Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: Kolink újdonságok, avagy, ha kevés a pénzed se legyen kétséged

A Kolink termékei nem először szerepelnek oldalainkon. Ahogy eddig, úgy most is a leglényegesebb tulajdonsággal kezdenénk, azzal, hogy a Kolink termékek olcsók. Ez kezdetnek nem szokott bejönni, mert az olcsósággal általában a rossz minőséget kötik össze az emberek, és bizony igazuk is van, hiszen kevés pénzből nem lehet a világot megváltani.
1
Látni fogjuk ezt most is, de azt is, hogy ettől még lehet tetszetős termékeket gyártani. Ilyenkor az autós példát szoktam felhozni, ahol gyakran látjuk, hogy az olcsó autó egyben ronda is, mintha attól félnének a gyártók, hogy ha normális kinézetet alkotnának, akkor nem fogynának a drágább járművek. Pedig, ugyan annyi pénzből lehetne formás lámpát is csinálni a krumpli forma helyett, lehetne modern a hűtőmaszk a két évtizedes dizájn helyett.
Szerencsére a számítógépeknél kicsit más a helyzet, bár tény, hogy a drágább akkor is szebb, jobb, tartósabb, legalábbis, ha neves gyártóról beszélünk.
Mostani cikkünk inkább egy képriport lesz, mint szöveges bemutató, aminek egyszerű oka az, hogy a belépőszintű termékeknél nem vagy csak elvétve találunk olyan extrákat, amiket érdemes jobban körüljárni. A mostani Kolink bemutatónál egyáltalán nem találtunk extrát, mind a házak, mind a billentyűzetek és egerek a legegyszerűbbek közül kerültek ki.
15
A bemutatásra kerülő négy házikó például teljesen egyforma vázzal, tápegységgel bír, mindössze az előlap más rajtuk, így teljesen felesleges mind a négy kuckó esetében leírni, amit látunk. A billentyűzetek közül kettő teljesen megegyezik, csak csupán a csatlakozó formája más, az egyiknél PS/2, a másiknál USB. A harmadik billentyűzet egy desktop, vagyis a dobozban egeret is találunk. Ezeken a termékeken kívül két egeret találtok még a cikkben, amik ismét csak külsőben térnek el egymástól, a tudás, az elektronika megegyezik.
Lássuk hát a friss Kolink termékeket, kezdjük a házakkal!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.