Válassza az Oldal lehetőséget

Kospet Probe – mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt

Kospet Probe – mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt

A Kospet meglehetősen jó órákat gyárt, és most már a belépő szinten is kínálnak olyat, amitől összefut a nyál a szájban.

Kospet Probe - mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt 1

Oké, van egy kis képzavar, mert órát nem eszünk, de gondolom értitek, hogy gondolom. Egy okosórát is meg lehet kívánni, még, ha másképp is, mint valami finom étket. A Kospet Probe pedig olyan óra, amit az ember elsőre megkíván, még azelőtt, hogy az árcédulára tévedne a tekintete. Az már csak hab a tortán, hogy miután meglátjuk az árat nem lemondóan legyintünk, hanem a pénztárca vagy a bankkártya után nyúlunk.

Kospet Probe - mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt 2

Kospet Probe egy tipikus, akár sportcélokra is igénybe vehető karóra. A gyártó 8 sportmódot ad meg a támogatottak között, ráadásul az olcsóbb sportóráktól eltérően, az úszás is ezek között van. Ez azt is jelenti egyben, hogy a víz elleni védelem is megoldott, a gyári adatok szerint IP68-as. Ez az úszást lehetővé teszi, de búvárkodni nem ebben menjünk.

Kospet Probe - mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt 3

Kospet Probe egy klasszikus, kerek számlappal ellátott szerkezet. A víz és por elleni védelem mellett lényeges adat, hogy a számlap feletti üveg karcálló, a belső szerkezet épségéről pedig egy Cink-Magnézium ötvözetből készült könnyű, de rendkívül ellenálló ház gondoskodik. A mutatós külső mögött rengeteg hasznos funkció lapul meg, ezeket már sorba szedni sem rövid történet.

Kospet Probe - mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt 4

Azt azért jó tudni, hogy ez az óra, mint sok más, hasonló darab, nem alkalmas arra, hogy például, a Google áruházából programokat telepítsünk rá. Be kell érnünk azokkal a képességekkel, amik alapból járnak hozzá, igaz, ezekből van bőséggel. A szokásos dolgok, mint a lépésszámlálás, alvás- és szívmonitorozás mellett kapunk vérnyomás és véroxigénszint mérést is. Természetesen nem maradtak ki a különböző, a mindennapi használatra való funkcik sem, mint a bejövő hívásokra, illetve üzenetekre történő figyelmeztetés sem. Szenzorokból kettőt is kapunk, van beépített gravitációs és fényérzékelő szenzor is.

Kospet Probe - mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt 5

A képek azt hiszem elég beszédesek. Ez az óra tényleg jól néz ki, sokkal jobban annál, mint amit egy alig 9000 forintos szerkezettől várnánk. Csodák persze nincsenek. Aki azt várja, hogy a Kospet Probe tudásban megüti a sok tíz, vagy akár a még drágább órák szintjét, az, látatlanban mondom, csalódni fog. Aki viszont olcsón szeretne egy használható, mégis mutatós, rengeteg hasznos funkcióval rendelkező oksoórát, az kapkodja magát, mert a bevezető akció alacsony árai csak korlátozott ideig érhetők el. A cikk írásának időpontjában a Kospet Probe ára mindössze 9200 forint. A szállítás kezdete március 17.

Kospet Probe - mindent tudó okosóra 10 ezer forint alatt 6

 

Itt tudod megvásárolni:

Kospet Probe okosóra

 

További okosóra hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink