami a legdrágább Xiaomikban szokott lenni.

Egyszóval remek vétel tényleg. Arról nem is beszélve, hogy ez is cseh raktárból érkezik, mai vásárlás esetén itt is december 10-re ígérik, hogy megérkezik hozzád. Az ára a BGBD010 kuponkóddal mindössze 75 900 forint itt:

 

Robotporszívók – PROSCENIC X1

 


 

Kéziszerszámok – Drillpro csavarozó és fúrógép

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 5

Talán nem árulok el nagy titkot, hogy ez a gép is egy árbajnok masina. Tud fúrni, ütve-fúrni és csavarozni. Állítható a nyomaték, a fordulatszám és a forgásirány is, a tokmány hagyományos gyorsbefogású darab, amibe fúrószártól a csavarozófejig minden befogható. 25-28 Nm nyomatékkal rendelkezik, és van rajta LED világítás is. Ez a csomag pedig nem kerül többe, mint 11 600 forintba. Cseh raktárból jön, mai rendelés esetén december 6-ra várhatjátok az érkezését.

 

Kéziszerszámok – Drillpro csavarozó és fúrógép

 


 

Autós kamera – iMars X5

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 6

Na, ebből is vittetek rendesen, elárulom, magamnak is vettem egyet. Az előző már egy éve elromlott, mindig halogattam a vásárlást, de ennek az árnak nem tudtam ellenállni. Nem egy őrült komoly darab, de azt tudja, amiért egy ilyen kamerát megveszünk. Elfogadható minőségű FHD felbontású videókat rögzít, van benne G szenzor, hogy baleset esetén megőrizze a felvételt, nagy a látószöge, wifi kapcsolattal telefonon keresztül visszanézhetők a felvételek, stb. stb. stb. Szóval van benne szinte minden. Egy dologra hívnám fel a figyelmet, a csatlakozója fix bekötésű, nem szivargyújtós.

Az ára pedig a BGBD055 vagy BGBFEUAT12 kuponkóddal mindössze 8000 forint. Kínai raktárból küldik, mai vásárlás esetén december 15-19. az érkezés ideje.

 

Autós kamera – iMars X5

 


 

Mobiltelefon – FOSSiBOT F102

FOSSiBOT F102 Unlocked Rugged Smartphone 2023, 12GB+256GB, 32MP Front Camera+108MP Rear Camera, 16500mAh, Android 13.0, 6.58-inch FHD+ Screen, 3W Camping Lights, NFC GPS, EU Version - Red

Ennek a telefonnak a tesztjével még mindig tartozom, de ígérem, azért előbb vagy utóbb megérkezik ez is. De mi is ez? Ez kérem az ősz legbrutálisabb strapatelefonja, aminek mellesleg meglepően alacsony az ára. Brutális, 16 500 mAh kapacitású az akkumulátora, erős Helio G99-es proci dolgozik benne, 12 GB memória, 128 GB háttértár, 108 megapixeles kamera plusz egy éjjel látó kamera, végül pedig egy hatalmas zseblámpa a hátlapba építve. A telefon nem kicsi, a súlya sem az, a nagy akkumulátor miatt közel fél kilót nyom. Egészen elképesztő darab.

Az ára a képességekhez képest nagyon baráti, a GKB23BF20 kuponkóddal EU raktárból 66 300 forintért küldik el neked. Az érkezés várható ideje december 10. Vásárlás itt:

 

Mobiltelefon – FOSSiBOT F102

 


 

Roller – KuKirin G2 MAX

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 7

A rollerek közül nem a legolcsóbb volt a legnépszerűbb, bár az AOVOPRO ES80 a maga kicsit több, mint 90 ezres árával (kuponkód: BGDB049 – cseh raktár) majdnem győzött. A legkedveltebb mégis egy viszonylag drága, de ár-teljesítmény mutatóban mégis kimagasló gép lett, a KuKirin G2 Max. Már terepezésre is alkalmas, 120 kilós a teherbírása, 1000 wattos a motorja, ráadásul még jól is néz ki. A vásárlók szeretik, jók a visszajelzések is, vagyis minden összeállt ahhoz, hogy a KuKirin G2 Max a legnépszerűbb őszi roller legyen.

Ezt a gépet is cseh raktárból küldik, a várható érkezése december 10. Ha használod a BGDBI150 kuponkóddal 247 850 forintért veheted meg itt:

 

Roller – KuKirin G2 MAX

 


 

Lakásfelszerelés – AGSIVO ruhatárolózsákok 6 darab

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 8

Egy ideje elég népszerűek ezek a csomagok, de most az áruk is a béka feneke alá került. Mondanom sem kell, ebből is vettem egy csomagot, hiszen ennyi pénzért ajándék. 90 literes tárolókról beszélünk, erős anygból, erős fülekkel és ablakkal az elejükön. Tényleg praktikus és hasznos darabok! Kínai raktárból küldik, mai rendelés esetén december 19-ig ideér. A 6 darabos csomag ára a BGBD104 kuponkóddal 5970 forint itt:

 

Lakásfelszerelés – AGSIVO ruhatárolózsákok 6 darab

 


 

Időjárásállomás – BALDR wifis időjárásállomás

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 9

Az utóbbi években egyre többen keresik ezeket az eszközöket. Talán emiatt van az, hogy egyre alacsonyabb áron kapunk egyre komolyabb tudású darabokat. A BALDR wifis időjárásállomás például 1-3 külső szenzorral vásárolható meg, a helyi időjárási adatok mellé az internetről is gyűjt adatokat, nagy és színes kijelzője van, valamint, ami talán a legjobb benne, hogy telefonos applikáción keresztül távolról is figyelemmel kísérhetjük az otthoni időjárást. Szuper cucc!

Jelen állás szerint a karácsonyi érkezés már necces, a forgalmazó december 19-23-ra írja az érkezést mai rendelés esetén. Kínai raktárból jön, az 1 szenzoros csomag ára a BGBD107 kuponkóddal 11 600 forint itt:

 

Időjárásállomás – BALDR wifis időjárásállomás

 


 

Fejhallgató – BlitzWolf BW-HP6

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 10

Egy picit csalok, a HP6 igazából a második lett. Elsőnek az elődje, a HP5 futott be, de annak a kiárusítása zajlott, így nagyon alacsony volt az ár, ráadásul már nem kapható. Így a HP6 került ebbe a listába. Sokan vannak, akik szerint az előd jobb volt, sokan mások erre esküsznek, amiből azt a következtetést vonom le, hogy rosszabb biztos nem lett. Van benne aktív zajcsökkentés, nagy akkumulátor, ami egy töltéssel 70 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Nagyok a membránok, nagyok a párnák, kényelmes viselet.

Szerencsére ezért sem kérnek sokat, a BGd2e33a kuponkóddal a 7380 forintos ár ajándéknak számít. Sajnos ez is kínai raktárból jön, a forgalmazó mai rendelés esetén december 17-21-es érkezést mond, szóval kis szerencsével még becsusszanhat karácsony előtt, de ha nem, akkor karácsony után is jó lesz! Vásárlás itt:

 

Fejhallgató – BlitzWolf BW-HP6

 


 

Kertiszerszám – VIOLEWORKS 8 Inches elektromos láncfűrész

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 11

Megint csalok. A legnépszerűbb a 7000 forintos láncfűrész volt, de abból nagyon kevés volt ezen az áron, elkapkodták, így nem érdemes már betenni a listába. A második helyre futott be az egyel nagyobb, 8 inches darab, amivel a nagyobb lánclap miatt már kicsit vastagabb ágaknak is nekieshetünk. Az akkumulátor 2500 mAh kapacitású, állítólag 1200 wattos a gép, a motor pedig szénkefementes. Lehet kapni egy- vagy két akkumulátoros csomagban is. Az egy akkus kiszerelés ára a BGBD073 kuponkóddal mindössze 11 600 forint. Cseh raktárból küldik, az érkezés várható ideje december 6. Vásárlás itt:

 

Kertiszerszám – VIOLEWORKS 8 Inches elektromos láncfűrész

 


 

Notebook – Ninkear A15 Plus

Az ősz legnagyobb kedvencei a kínai áruházakból 12

Karácsony előtti időszakra estek be az Eu raktárakba a Ninkear márkájú notebookok. Remek árukkal hívták fel magukra a figyelmet. Ez a népszerű darab, az A15 Plus például Ryzen 7-es procival, 16 GB memóriával, 512 GB-os háttértárral és 15,6 colos kijelzővel valamit teljes- numerikus részt is tartalmazó billentyűzettel rendelkezik. Előtelepítve kapjuk a Windows 11 rendszert.

A népszerűsége nem meglepő, hiszen a BGRBFNKA15P kuponkóddal cseh raktárból 160 ezer forintért kapjuk meg ezt a hardvert. Mai vásárlás esetén az érkezést december 10-re ígérik. Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

 

Notebook – Ninkear A15 Plus

 


 

Bútor – ACGAM ET225E motoros asztal

ACGAM ET225E Electric Dual-motor Three-stage Legs Standing Desk Frame Workstation, Ergonomic Height Adjustable Desk Base - Black (Frame Only)

Utoljára, de nem utolsó sorban a személyes kedvencem, az asztal, amit magam is használok. Amikor ősszel megírtam róla a cikkemet elmondtam, hogy azért az árért, amit kérnek érte itthon maximum egy gyenge egymotoros asztalt kapunk, míg az ET225E kétmotoros, nagy teherbírású darab. A szép a dologban, hogy a karácsony előtti akciózásban az árat még lejjebb vitték, olyan szintre, ahol előtte sosem járt, így pedig az árbajnok asztal a saját csúcsát döntötte meg újra és újra.

Most az asztalváz, amire itthon is vehetsz lapot a GKB23BF20 kuponkóddal 66 000 forintba kerül, míg asztallappal együtt 95 500 forintot kell érte fizetni. EU raktárból küldik, a várható érkezés december 10-12. Vásárlás itt:

 

Bútor – ACGAM ET225E motoros asztal

 


 

ZÁRSZÓ

 

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, amiben 20 értékes nyereményt sorsolunk ki. Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor majdnem minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.