Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: A4Tech X7, ha szeretsz játszani

Bemutatjuk: A4Tech X7, ha szeretsz játszani

A4Tech nem ma kezdte a játékosoknak szánt perifériák gyártását. Az X7 sorozat sok kellemes percet szerzett már nekem, igaz nem azért amiért elsőre gondolnátok. Magam már nem mondanám hardcore játékosnak, sőt az utóbbi években szinte egyáltalán nem játszottam. Akkor miért szerettem az X7-es egereket? Mert sokat el lehetett belőle adni.

18

Bizony, az én örömöm leginkább ezért volt nagy, amikor még működött a HOC boltja sok rágcsáló került eladásra. Mi volt ennek az oka? Ez már nem lesz meglepetés senkinek sem. Kellemes árcédula mellé kellemes adottságok párosultak, ami egy fiatal játékos számára, akinek a zsebpénzből kell gazdálkodni jó a kombináció.

12

A jó ár azonban együtt jár azzal, hogy az A4Tech olcsóbb játékos egerei esetén le kell mondanunk az olyan extrákról, mint például a súlyozhatóság lehetősége. Az ilyen extrák hiánya miatt ezeket a termékeket mindig, sőt még most is azoknak szoktam ajánlani, akik

  1. Kezdő játékosok
  2. Nem engedhetik meg maguknak, hogy egy egérre 25-30 ezer forintot kiadjanak
  3. Eszük ágában sincs 25-30 ezerért egeret venni, akkor sem, ha megtehetik
  4. Egyszerűen csak játszani szeretnének

Ilyen egyszerű. Az A4Tech talált egy olyan piaci szeletet, amit kitölthetett a termékeivel, és némi kompromisszum mellé jó hardvereket ad.

26

Jelen cikkemben nem csak egy egeret, hanem egy új billentyűzetet is bemutatok, így ideje elkezdenem a lényegi rész megírását, mielőtt végleg rámsötétedik!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.