Válassza az Oldal lehetőséget

Brutál olcsó mini láncfűrész automatikus láncolajzással – Kiwarm 288VF

Brutál olcsó mini láncfűrész automatikus láncolajzással – Kiwarm 288VF

Kiwarm 288VF esetén közel 20 ezer forintos kedvezményt kínál most az áruház.

Brutál olcsó mini láncfűrész automatikus láncolajzással – Kiwarm 288VF

Az elektromos láncfűrészek piaca rohamosan bővül, ahogy egyre többen döntenek úgy, hogy az egyszerűbb, környezetbarátabb és könnyebben kezelhető alternatívákat választják. A Kiwarm 288VF modell esetében a nagy kapacitású lítium-ion akkumulátorok biztosítják a hosszú üzemidőt és a gyors töltést, így kevesebb időt kell töltened a töltő mellett és több időt tölthetsz a szabadban. A láncfűrész egy erős rézmagos motorral van felszerelve, amely gyorsan és hatékonyan szállítja az energiát, biztosítva a sima és gyors vágást. A minőségi vágólánc éles és kopásálló, mély hőkezeléssel van ellátva a hosszabb élettartam és a zökkenőmentes vágás érdekében.

Brutál olcsó mini láncfűrész automatikus láncolajzással - Kiwarm 288VF 1

A tervezés során nagy hangsúlyt fektettek a használati kényelemre és a biztonságra. Az ergonomikus markolat könnyűvé és biztonságossá teszi a szállítást, míg a csúszásgátló kialakítás biztosítja a stabil fogást a vágás során. A láncfűrész végtelenül változtatható sebességfokozata lehetővé teszi a finomabb metszést és jobban megóvja a fákat.

Brutál olcsó mini láncfűrész automatikus láncolajzással - Kiwarm 288VF 2

Azonban a Kiwarm 288VF esetén nem ezek a képességek az érdekesek, hiszen ezt minden mini láncfűrész tudja. Ami kiemeli a mezőnyből az a címben említett képesség, vagyis az olajtartály, ami lehetővé teszi, hogy a lánc kenése automatikusan történjen. Ez a nagyteljesítményű fűrészek esetén alap, de a kicsi és olcsó megoldásoknál eddig hiányzott. Egészen eddig, mert a Kiwarm 288VF most az olcsóbb megoldásokban is elhozta az automatikus lánckenést, ráadásul egészen minimálisan, gyakorlatilag néhány száz forinttal emelve az árat.

Erre a gépre érdemes most lecsapni, hiszen az eredeti 32 230 forint helyett a BGf89c35 kuponkóddal 13 200 forintért megvehetjük, a csomagban pedig két akkumulátort találunk. Szerintem vitán felül áll, hogy ez a tavasz eddigi legjobb vétele ebben a kategóriában!

 

Kiwarm 288VF mini láncfűrész

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.