Válassza az Oldal lehetőséget

USLION mágneses töltőkábel, egy mind felett

USLION mágneses töltőkábel, egy mind felett

Sajnos a vezeték nélküli töltés, még mindig ritka a telefonoknál, de ha USLION kábelt használsz, legalább a dugdosástól megkíméled magad.

USLION mágneses töltőkábel, egy mind felett 1

Egy töltőkábelről általában nem lehet túl sok mindent írni. Az egyik felünk hagyományos USB csatlakozó, a másikon micro USB vagy Type-C csatlakozó. Esetleg jelölik még, hogy hány ampert bír, aztán slussz. Az USLION esetén azonban, néhány plusz mondatot még tudunk szerkeszteni.

USLION mágneses töltőkábel, egy mind felett 2

Ennek a kábelnek ugyanis több érdekessége is van. Az egyik, hogy az opcionálisan választható Type-C vagy micro USB csatlakozót bedughatjuk a telefonba, aztán ki sem kell bennünk többet. Ha tölteni szeretnénk a mobilt, akkor ettől kezdve elegendő lesz, ha a mágneses kábelvéget a csatlakozó kilógó részére illesztjük, és már mehet is a töltés.

USLION mágneses töltőkábel, egy mind felett 3

A kábel második érdekessége, hogy a kábel mágneses vége 45 fokban megtörhető, illetve az egész fejrész is forgatható, függően attól, hogy merre szeretnénk fordítani a 45 fokban letölrt vezetéket.

USLION mágneses töltőkábel, egy mind felett 4

Ha ez még mindig nem elég, akkor fontos, hogy a kábel 2,4 amperes gyorstöltésre is alkalmas, a belső erek többszörösen szigeteltek, ráadásul nem csak elektromosan, hanem a zavaró interferenciák is bent vagy kint maradnak, és az sem utolsó, hogy a legkülső borítás miatt gubancolódni sem fog. 

USLION mágneses töltőkábel, egy mind felett 5

A lényeg tehát, hogy egy elég sok extrával ellátott töltőkábelt vehetünk a USLION-tól, ráadásul a bevezető akció keretében alig 1380 forintba kerül.

Itt tudod kosárba tenni:

USLION 2.4A 2in1 LED 540° Magnetic Dual Position Game Quick Charge Data Cable

 

További telefon tartozék hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.