Válassza az Oldal lehetőséget

Diggro K18S – okoskarkötő szívmonitorral

Diggro K18S – okoskarkötő szívmonitorral

ADiggro K18S okoskarkötő a 22 dolláros árához képest meglepően jó lett.

 Diggro K18S 1

 A Cortex-4 lapkára épülő eszköz kapott háromirányú gyorsulásmérőt, OLED kijelzőt, Bluetooth 4.0 támogatást és egy 120 mAh-ás akkumulátort, amivel 10 napos készenléti idő jár.

 Diggro K18S 2

Képességei között találjuk a lépésszámlálót, a szívmonitort, az alvásmonitort, a kíméletes ébresztő funkciót, de nem maradhat el az üzenetek érkezésére szolgáló figyelmeztetés és a telefonunk kamerájának távirányítása sem.

 Diggro K18S 3

A mindössze 21 grammos okoskarkötő tehát meglehetősen okosra sikerült, ehhez, és a képek alapján meglehetősen mutatós külsőhöz képest az ára barátságos maradt, mindössze 22 dollárt kérnek érte. A Diggro K18S okoskarkötő most európai raktárból rendelhető, és mivel európai raktárból jön garantáltan nem kell rá külön ÁFA-t fizetni, és nem keletkezik plusz költség a vámolás miatt se!

További információk és képek itt: Diggro K18S okoskarkötő

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.