Válassza az Oldal lehetőséget

Csupa kijelző semmi keret a HOMTOM új telefonján

Elképesztően jól néznek ki a karácsonyi szezon telefonjai.

homtom_s9_1.jpg

Az év végére olyan telefon özönt kaptunk, hogy a fülünk ketté áll tőle. De nem elég, hogy rengeteg új telefon érkezik, ezek még iszonyú jól is néznek ki!

homtom_s9_2.jpg

A HOMTOM S9 Plus bevezető akciója most kezdődött el, és október 30-ig tart, ez alatt az idő alatt pedig kedvezményes áron vásárolhatjuk meg a telefont. Mielőtt azonban kattintanátok a cikk végén olvassátok el mit tud a kicsike!

A HOMTOM új telefonja az elvárásoknak megfelelően már nem 16:9-es, hanem 18:9-es képaránnyal rendelkezik. A 6 colos képátlóval rendelkező telefon az új oldalaránynak köszönhetően csupán olyan széles, mint egy hagyományos 5,5 colos készülék. A HD felbontású, IPS technológiát használó, 720 x 1440 pixel felbontással rendelkező kijelző 24 bites színmélység mellett 16 777 216 szín megjelenítésére képes, pixelsűrűsége pedig 269 ppi.

homtom_s9_3.jpg

A 2,5D-s hajlított peremű üveg és az IPS panel alatt a MediaTek MT6750T típusú nyolcmagos processzorral szerelt központi egysége található. A prociban a magok két fürtben helyezkednek el, az alsóban négy darab Cortex-A53 mag található 1 GHz-es órajellel, míg a felső fürtben ugyancsak Cortex-A53 magokat találunk, de már 1,5 GHz-en. A 28 nanométeres csíkszélességen készülő processzor természetesen 64 bites architektúrával rendelkezik. Az ARMv8-A utasításkészletet használó CPU 32+32 KB elsődleges és 512 KB-os másodlagos gyorsítótárat kapott. A SoC tartalmaz még a CPU mellett egy GPU-t, vagyis grafikus gyorsítót is. Ez egy ARM Mali-t860 MP2-es típusú egység, ami 2 maggal 650 MHz-es órajelen dolgozik, és 4 GB, 833 MHz-es  LPDDR3 memóriával gazdálkodik.

homtom_s9_4.jpg

A telefonon három kamerát találunk. Az előlapi fényképező 13 megapixeles, míg hátul egy 16+5 megapixeles kamera páros dolgozik. Ezek típusáról sajnos nem rendelkezünk információval, de ha befutnak ezek az adatok, akkor frissítjük a cikket. Addig is nézzük meg milyen rádiókat és szenzorokat kapott a telefon!

homtom_s9_5.jpg

A navigációt a GPS és GLONASS támogatás segíti. Más készülékekkel a Bluetooth 4.0 segítségével konnektálhatunk, míg a helyi hálózatokhoz a hagyományos és az 5 GHz-es n szabványú WiFi csatolóval csatlakozhatunk. A szélessávú internet elérést segíti a hazánkban használatos B20 800 MHz-es LTE sáv megléte. Szenzorok között a fontosabbakat találjuk, mint az ujjlenyomat olvasót, a gravitációs szenzort és a gyorsulásmérőt. Fontos információ még, hogy a telefonban a megszokottnál nagyobb, 4050 mAh kapacitású akkumulátor került.

homtom_s9_6.jpg

Ahogy feljebb már írtam, a HOMTOM S9 bevezető akciója most kezdődött és október 30-ig tart. Ez idő alatt a telefon 180 dollár helyett 160 dollárért, vagyis 41 600 forintért vásárolható meg. Külön öröm, hogy választhatjuk az EU Express szállítást, ami a kereskedő ígérete szerint vám és ÁFA mentes érkezést ígér, így pedig a telefonért ténylegesen csak a feltüntetett vételárat kell kifizetnünk.

A kedvezményes árhoz a bevezető akció alatt kuponkód sem kell, a fenti áron tudjátok kosárba tenni.

A bevezető akcióról információk itt: HOMTOM S9 Plus 4G Phablet – bevezető akció

A telefont megvásárolhatjátok itt: HOMTOM S9 Plus 4G Phablet

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.