Válassza az Oldal lehetőséget

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója

Belehúztak a fiú (meg a lányok is), érdemes körülnézni!

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója

Az év eleje általában egy akció sivatag. Vagyis nincs semm csak homok meg por, itt-ott egy kis oázis némi leértékeléssel. Egészen márciusig kell várnunk minden évben, hogy a nagyobb akciók, leértékelések elinduljanak. Jellemző, hogy minden áruház egyszerre kezd árat csökkenteni, szóval beindul némi verseny is. Mostantól nagyjából május végéig jók vagyunk, azután már a nyár kezdődik, az újabb uborkaszezonnal.

 

A Banggood idén elég erőteljesen kezdett bele az akciózásba. Rengeteg termék árát csökkentették, még csak körül írni se nagyon tudom milyen kategóriákat érint az árcsökkentés, mert gyakorlatilag mindent. Vannak Allowance kuponok és vannak kategória kuponok is, de egy rakat termék árát egyszerűen beejtették a korábbi kuponos ár alá. Szóval csak klikk, és lehet venni.

Ha bizonytalanok vagytok, hogy egy terméknél az ár jó vagy rossz kérdezzetek nyugodtan, általában az előző kuponos árat is látom, szóval tudok igent vagy nemet mondani.

Menjük sorba kicsit az akciókon azért! Mindenhol a képekre kattinthattok, a megadott oldalra visz Titeket a link!

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója 1

Itt van egy rakat cucc, rollerek, bringák, ezek alkatrészei, búvárkodás meg hasonlók. Az akciós készleteket is kiírták, van ahol csak 15 darab, van ahol 80- vagy 100 darab, de általában eléggé limitált ez a készlet. Az ár már alapjában is alacsony, de igényelhetünk Allowance kuponokat is, amikkel tovább csökkenthetjük az árakat. 55 dolláros vásárlás felett 4 dolláros Allowance kupon jár, 120 dollár felett ár 10 dolláros. Lényeges, hogy ezek a kedvezmények a más kuponkódokkal összevonhatók, szóval kérdezzetek engem is, ha van plusz kupon, akkor még többet spórolhattok!

Ha lefelé görgettek, akkor is találtok érdekes dolgokat. Vannak itt kategóriakuponok, 10 százalék kedvezményt ad az egyik elektromos közlekedési eszközöknél, a másik 12 százalék kedvezményt ad zseblámpáknál.

Ne álljatok le a görgetéssel, lejjeb vannak még spéci ajánlatok, például fűthető mellény, igaz már csak két méretben, de 6400 forintért vihető!

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója 2

Ez az oldal hasonló az előzőhöz, itt is van kétféle Allowance kupon és egy csomó olcsósított termék. A termékkör más egy kicsit, bár vannak átfedések, itt találunk például szerszámgépeket is.

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója 3

Ezen az oldalon is ott vannak az Allowance kuponok, a termékkör itt is más kicsit. Sajnos van ami már most kifogyott, de azért lesz itt még olyan cucc, amire le fogtok csapni!

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója 4

A képet látva nem fogtok meglepődni, itt elektronikai cuccok vannak, projektortól a napelemes lámpáig és a különböző Bluetooth hangszórókig, fülesekig minden, mi szemnek s szájnak ingere. Vagyis inkább a szemnek, megenni nem kell ezeket. Az Allowance kuponok itt is várnak Titeket, gyűjtsétek be mindet, sosem lehet tudni mikor jön jól, vásárláskor a kosárban automatikusan aktiválódik a kedvezmény. Nem győzöm hangsúlyozni, az Allowance kuponok összevonhatóak más kedvezményekkel is!

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója 5

Na, ez az oldal az, amit a barkácsolók Mekkájának merek nevezni. Nyálcsorgatva tekerem az egér görgőjét, minden sorban felbukkan valami, amit legszívesebben rögtön bezsákolnék.  Faipari szerszámok, kertiszerszámok, villanyász szerszámok, elektrotechnikusoknak szánt műszerek, és még sorolhatnám napestig. Elképesztően bő a kínálat itt is, szóval kattints és nézd meg! Allowance kuponok itt is vannak természetesen!

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója 6

Távirányítós autók, távirányítós repülők, hajók, drónok. Persze ezek alkatrészei is, meg mindenféle inkább játéknak tekinthető távirányítós cucc van itt, pl. cápa, tank, markoló stb. Na, és persze a szokásos Allowance kuponok itt is!

Brutál árakkal indult ma a Banggood tavaszi akciója 7

Ha igazán ütős akciókat kerestek, akkor itt megtaláljátok őket. Mondjuk ezek annyira ütősek, hogy kell némi szerencse is hozzájuk, mert ma például eladtak 3 darab Blitzwolf 10 wattos hangszórót 3775 forintért, mini projektort is ennyiért, és a Topshak TS-ED5-ből is volt 5 darab 3775 forintért. Holnap lesz 4 forintért memóriakártya, 3775 forintért meg fejhallgató. Nem is sorolom tovább, nézzétek meg!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.