Válassza az Oldal lehetőséget

CES – Itt a Transformerek új generációja a Transformer AiO

A Transformer AiO a világ első olyan all-in-one felépítésű PC-je, amelynek leválasztható képernyője önálló táblagépként is funkcionálhat és háromféleképpen használható. A Transformer AiO egy teljes kiépítésű, Windows 8-at futtató asztali PC, amelynek erejét a 3. generációs Intel® Core™ processzor és az NVIDIA® GT 730M grafikus kártya adja a kiemelkedő többfeladatos működés és szórakoztató teljesítmény érdekében.

ASUS-Transformer-AiO detach

A 18,4″-es Full HD IPS képernyő ragyogó képe 178 fokos szögben látható, hogy könnyebb legyen megosztani az élményeket a barátokkal és a családtagokkal. Az ASUS SonicMaster audiotechnológia magával ragadó hangja zenehallgatásnál, filmnézésnél, illetve bármilyen egyéb szórakozásnál is gondoskodik az élményről.

ASUS-Transformer-AiO KB_Mouse

Ha a képernyőt leemeljük az asztali PC állványáról, akkor a Transformer AiO egy grandiózus méretű táblagéppé változik, amely két különböző operációs rendszerével nagyon eltérő táblagépes igényeket is ki tud szolgálni. A Wireless Remote Desktop technológia fenntartja a nagysebességű vezeték nélküli kapcsolatot az állvánnyal (PC Station) a Windows 8 teljes körű távoli, a többujjas érintőképernyő használatával történő vezérléséhez.

ASUS-Transformer-AiO

A Transformer AiO azonban zökkenőmentesen, egyetlen gombnyomásra képes önálló, négymagos NVIDIA® Tegra® 3 processzorral felszerelt Android 4.1-es táblagéppé változni. A beépített fogantyúja révén az eszköz kényelmesen hurcolható szobáról szobára, és a saját beépített támasztéka megfelelő szögben tartja, ha leteszik az asztalra.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.