Válassza az Oldal lehetőséget

Kivételes árak a Xiaomi termékeire

Most szinte minden termékükre kapunk kedvezményt.

A Xiaomi sokféle termékkel rendelkezik, annyira sok félével, hogy ha szükséged van valamilyen kütyüre jó esélyed van rá, hogy a termékeik között megtalálod, amit keresel. Ráadásul, mint elkötelezett Xiaomi rajongó állíthatom, hogy arra is baromi jó esélyed lesz, hogy nem fogsz csalódni a cég termékeiben, mert bár ők sem hibátlanok, nem sok választja el őket ettől.

A szép a dologban, hogy a Xiaomira akkor is számíthatsz, ha nem kütyüt keresel, hanem kabátot, cipőt, táskát, hátizsákot, vagy akár csak egy esernyőt. De a xiaomi nem lenne az ami, ha nem tenné minden termékét érdekessé, különlegessé valamilyen hasznos tulajdonsággal. Nagyon értenek hozzá, hogy a legegyszerűbb termék esetén is megtalálják azt az apró, de kézenfekvő kis piaci rést, amibe valamilyen elmés újdonsággal be tudják fúrni magukat és piacot tudnak szerezni.

A GearBesten, kedvenc webáruházamban olyan Xiaomi akciót hirdettek, amilyet eddig nem láttam. Rengeteg termékre, rengeteg termékkörben kapunk nagyon jó árakat. A GearBest nagy hangsúlyt fektet arra, hogy lehetőség szerint náluk legyenek a legjobb árak a neten, emiatt pedig sűrűn bonyolódik árháborúba a konkurens áruhzakkal. Ez nekünk persze nagyon jó, hiszen sokszor szinte nevetséges áron tudunk vásárolni.

Mivel eben a kampányban túl sok Xiaomi termék szerepel, csak néhány főbb termékkört és abból néhány kütyüt fogok most kiemelni.


Olcsó Xiaomi termékek: okostelefonok

Bár nagyon sok telefon kapott új, kedvezőbb árat, mégis talánérdemes kiemelni a rengeteg remek készülék közül a Xiaomi Mi MIX 2-öt (128 GB), amit most mindössze 153 ezer forintért kapunk meg. Ez a cég jelenlegi legújabb, legerősebb és legvonzóbb készüléke. Vannak még itt finomságok, olyan mint a Xiaomi Mi 6 és az Mi Note 3, amik szintén kellemes árcédulákat kaptak. Ezeket most 108 ezer és 96 ezer forintért adják. Végül itt van a Xiaomi Mi 5X 59 ezer forintért, és a tiszta Androidot futtató verziója a Xiaomi Mi A1 60 ezer forintért.

xiaomi_akcio_1.jpg


Olcsó Xiaomi termékek: Laptopok

A Xiaomi notebookjai nagyon kedveltek, a cég is nagyon büszke rájuk. Nem is csoda, hiszen erőben, szépségben elveszik a versenyt az Apple termékeivel, és a Xiaomi előszeretettel is hasonlítja azokhoz a saját mobil számítógépeiket. a jelenlegi ajánlatból talán két gépet érdemes kiemelni az ár alapján. az első a Xiaomi Notebook Air 13.3 (Ujjlenyomat-érzékelővel), ami a cég talán legkedveltebb noteszgépe és  most 210 ezer forintért vásárolható meg. A második gép a legutóbb bemutatott, egyben a cég legnagyob képátmérővel rendelkező gépe, a Xiaomi Notebook Pro ami a legújabb Intel Core-i processzorral 266 ezer forintot kóstál.

xiaomi_akcio_2.jpg


Olcsó Xiaomi termékek: Okosórák

Nem titok, a Xiaomi a világ első számú okoskarkötő gyártója. A cég a  közelmúltban a cég jelentette be a Xiaomi Huami Amazfit Cor-t, a népszerű Mi Band 2 újabb verzióját. Ez a csodálatos szerkezet most 17 ezer forintért vásárolható meg. A talán legnépszerűbb okosórájuk a mostani akcióban ismét 100 dollár alatt vásárolható meg, vagyis forintban 26 ezret kell érte kicsengetnünk.

xiaomi_akcio_3.jpg


Olcsó Xiaomi termékek: Egyéb

Lássuk a vegyes felvágottat! A Xiaomi 8,5 hüvelykes kerekekkel szerelt elektromos rollere most 370 dollár helyett csak 300 dollárba, vagyis 78 ezer forintba kerül, ami nagyjából egy középkategóriás kínai telefon ára, de egy rollerben ugye mégiscsak több az anyag.  Találunk még itt csavarhúzókészletet, elektromos vízforralót és robotporszívót is, utóbbit megint csak nagyon jó áron, mert ebben az akcióban mindössze 70 ezer forintot kérnek érte.

xiaomi_akcio_4.jpg

Nagy kedvencem a Xiaomi okosmérlege, erről a blogban az Otthon kategóriában találtok egy bővebb leírást is. Nekem annyira megtetszett, hogy már úton is van hozzám egy darab, ráadásul csak 10 600 forintot fizettem érte, ami egy ilyen tudású eszközért nem tűnik soknak. Van itt még légtisztító és egy csomó LED-es éokoségő és okoslámpa is, a nagyobb részük akár mobilunkról is vezérelhető. Okoségőt már használok, de pont ma vettem egy lámpát az íróasztalomra is, szóval valamikor év vége felé arról is láthattok cikket nálunk.

ahogy láthatjátok a GearBest nem aprózta el ezt az akciót. Igaz, egyszer-egyszer kuponos akcióban találunk ezeknél is jobb árat, de azok csak nagyon kicsi készletre vonatkoznak, nehéz megcsípni őket. Szóval a lényeg,. most még éppen időben vagytok, hogy a karácsonyfa alá válogassatok kicsit a Xiaomi termékeiből, garantáltan örömöt fognak okozni!

További információkat a nagy Xiaomi akcióról itt találsz: Xiaomi akció – október

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.