Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: Tenda – Mindent egy jobb hálózatért

Bemutatjuk: Tenda – Mindent egy jobb hálózatért

Hölgyeim és uraim, fiatalok, idősebbek, és örök fiatalok, van szerencsém bemutatni egy új márkát Magyarországon, aminek neve nem más, mint Tenda!

Bemutatjuk: Tenda – Mindent egy jobb hálózatért

Nyugalom, nem szeretnénk ezt a stílust végig vinni az egész cikken, mert gyorsan elszaladnátok százan kétszáz felé. Ezért inkább visszatérünk hagyományos, kicsit lapos szövegezéshez. Itt van tehát a Tenda, ami – mint a címből is kiderül – a hálózatokat akarja megreformálni.

A kérdés persze az, hogy milyen reformokról van szó. Elmondjuk, remélhetőleg a forgalmazó sem sértődik meg nagyon, reformból nem sokat, történetesen nullát fogunk produkálni. Hiába na, ilyen ez a hálózati hardvereket magába foglaló piac. Utoljára érdekeset akkor tudtunk írni róla, amikor a 300 Mbps átviteli sebességgel rendelkező vezeték nélküli eszközök megjelentek, azóta pedig egy állóvízzé vált a dolog, legalábbis számunkra, akik az érdekes újdonságokról írunk cikket.

logo1

Feltehetitek a kérdést, hogy ha igaz, amit az előző bekezdésben írtunk, akkor mégis mi értelme van újabb oldalakat áldozni a témának. Eláruljuk, hogy az ár miatt! Napjainkban, amikor tudásra, képességre szinte egyforma minden router és switch, akkor nehéz labdába rúgni a piacon. Az egyetlen képesség amiben még versenyezni lehet az ár, és mit tesz Isten, a Tenda hazai forgalmazói úgy gondolták, hogy ezen a területen van keresnivalójuk.

Ez a cikk tehát nem egy teszt lesz, nem csavarozunk, nem dobunk le semmit az emeletről, egyszerűen csak bemutatjuk, hogy jelenleg milyen Tenda termékek érhetők el a hazai boltok polcain. Igen, a nevet is erősíteni kell, a Google találati listájának is kell étket nyújtani, hogy ha valaki rákeres a Tenda névre , akkor kapjon valami kis információt. Amire tehát vállalkozunk, hogy röviden áttekintjük az elérhető termékeket, rövid leírással és egy-egy képpel. Ezek az információk amúgy elérhetőek már a magyar oldalon is, így aki összekötő szöveg nélküli változatot szeretne, az rögtön kattinthat is a következő hivatkozásra: http://tenda.co.hu A többiek lapozhatnak!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.