Válassza az Oldal lehetőséget

A BALDR Wifi-s időjárásállomás a neten keresztül is elérhető.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás a neten keresztül is elérhető.

Ha a BALDR Wifi-s időjárásállomás van otthon, akkor a távolból is láthatod milyen a klíma.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás a neten keresztül is elérhető.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás egy intelligens eszköz, amely segít pontosan nyomon követni az időjárási körülményeket mind beltéren, mind kültéren. Ez az időjárásállomás egyedülálló funkcióival és modern technológiájával ideális választás mindazok számára, akik szeretnék előre látni a napjukat befolyásoló időjárási tényezőket. Az eszköz EU csatlakozóval és akár három vezeték nélküli szenzorral is kapható, így a különböző helyszíneken mért adatokat egy központi kijelzőn láthatod.

Az időjárásállomás egyik legnagyobb előnye a valós idejű, pontos időjárás-előrejelzés. A BALDR Wifi-s időjárásállomás folyamatosan keresi az online elérhető, professzionális helyi időjárási adatokat, és összeveti azokat a szenzorok által gyűjtött adatokkal. Ennek köszönhetően pontosabb időjárás-előrejelzést nyújt, amely segít a napi tervek megvalósításában.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás a neten keresztül is elérhető. 1

A kijelzője rendkívül jól látható, hiszen a FVA technológiának köszönhetően akár 11 méteres távolságból is tisztán láthatod az LCD képernyőt. A 19 centiméteres nagy kijelző szuper széles látószöget kínál, háttérvilágítás-átfedés vagy homályos megjelenítés nélkül, így akár közvetlen napfényben vagy lámpafény alatt is jól olvasható.

A készülék okos vezeték nélküli beltéri és kültéri hőmérővel rendelkezik, amelyhez egy kültéri hőmérséklet-érzékelő tartozik. Az eszköz a HomGar applikációval vezérelhető, ami lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor nyomon kövesd otthoni kerted időjárási adatait. Fontos megjegyezni, hogy az időjárásállomás csak 2,4 GHz-es sávú routerrel működik.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás a neten keresztül is elérhető. 2

A BALDR Wifi-s időjárásállomás akár kilenc al-szenzort is párosíthat, amelyek között három levegő- vagy medencehőmérséklet-érzékelő, öt talajnedvesség-érzékelő és egy esőmérő is lehet. A fő egység egyszerre egy adatot jelenít meg szenzoronként, de az összes szenzor és azok adatai az applikáción keresztül láthatók. Az eszköz tulajdonosaként lehetőséged van meghívni vagy visszautasítani a családtagjaidat, hogy ők is figyelhessék ezeket az adatokat bárhonnan.

Az időjárásállomás beállítása rendkívül egyszerű a HomGar applikációnak köszönhetően, így nincsenek apró, zavaró gombok vagy bonyolult beállítások. Telepítés után az otthoni időjárásállomás automatikusan beállítja az időt és a dátumot, valamint a fényerősséget is automatikusan szabályozza tíz különböző szinten az időnek megfelelően.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás a neten keresztül is elérhető. 3

A vásárlói vélemények is alátámasztják az eszköz hasznosságát és megbízhatóságát. Az egyik vásárló szerint az időjárásállomás kiválóan működik, és a valós idejű időjárás-előrejelzései nagyon pontosak. Egy másik felhasználó kiemeli, hogy a kijelző még közvetlen napfényben is jól olvasható, ami különösen hasznos kültéri használat esetén. Az applikációval való integráció pedig lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor hozzáférj az időjárási adatokhoz, ami nagyban megkönnyíti a mindennapokat.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás jelenleg kedvezményes áron, 11 424 forintért vásárolható meg a Banggood áruházban, ha használod a BGHOBBY157 kuponkódot. A termék kínai raktárból érkezik, ami hosszabb szállítási időt jelenthet, de az ár-érték arány így is kedvező. Az időjárásállomás különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretnék előre látni és megtervezni a napjukat a pontos időjárási adatok alapján.

A BALDR Wifi-s időjárásállomás a neten keresztül is elérhető. 4

Az eszköz kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék nyomon követni az időjárási körülményeket, és pontos információkat kapni mind beltéren, mind kültéren. A BALDR Wifi-s időjárásállomás modern technológiájával és könnyű kezelhetőségével jelentősen megkönnyíti a mindennapi életet, és segít a megfelelő döntések meghozatalában az időjárási viszonyok figyelembevételével.

BALDR Wifi-s időjárásállomás – Főbb képességek:

  • Valós idejű, pontos időjárás-előrejelzés
  • Magas láthatóságú kijelző FVA technológiával
  • Okos vezeték nélküli beltéri és kültéri hőmérő
  • HomGar applikációval vezérelhető
  • Akár kilenc al-szenzor párosítása
  • Egyszerű beállítás és használat
  • Automatikus idő és dátum beállítás
  • Automatikus fényerő-szabályozás

Ez az időjárásállomás tehát nemcsak praktikus és megbízható, hanem a modern technológiai megoldások révén kényelmesen használható és hosszú távon is megbízható választás.

Vásárlás itt:

BALDR Wifi-s időjárásállomás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.